Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Ktorým mladíkom začnú platiť nováčikovské zmluvy?

Tímy NHL majú deväť zápasov na to, aby sa rozhodli, či mladíkom, ktorým dali šancu po tréningovom kempe, dajú ďalší priestor v NHL. Rozhodne to aj o tom, či sa zaháji platnosť ich nováčikovskej zmluvy.

Ak by bol niektorý z nováčikov vyradený z prvého tímu pred 10. zápasom, jeho nováčikovská zmluva by nezačala platiť. Ak ho však odohrá, zaháji z nej prvý rok. V tomto roku sa táto situácia týka desiatich hráčov.

Je zrejmé, že Connor McDavid zostane počas zvyšku sezóny v Edmontone a Jack Eichel v Buffale. Už aj Detroit oznámil, že aj v ďalšom priebehu počíta so službami útočníka Dylana Larkina, ktorý je druhým najproduktívnejším hráčom Red Wings. Ako sú na tom ostatní hráči?

Buffalo má okrem Eichela v zostave aj centra Sama Reinharta, ktorý sa vlani musel vrátiť do juniorky. Tentokrát však v prvom tíme Sabres zotrvá.

Článok pokračuje pod reklamou

Carolina má v zostave mladého obrancu Noaha Hanifina, ktorý mal odohrať v utorok svoj deviaty zápas, ale tréner Bill Peters ho poslal na tribúnu. Zdravým náhradníkom bol po prvýkrát, ale nič to nezmenilo na tom, že vo veľkom hokeji zotrvá. V doterajších ôsmich dueloch odohral v priemere 17 minút na zápas a získal dve asistencie.

Winnipeg mal tiež pomerne ľahké rozhodnutie ohľadom útočníka Nikolaja Ehlersa, ktorý v ôsmich zápasoch strelil tri góly a pridal tri asistencie. V ostatných dvoch ročníkoch vyčnieval v juniorskej QMJHL, a tak nemá zmysel posielať ho naspäť do Halifaxu.

Pittsburgh už tiež urobil rozhodnutie v otázke zotrvania holandského útočníka Daniela Spronga, ktorý v šiestich dueloch strelil jeden gól. Penguins si ho ponechajú v prvom tíme, pretože veria, že by mu pôsobenie v QMJHL nedalo viac ako pôsobenie v NHL.

Rozhodnutí ešte nie sú Canucks a Blues. Vancouver má v zostave dvoch hráčov, ktorých by mohol vrátiť do juniorskej ligy – útočníkov Jakea Virtanena a Jareda McCanna. Virtanen odohral päť zápasov bez bodového zisku, McCann šesť s dvoma gólmi. Oboch by ešte pred rozhodnutím chcel tím vidieť hrať v náročnejších situáciách.

St. Louis sa s rozhodovaním tiež príliš ponáhľať nemusí, keďže útočník Robby Fabbri zatiaľ odohral len tri zápasy. V prvých dvoch zápasoch vedenie tímu zaujal, ale v tom druhom utrpel otras mozgu. Ak by ho tím vyradil, smeroval by do najslabšieho tímu OHL, Guelphu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies