Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Johansen vo štvrtok trénoval a v piatok chce hrať

Mladý center Columbusu Blue Jackets Ryan Johansen vo štvrtok vykorčuľoval na ľad a absolvoval tréning so svojimi spoluhráčmi. Po ňom vyhlásil, že do akcie by sa chcel vrátiť už v piatok proti Washingtonu Capitals.

„Som späť v stopercentnom stave,“ ubezpečil Johansen pre tímovú stránku. „Je dobré byť späť medzi chalanmi. Pri zotavovaní som sa musel len postarať o moje telo – robiť všetky tie malé veci, dobre sa stravovať, veľa piť a robiť všetko, čo bolo potrebné, aby som sa pripravil na návrat.“

Kormidelník „modrokabátnikov“ John Tortorella vo štvrtok povedal, že ak sa nestane nič nepredvídateľné, Johansen bude v piatok figurovať v základnej zostave. Tímu však bude chýbať Brandon Saad, ktorý má brušnú chrípku.

Dvadsaťtriročný Johansen zaznamenal šesť bodov v prvých ôsmich zápasoch, ale posledné dva duely tímu vynechal pre nešpecifikované ochorenie, ktoré nesúviselo so srdcom. Na ľad sa vrátil v utorok, keď absolvoval individuálne korčuľovanie. To zopakoval aj v stredu.

„Som vďačný personálu, ktorý tu máme a ktorý prišiel problému na koreň, a tak dnes môžem byť v stopercentnom stave. Každý, kto mi pomáhal, bol skvelý. Bolo úžasne dnes sem prísť a pripravovať sa s chalanmi na zápas,“ dodal Johansen.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies