Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Na Long Islande odštartovala veľká renovácia Nassau Coliseum

Veľkým kladivom spoločnými silami zástupca Nassau County Edward Mangano a developer Bruce Ratner urobili dieru do steny Nassau Veterans Memorial Coliseum, čím vo štvrtok oficiálne zahájili veľkú renováciu bývalého domova New Yorku Islanders.

Projekt renovácie bude stáť 260 miliónov amerických dolárov a celý bude financovaný súkromným sektorom. Z haly sa stane multifunkčné športové a zábavné centrum, ktoré doplnia obchody, kino a sedem reštaurácií. Rekonštrukcia by mala byť dokončená už v budúcom roku.

Už teraz je jasné, že v ňom po renovácii bude hrať basketbalový tím z rozvojovej ligy NBA, ktorý bude spolupracovať s Brooklynom Nets z NBA. Ten by mal v hale absolvovať prípravné zápasy. Do haly sa vrátia aj Islanders. Počas budúcej sezóny by v nej mali absolvovať šesť zápasov. Či sa tam niekedy vrátia aj nastálo, je zatiaľ len predmetom špekulácií.

Nassau Coliseum v súčasnom stave bola jednou z najstarších a najhoršie vybavených hál v NHL. Majiteľ Islanders Charles Wang sa snažil takmer desať rokov o výstavbu novej haly a nakoniec mu neprešli ani plány na rekonštrukciu. Preto presťahoval tím do Brooklynu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies