Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Rick Nash nedokončil tréning, pretože utrpel zranenie

Ľavý krídelník New Yorku Rangers Rick Nash nedokončil štvrtkový tréning, pretože ho postihli zdravotné problémy. Pre zranenie chrbta bude pauzovať neurčitú dobu, ale jeho stav bude monitorovaný na dennej báze.


„Seklo ma v krížoch tak, že som sa nemohol ani hýbať. Už sa mi to v minulosti stalo, ale počas posledných dve a pol sezóny som bol v tomto smere v poriadku. Teraz len musím dôverovať našim zdravotníkom. Počas prvých troch cvičení som sa cítil dobre, potom som sa vykrútil a prišlo to na mňa,“ priznal Nash pre North Jersey.

Nash, ktorý v prvých 12 zápasoch sezóny strelil jeden gól a pridal päť asistencií, sa zranil počas strieľania. Tréner Alain Vigneault nevie, ako dlho by mohol pauzovať. Počas piatku a soboty jeho tím čakajú dva zápasy proti Coloradu, resp. Arizone.

„Tieto veci sa môžu vyriešiť veľmi rýchlo, ale niekedy zase potrebujete na zotavenie niekoľko dní. Bolo mi povedané, že sa mu toto stalo aj pred dvoma rokmi a vtedy vynechal, tuším, tri dni,“ skonštatoval Vigneault, ktorý by v prípade potreby nahradil Nasha Emersonom Etemom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies