Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Eberle je pripravený na návrat. Zažije ho v piatok

Connor McDavid utrpel vážne zranenie, ale Jordan Eberle je pripravený ho v zostave nahradiť. Útočník Edmontonu Oilers absolvoval vo štvrtok kompletný tréning a nič mu nebráni v tom, aby sa v piatok vrátil do akcie.


Eberleho tohtosezónny debut potvrdil aj hlavný tréner Todd McLellan, ktorý ho vo štvrtok nechal trénovať v prvom útoku s Taylorom Hallom a Leonom Draisaitlom. Spolu by mali nastúpiť aj v piatkovom zápase proti Pittsburghu Penguins.

„Cítim sa dobre a som nadšený, že sa vrátim. Nie je príliš záživné len sedieť a sledovať zápasy vášho tímu. Do prvého zápasu idem s tým, že sa chcem dostať do svojho rytmu. Budem hrať s hráčmi, ktorým to teraz ide, tak sa budem snažiť im dávať puky a dostávať sa do miest, z ktorých by som mohol skórovať,“ povedal Eberle pre tímový web.

Eberle utrpel zranenie ramena v prípravnom zápase proti Arizone Coyotes a do akcie sa vracia vo vhodnom čase. Oilers totiž prišli v utorkovom zápase o McDavida, ktorý v stredu postúpil operáciu kľúčnej kosti a bude pauzovať dlhodobo.

Dvadsaťpäťročný rodák z kanadského Saskatchewanu bol v minulej sezóne najproduktívnejším hráčom Edmontonu, keď v 81 zápasoch zaznamenal 63 bodov za 24 gólov a 39 asistencií. Doteraz v NHL odohral 356 zápasov, v ktorých strelil 120 gólov a pridal 164 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies