Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Zápas hviezd by mohol nahradiť turnaj hviezd

Chystá Národná hokejová liga ďalšiu významnú zmenu v súvislosti so zápasom hviezd? Podľa Darrena Dregera z televízie TSN áno. Po tom, čo sa zaviedol špeciálny draft, by mohlo prísť k uplatneniu nového formátu hry.

Populárna exhibícia sa v tejto sezóne uskutoční 31. januára v Nashville. A už vtedy by sme mohli vidieť v zápase hviezd novinky. NHL totiž zvažuje, že by v ňom využila formát hry troch proti trom, ktorý je atraktívnou súčasťou nového predĺženia.

Zápas hviezd ponúka divákom okrem prehliadky hviezd aj veľa gólov, ale málo emócií a intenzity. Exhibícia je už taká všedná, že by potrebovala zmenu. A NHL si je toho dobre vedomá. Oživiť by ju mal práve nový formát hry, hoci nie je známe, ako by sa do nej v praxi zaviedol.

Celý zápas odohrať s trojicou hráčov na ľade zrejme zmysel nemá, a tak vzniká predpoklad na vznik niečoho radikálnejšieho. Pravdepodobné je, že sa zo zápasu hviezd stane turnaj hviezd. Niekoľko výberov proti sebe nastúpi v krátkych zápasoch a jeden z nich sa stane celkovým víťazom.

Či sa v takom prípade zachová draft, je otázne. Ak by sa nezachoval, nie je známe, aké výbery by sa tvorili. Možnosťou však je vytvoriť štyri výbery divízií. To sú však zatiaľ len špekulácie. NHL zatiaľ stále konkrétne zmeny rieši v spolupráci s hráčskou asociáciou.

Už teraz je však isté, že jedna vec sa počas víkendu hviezd nezmení – súťaže zručností. Tie sú populárnejšie ako samotný zápas a naďalej budú mať svoje miesto v sobotu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies