Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Canadiens si mohli po dlhej dobe pustiť víťaznú pesničku

Jozef Struhár  
29.12.2015

Po prvýkrát od 12. decembra zaznela v šatni Montrealu Canadiens víťazná pesnička a hráči mali na tvárach úsmevy. Aj tomu, kto by nepočul o výsledku zápasu, by bolo jasné, že hráčom padol veľký kameň zo srdca.

Kanadský tím uspel v pondelok nad Tampou Bay 4:3 po samostatných nájazdoch, aby ukončil šesťzápasovú sériu prehier a pripísal si ešte len druhé víťazstvo v ostatných 12 zápasoch.

„Odohrali sme veľa dobrých zápasov, ale nezískali sme výsledky, ktoré sme chceli. Dnes sme boli na hru pripravení. Bolo pekné vidieť veľké úsmevy na našich tvárach a počuť po zápase hudbu v šatni. Zaslúžili sme si to,“ povedal pre CP tréner Michel Therrien.

Canadiens v zápase dvakrát viedli o gól, ale v 54. minúte došlo k zvratu, keď Lightning strelili dva góly v rozmedzí 21 sekúnd. Psychicky ich to však nezlomilo, Dale Weise vynútil predĺženie a v nájazdoch o všetkom rozhodol kapitán Max Pacioretty.

„Veľa sme sa o našom tíme naučili a prinieslo to dobré pocity. Viete, inkasovali sme veľmi rýchlo dva góly a boli sme pod tlakom, no zvládli sme sa vrátiť späť do zápasu a získať toto víťazstvo. Takto sa dostáva z trápenia. Takýmto gurážnym víťazstvom,“ skonštatoval Pacioretty.

Montreal sa vďaka prvej výhre na ľade Tampy Bay od 28. decembra 2013 (v základnej časti) dostal naspäť do čela Atlantickej divízie. V nej sú však rozostupy také malé, že ak sa na ňom bude chcieť udržať, bude musieť vo víťazení pokračovať. Najbližší duel odohrá v dnes proti Floride Panthers.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies