Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Marc-Andre Fleury a Kris Letang urobili krok k návratu do akcie

Fanúšikovia Pittsburghu Penguins môžu mať radosť. Dve opory klubu, brankár Marc-Andre Fleury a obranca Kris Letang, urobili v utorok významný krok k návratu do akcie, keď sa zapojili do tímového tréningu.

Fleury absentoval od 14. decembra pre otras mozgu, ale v utorok už mohol čeliť strelám. Bol to významný pokrok, ale tréner Mike Sullivan povedal, že ešte tím nemá ani približný termín, kedy by sa kanadský gólman mohol vrátiť do akcie.

Letang odohral od začiatku decembra len tri zápasy. V deviaty deň tohto mesiaca utrpel zranenie hornej časti tela, ale v sobotu sa vrátil do akcie a opäť sa zranil pri bodyčeku útočníka Minnesoty Wild Jarreta Stolla.

Obaja sa po tréningu cítili dobre. Bližšie k návratu má zrejme obranca, na ktorého stav sa doktori pozrú v stredu ráno a rozhodnú, či by mohol hrať už vo večernom zápase proti Torontu Maple Leafs.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies