Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Má smolu. Brankár James Reimer je opäť mimo hry

Brankár James Reimer, ktorý sa v priebehu sezóny stal oporou Toronta Maple Leafs, je opäť zranený. V stredu mal štartovať proti Pittsburghu Penguins, ale namiesto toho duel sledoval z úzadia.

V bráne tak opäť dostal priestor Jonathan Bernier, ktorému kryl chrbát Antoine Bibeau. Toho tím povolal v deň zápasu zo záložného tímu Toronto Marlies z nižšej AHL. Bernier urobil 39 zákrokov pri ceste za výhrou 3:2 po samostatných nájazdoch.

Tréner Mike Babcock povedal, že Reimer duel vynechal pre svalovú tuhosť. Jeho stav bude posudzovaný na dennej báze. Pre problémy so slabinami zasiahol od 28. novembra len do dvoch duelov. Predtým ich odchytal 17 s 93,6% úspešnosťou zákrokov a priemerom 1,96 inkasovaného gólu na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies