Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Dnes sa uskutoční Winter Classic medzi odvekými rivalmi

Na Nový rok sa v NHL odohrajú len dva zápasy. Vo Vancouveri si zmerajú sily v „normálnom“ dueli Canucks a Ducks. Vo Foxborough sa však uskutoční dlho očakávaný súboj dvoch rivalov pod holým nebom.

Tohtoročný Winter Classic sa uskutoční neďaleko Bostonu, na domácom štadióne tímu NFL New England Patriots. Bruins na Gillette Stadium s kapacitou necelých 67 tisíc divákov privítajú Montreal Canadiens.

Boston sa podujatia zúčastní druhýkrát a ako prvý tím ho bude po druhýkrát aj hostiť. Canadiens si na Winter Classic zahrajú premiérovo. V minulosti však už zápasy pod holým nebom absolvovali dvakrát, no v kanadskej verzii Heritage Classic.

Tento rok na seba narazia veľkí rivali, ktorí si v ročníku už trikrát sily zmerali. Kým prvé dva zápasy vyhrali Canadiens (oba pomerom 4:2), ten decembrový vyšiel lepšie Bruins (3:1).

Článok pokračuje pod reklamou

„Medvede“ majú aj o čosi lepšiu formu, hoci z ostatných štyroch zápasov prehrali tri. V ostatných 11 však zaknihovali sedem výhier. Naopak, „Habs“ sa zreteľne trápia a z ostatných 15 duelov vyhrali len tri.

Aj tento rok, ak počasie dovolí, sa duel odohrá od 19:00 nášho času. Tím, ktorý vedie slovenský obranca Zdeno Chára, bude hrať bez suspendovaného Brada Marchanda či zraneného Davida Krejčího. Canadiens však chýbajú tiež kľúčoví hráči. Pre zranenie nenastúpia Carey Price a Tom Gilbert, no zrejme sa vráti Brendan Gallagher.

Pre oba tímy pôjde o dôležitý zápas, pretože ich v tabuľke Atlantickej divízie delí len jeden bod. „Je medzi nami rivalita a tabuľka hovorí sama za seba. Bude to veľký zápas,“ poznamenal center Bruins Patrice Bergeron.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies