Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Generálny manažér Panthers si vyslúžil novú zmluvu

Aktualizované 01.01.2016 o 18:05

Generálny manažér Dale Tallon a tím Florida Panthers sa vo štvrtok dohodli na predĺžení zmluvy o tri roky. Informoval o tom denník Miami Herald.

Šesťdesiatpäťročný Tallon je deviatym generálny manažérom v histórii tímu zo Sunrise od 17. mája 2010 a po tejto sezóne mu mohol skončiť aktuálny kontrakt. Vo vedení nevideli dôvod na to, aby klub opustil.

Tallon v ostatných rokoch zostavil mužstvo, ktoré v tejto sezóne začína napĺňať svoj potenciál. Panthers sú prví v Atlantickej divízii a momentálne ťahajú sedemzápasovú víťaznú sériu, najdlhšiu vo svojej histórii.

AKTUALIZOVANÉ:
Klub v piatok popoludní na oficiálnom webe potvrdil predĺženie spolupráce s Tallonom. Okrem toho povýšil doterajšieho hlavného trénera záložného tímu Portland Pirates (AHL), Toma Rowea, do pozície Tallonovho spolupracovníka. Jeho miesto na „farme“ prevezme niekdajší Rowow asistent Scott Allen.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ďakujem majiteľom organizácie za to príležitosť pokračovať v budovaní toho, čo sme tu na Floride začali. Som z nadšený z potenciálu nášho tímu do budúcna, ktorý tvorí jadro mladých hráčov spolu s veteránmi,“ povedal Tallon médiám.

Rodák z kanadskej provincie Quebec zažil v ostatnej sezóne najlepšiu základnú časť v histórii klubu. Ten si s 91 bodmi vylepšil zisk o 25 bodov oproti predošlému ročníku, čo bol najväčší skok zo všetkých tímov NHL.

December uplynulého roka bol zase najúspešnejším mesiacom Panthers v histórii, keď si vytvorili nové rekordy v počte víťazstiev (11) i bodov (22).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies