Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Novú zmluvu podpísali Panthers aj s trénerom

Vo štvrtok denník Miami Herald ako prvý informoval o predĺžení spolupráce medzi generálnym manažérom Daleom Tallonom a tímom Florida Panthers. V piatok, kedy to potvrdil tím, zase denník priniesol správu, že v Sunrise svoj pobyt predĺži aj tréner Gerard Gallant.

Gallant, ktorý je hlavným trénerom Panthers od 21. júna 2014, sa s vedením tímu dohodol na novej dvojročnej zmluve, ktorá ho v tíme udrží do konca sezóny 2018/19.

Florida je momentálne s bilanciou 27-12-4 druhým najlepším tímom Atlantickej divízie a ťahá sedemzápasovú víťaznú sériu, ktorá je najdlhšia v jej histórii. Na Canadiens tím stráca jeden bod a má tri zápasy k dobru.

Gallant, ktorý predtým trénoval Columbus Blue Jackets a ako asistent pôsobil v Montreale, doviedol vlani tím k bilancii 38-29-15. Od postupovej pozície ho delilo sedem bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies