Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Ďalší Winter Classic v Toronte? Reagoval na to i Bettman

Toronto Maple Leafs sa pred dvoma rokmi stalo prvým kanadským tímom, ktorý sa predstavil v zápase Winter Classic. A hoci ten mal byť pôvodne doménou amerických tímov, teraz by ho „javorové listy“ mohli dokonca organizovať. Aspoň to tvrdia špekulácie.

Mnoho subjektov v ostatných dňoch prinieslo informácie, že budúcoročný novoročný zápas pod holým nebom sa uskutoční pravdepodobne v Toronte, ktoré má najväčšie šance na úspech. V piatok sa k tomu vyjadril komisár NHL Gary Bettman. Ten však správy nepotvrdil ani nevyvrátil.

„Toronto má záujem, ale my sme ešte neurobili žiadne rozhodnutie,“ poznamenal Bettman pre Sportsnet. „Je mnoho práce a plánovania, ktoré sa spájajú s touto udalosťou a my sme ešte ďaleko od toho, aby sme boli pripravení urobiť nejaké oznámenie.“

V Kanade sa očakáva aj zápas Heritage Classic vo Winnipegu, ale vo vzduchu je stále otázka, kedy sa uskutoční. Bettman tvrdí, že liga Jets zápas pod holým nebom dlží po tom, čo v minulom roku táto udalosť padla.

„Ešte sme sa nedohodli na dátume, a tak to ešte nemôžeme oznámiť. Winnipegu zápas dlžíme a uskutočnili by sme ho tam v minulom roku, no konal sa Grey Cup a nastali aj ďalšie komplikácie,“ priznal Bettman, ktorý je spokojný s tradíciou zápasov Winter Classic.

„Všetky zápasy pod holým nebom boli fenomenálne. Každý je lepší a lepší. Vidíte zapojenie fanúšikov, rozruch, nadšenie. Ľudia túto udalosť milujú a je to ďalší spôsob, ako sa spojiť s naším športom. Hráči to tiež zbožňujú a prináša to veci, ktoré by ste od zápasu základnej časti nikdy neočakávali,“ dodal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies