Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Bruins na čele s Raskom sú nespokojní s výkonom vo Winter Classic

Boston podľahol rivalovi z Montrealu v novoročnom zápase Winter Classic trpko 1:5 a svoje znechutenie neskrýval brankár Bruins Tuukka Rask, ktorý svoj tím podržal najmä v prvej tretine.

„Je to viac hanba ako sklamanie. Zahanbujúca prehra. Nevidel som nás hrať tak zle už dlhú dobu. Bolo to zlé. Mysleli by ste si, že keď vám chýbajú takí hráči, ako chýbajú nám, tak budete hrať snaživo a držať sa systému. Dnes to tak určite nevyzeralo. Určite sme si vyhrať nezaslúžili,“ povedal Rask pre ligové stránku.

Svoje sklamanie z výkonu svojich zverencov neskrýval ani tréner Claude Julien. Jeho predzápasovým cieľom bolo potešiť prítomných divákov výhrou a postúpením do čela Atlantickej divízie.

„Myslím si, že sme odohrali jeden z našich najhorších zápasov v tom najhoršom čase,“ poznamenal kormidelník.

Článok pokračuje pod reklamou

Boston chcel do zápasu hranom pred viac ako 67 tisíc divákmi vstúpiť tou správnou nohou, ale už v druhej minúte inkasoval a v prvej tretine sa z gólu nevedel spamätať. Napokon ju opúšťal len s troma strelami na bránu, kým Rask čelil 14 pokusom Canadiens.

„Trochu sme boli váhaví. Ukázalo sa to najmä v prvej tretine. Canadiens si zobrali momentum na svoju stranu a bolo ťažké vyrovnať sa im,“ poznamenal útočník Matt Beleskey, ktorý strelil jediný gól Bruins v zápase.

„Bol to veľký zápas. Veľa sa o ňom hovorilo, možno to bolo trochu prehnané a na začiatku sme boli nervózni. Ale v istom bode musíte začať hrať. My sme len čakali, čakali sme na odraz puku alebo niečo také. Až v tretej tretine sme strelili gól a trochu sa rozbehli. Veľmi rýchlo však strelili ďalší gól aj oni. Bolo to frustrujúce. Nemôžeme sa vyhovárať. Neboli sme pripravení a nereprezentovali sme dnes Bruins ani Boston veľmi dobre,“ dodal obranca Torey Krug.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies