Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Sumáre

Tatar asistoval, no Red Wings podľahli Lightning

V dvoch z troch stredajších zápasov sa z výhry tešili domáci. Doma neuspel len trápiaci sa Montreal. Radosť z výhry nezažili ani hráči Detroitu, medzi ktorými boli aj dvaja Slováci. Tomáš Tatar pritom bodoval.

Tatar asistoval, Detroit však podľahol Tampe

Prestávka nemala negatívny vplyv na vo forme hrajúcu Tampu Bay, ktorá v stredu porazila Detroit 3:1. Ben Bishop urobil 24 zákrokov a zaknihoval svoje 100. víťazstvo v NHL, Nikita Kučerov prihrával na víťazný gól a neskôr skóroval aj on sám. Víťazný gól vsietil počas presilovky Tyler Johnson a do čierneho sa trafil aj J.T. Brown. Lightning vyhrali druhý zápas po sebe a deviaty z ostatných desiatich. „Nikdy neviete, ako sa veci v takýchto situáciách vyvinú. Oni mali tiež dlhú prestávku, o trochu dlhšiu ako my. Hrali sme proti dobrému tímu, takže to bolo pre nás veľké víťazstvo,“ poznamenal tréner Tampy Jon Cooper pre AP. O jediný gól Red Wings, ktorí vyhrali prvý vzájomný zápas v sezóne, sa postaral Gustav Nyquist, ktorý v druhej tretine po prihrávke Tomáša Tatara vyrovnával na 1:1. Petr Mrázek sa prezentoval 20 zákrokmi. Tatar odohral 15 a štvrť minúty, pričom zaznamenal aj tri strely na bránu. Tomáš Jurčo odohral 12 minút s jedným streleckým pokusom a jedným bodyčekom. Detroit prehral štvrtý zápas z ostatných šiestich. „Bol to dôležitý zápas, dôležité dva body. Nemôžeme byť spokojní, že sme zápas s týmto tímom prehrali,“ poznamenal Henrik Zetterberg, ktorého tím teraz stráca v poradí Atlantickej divízie na Tampu Bay dva body.

Hviezdy duelu: 1. N. Kučerov, 2. T. Johnson (obaja TBL), 3. P. Mrázek (DET)

Canadiens nezvládli ani domáci zápas proti Sabres

Buffalo po prvej tretine viedlo, po druhej prehrávalo. Napokon však vsietilo tri góly v tretej tretine, aby porazilo trápiaci sa Montreal 4:2 a pripísalo si druhú výhru po sebe. „Zostali sme pozitívni, strieľali sme na bránu a dokázali sme aj streliť góly,“ poznamenal pre CP Jamie McGinn, ktorý stav v tretej tretine vyrovnal. Víťazný gól následne strelil Johan Larsson a poistku do prázdnej brány pridal Brian Gionta. Marcus Foligno sa presadil v prvej tretine, Cody Franson zaznamenal dve asistencie a Robin Lehner urobil 33 zákrokov. Prekonali ho Dale Weise a Alex Galchenyuk. Mike Condon inkasoval tri góly z 31 striel a Canadiens si pripísali štvrtú prehru v sérii. V ostatných desiatich zápasoch majú bilanciu 1-8-1. V stredu mohla byť faktorom neúspechu aj únava. Tím odohral druhý zápas v priebehu dvoch dní. „Neviem, čo povedať. Robíme rovnaké chyby v každom zápase,“ povzdychol si Weise.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. McGinn (BUF), 2. A. Galchenyuk (MTL), 3. R. Lehner (BUF)

Flames ukončili výhrou nad Hurricanes sériu prehier

Calgary ukončilo trojzápasovú sériu prehier vďaka výkonu Seana Monahana, ktorý zaznamenal jeden gól a tri asistencie vo svojom prvom štvorbodovom zápase kariéry. Flames vďaka nemu a 28 zákrokom Karriho Räma porazili Carolinu 4:1. Monahan gólom uzatváral skóre v tretej tretine, keď nadviazal góly Dougieho Hamiltona, Marka Giordana a Johnnyho Gaudreaua. Poslední dvaja menovaní skórovali v rozmedzí 38 sekúnd. Čestný úspech Hurricanes zaregistroval Elias Lindholm, ktorý v prvej tretine vyrovnával stav zápasu len 18 sekúnd po tom, čo ho Hamilton otvoril. Eddie Läck zastavil 20 striel a jeho tím bol aktívny hlavne v tretej tretine, keď domácich prestrieľal 15:4. Zvrat však neprišiel a tím z Raleigh prehral druhý zápas z ostatných štyroch. Medzi dvoma výhrami je aj triumf nad Flames z 25. januára. Duel nedohral obranca Calgary TJ Brodie, ktorý v druhej tretine utrpel zranenie dolnej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan, 2. M. Giordano, 3. J. Gaudreau (všetci CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 15:17 0 1 1 0 0 3 0
T. Jurčo (DET) 12:09 0 0 0 0 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies