Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Ducks a Lightning potvrdili formu, uspeli aj Carolina a Columbus

V piatok sa v NHL odohrali štyri zápasy bez slovenskej účasti. Z výhier sa v nich tešili Tampa Bay, Carolina, Columbus a Anaheim.

Hviezdy večera:
1. Tyler Johnson (TBL): 1 gól (víťazný), 2 asistencie
2. Joonas Korpisalo (CBJ): 30/31 (96,8% úspešnosť zákrokov)
3. Patrick Maroon (ANA): 1 gól, 2 asistencie

Palát, Stralman doviedli Lightning k výhre nad Penguins

Tampa Bay je vo forme. Ondřej Palát a Anton Stralman strelili obaja po dva góly, Tyler Johnson zaznamenal gól a dve asistencie, aby Lightning porazili Penguins 6:3 a zaknihovali ôsme domáce víťazstvo v sérii. Do čierneho sa trafil aj Alex Killorn a Steven Stamkos s Nikitom Kučerovom zaznamenali po dve asistencie. „Neviem, či sme to predtým v sezóne zažili, ale počas tohto obdobia naša ofenzíva skutočne ožila,“ poznamenal pre AP Johnson, ktorého tím strelil tri a viac gólov v ôsmich z ostatných 11 duelov. Má v nich bilanciu 10-1. Ben Bishop v prvej tretine zastavil 11 striel z 12 a napokon duel opustil s 27 zákrokmi. Prekonali ho Patrick Hörnqvist, Sidney Crosby a Matt Cullen. Crosbymu už chýba len bod, aby ako 106. hráč histórie dosiahol hranicu 900 bodov v NHL. Duel nevyšiel Marc-Andre Fleurymu, ktorý inkasoval štyri góly zo 14 striel a v druhej tretine prenechal miesto v bráne Jeffovi Zatkoffovi. Ten z rovnakého počtu strel kapituloval raz. Penguins priši o štvorzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. T. Johnson, 2. O. Palát, 3. S. Stamkos (všetci TBL)

Hurricanes vyšiel úvod zápasu, odskákali si to Jets

Carolina si základy víťazstva 5:3 nad Winnipegom položila už v prvej tretine, keď strelila štyri góly. Phillip Di Giuseppe, Andrej Nestrašil a Jordan Staal sa pritom presadili v priebehu necelých troch minút v úvodnej päťminútovke. Justin Faulk zvýšil vedenie na 4:0 a piaty gól pridal v 59. minúte Nestrašil. Jordan Staal zaznamenal aj dve asistencie a Cam Ward predviedol 33 zákrokov. Connor Helleybuck opúšťal bránu Jets po troch inkasovaných góloch zo šiestich striel. Michael Hutchinson následne zastavil 21 striel z 23. Z ich spoluhráčov sa presadili Alex Burmistrov, Andrew Ladd a Blake Wheeler. „Keď prehrávate 0:4, máte dva spôsoby, ktorými sa s tým môžete vyrovnať. My sme si vybrali ten správny. Škoda, že sme nevyužili prvých 12 minút v druhej tretine, keď sme boli naozaj dobrí,“ povedal tréner Paul Maurice pre CP. Winnipeg ukončil šesťzápasový domáci pobyt, počas ktorého vyhral len jeden duel. Hurricanes vyhrali tretí zápas z ostatných štyroch.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. C. Ward (CAR), 2. A. Ladd (WPG), 3. D. Byfuglien (WPG)

Karlsson, Korpisalo zariadili výhru Columbusu v Calgary

Nováčik William Karlsson prelomil strelecké trápenie dvoma gólmi, ktorými zvrátil duel proti Calgary a doviedol Columbus k výhre 2:1. Dvadsaťtriročný Švéd pritom vstúpil do zápasu len s jedným gólom v predošlých 30 dueloch. Matt Calvert zaznamenal dve asistencie a Joonas Korpisalo urobil 30 zákrokov. Ako jediný ho prekonal Jiří Hudler, ktorý otvoril skóre. Karri Rämö čelil len 18 strelám, v posledných 16 minútach duelu ani jednej. Kým Flames prehrali štvrtý zápas z ostatných piatich, Blue Jackets ukončili štvorzápasový trip so ziskom šiestich bodov. Vyhrali štyri z ostatných piatich zápasov a teraz budú mať dlhšie voľno. Znova sa predstavia v akcii v utorok, keď privítajú Islanders.

Hviezdy duelu: 1. W. Karlsson (CBJ), 2. S. Bennett (CGY), 3. J. Korpisalo (CBJ)

Anaheim natiahol víťaznú sériu výhrou nad Arizonou

Anaheim zdolal v dôležitom zápase Arizonu 5:2, aby si na treťom mieste Pacifickej divízie zvýšil pred Coyotes náskok na tri body. Víťazný gól strelil Corey Perry, Patrick Maroon zaznamenal gól a dve asistencie. K šiestej výhre v sérii pomohli gólmi aj Hampus Lindholm, Mike Santorelli a Andrew Cogliano. Frederik Andersen sa prezentoval 23 zákrokmi, pričom ho prekonali len Tobias Rieder a Shane Doan. Kým kalifornskému tímu sa darí, ten z Glendale zaknihoval štvrtú prehru po sebe. Nepomohlo mu ani 36 zákrokov Andersa Lindbäcka.

Hviezdy duelu: 1. P. Maroon, 2. H. Lindholm, 3. R. Rakell (všetci ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies