Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
2
DAL
2
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Sumáre

Chára nebodoval, Bruins podľahli Blue Jackets

V prvý deň nového týždňa sa v NHL odohrali štyri zápasy, v ktorých len Washington využil výhodu domáceho prostredia. Doma prehral aj Boston, pričom Zdeno Chára nebodoval.

Jenner strelil dva góly pri výhre Columbusu nad Bostonom

V pondelok sa zo Slovákov ukázal v akcii len Zdeno Chára, ktorý však nebodoval a netešil sa ani z víťazstva. Jeho Boston privítal Columbus, ktorý nadviazal na úspešné obdobie a triumfoval 6:4. Boone Jenner prispel k zlepšeniu bilancie v ostatných 12 dueloch na 7-2-3 dvoma gólmi, Scott Hartnell zaznamenal gól a asistenciu, strelecky sa presadili aj William Karlsson, Brandon Saad a Dalton Prout. Recept na úspešnejšie obdobie? Viac striel na bránu. „Nemali sme nikdy dostatok striel, ale počas ostatného úspešného obdobia ich na brány vysielame veľa. Takto sa ľahšie dostávame aj k dorážkam,“ skonštatoval Matt Calvert pre AP. Joonas Korpisalo urobil 26 zákrokov a prekonali ho len Matt Beleskey a Loui Eriksson, ktorí strelili po dva góly. Náhradný brankár Jonas Gustavsson sa prezentoval 29 zákrokmi. Bruins si zhoršili domácu bilanciu na 12-15-3. „Doma sme zakliati a nevieme nájsť energiu alebo tempo našej hry. Musí sa to však čoskoro zmeniť. Nemáme už veľa času do konca sezóny,“ poznamenal obranca Joe Morrow. Chára odohral 24 a štvrť minúty, pričom zaregistroval dve strely a dva bodyčeky.

Hviezdy duelu: 1. B. Jenner (CBJ), 2. M. Beleskey (BOS), 3. R. Murphy (CBJ)

Richards rozhodol o úspechu Washingtonu

Mike Richards strelil gól po viac ako roku a trochu rozporuplne ním rozhodol o víťazstve Washingtonu 3:2 nad Arizonou. „Pri mojom šťastí som čakal, že ho neuznajú,“ priznal pre AP skúsený center, ktorý dostal puk do brány po tom, čo ho Tom Wilson vydoloval spod lapačky Louisa Domingueho. Ten od pocitu krivdy udrel hokejkou do bránkovej konštrukcie. Tréner Dave Tippett následne požiadal o video posúdenie, ale gól platil aj po ňom. Capitals sa vďaka tomu tešili zo štvrtého víťazstva po sebe a deviateho z desiatich zápasov. Pomohli k nemu aj Alexander Ovečkin a Jevgenij Kuznecov, ktorí zaznamenali po góle a asistencii. Bradena Holtbyho z 27 striel prekonali Kevin Connauton a Connor Murphy. Domingue opustil duel s 31 zákrokmi. Coyotes prehrali druhý zápas po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou

Richardsov gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Richards, 2. A. Ovečkin, 3. J. Kuznecov (všetci WSH)

Smithov nájazd rozhodol o výhre Predators nad Canadiens

Craig Smith uspel ako jediný v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre Nashvillu 2:1 nad ľade Montrealu. Oba góly v normálnej hracej dobe padli v prvej tretine. Skóre otvoril vo štvrtej minúte Viktor Arvidsson a stav vyrovnal v 19. minúte Brendan Gallagher. Následne už brankári nekapitulovali. Pekka Rinne prispel k triumfu 28 zákrokmi a Mike Condon ich urobil o jeden viac. Nashville má bilanciu 3-0-3 v ostatných šiestich stretnutiach, Montreal bodoval v posledných piatich domácich dueloch v sérii (4-0-1). Dale Weise chýbal v zostave Canadiens pre chrípku. Predators zase chýbal Barrett Jackman pre zranenie hornej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. C. Smith (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. M. Condon (MTL)

Sharks porazili Blues, ktorým sa zranil Elliott

Tomáš Hertl, Logan Couture a Joe Thornton strelili každý po dva góly, aby doviedli San Jose k výhre 6:3 nad St. Louis. Couture zaznamenal aj asistenciu, Thornton dokonca dve a Sharks si vylepšili bilanciu vonku na 21-9-2 a vyrovnali zápis z minulej sezóny. Martin Jones k tomu prispel 25 zákrokmi. V bráne Blues štartoval Brian Elliott, ktorý inkasoval tri góly z 15 striel predtým, ako utrpel zranenie dolnej časti tela. K dispozícii bol tímu už Jake Allen, ktorý vo zvyšnom priebehu zastavil 15 zo 17 striel. O góly „Bluesmanov“ sa postarali David Backes (200. gól v NHL), Jay Bouwmeester a Vladimir Tarasenko, ktorý pridal aj dve asistencie. Ryan Reaves bol vylúčený do konca zápasu po tom, čo zranil obrancu Sharks Matta Tennysona.

Hviezdy duelu: 1. L. Couture (SJS), 2. T. Hertl (SJS), 3. V. Tarasenko (STL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 24:17 0 0 0 0 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies