Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Slováci v NHL

Zedník rozhodol o víťazstve Floridy

V piatich nočných zápasoch sa v akcii predstavili len traja slovenskí hokejisti obliekajúci dres Panthers. Do kanadského bodovania sa zapísal Richard Zedník, ktorý rozhodol o víťazstve jeho tímu.

Chicago privítalo na domácom ľade Floridu a malo čo robiť, aby prekonalo skvele chytajúceho brankára Tomáša Vokouna. Ten čelil 45 strelám a gól mu dokázal dať iba Dave Bolland. To už Florida vyhrávala 1:0 a Bolland vyrovnával na konci tretiny, v ktorej strelecky dominoval domáci tím (22:4). V druhej tretine padli ešte dva góly. V 27. minúte sa presadil Richard Zedník, ktorý strelil víťazný gól zápasu a jeho 9. v aktuálnej sezóne. Skóre stretnutia uzavrel Bouwmeester, ktorý sa po zápase stal prvou hviezdou. Richard Zedník odohral 14 minút a okrem gólu si do štatistík pripísal jeden plusový bod a dve strely. Jozef Stümpel ohrozil Lalimea jednou strelou a obranca Branislav Mezei taktiež jedným streleckým pokusom. Mezei si do štatistík zapísal aj dve trestné minúty a jeden mínusový bod. Mezei bol jediným hokejistom klubu s mínuskou na svojom konte.

Rangers sa v Madison Square Garden stretli s Coyotes. Domáci tím nastúpil bez Marcela Hossu v základnej zostave, pretože slovenského útočníka trápi chrípka. Skóre stretnutia sa menilo už v 4. minúte, kedy ho otvoril Joel Perrault. Phoenix svoje vedenie zvýraznil počas druhej tretiny, kedy sa postupne do čierneho trafili Carcillo, Vrbata, Sjostrom a opäť Perrault. V tretej tretine zachránil česť Rangers Daniel Girardi. Coyotes porazili Rangers 5:1.

Devils vďaka dvom gólom Maddena a víťaznému presného zásahu Ashama porazili Philadlephiu pomerom 4:2. Štvrtý gól New Jersey dosiahol kapitán Langenbrunner, ktorý puk dopravil do prázdnej brány. 29 zákrokmi sa v stretnutí prezentoval Martin Brodeur.

Článok pokračuje pod reklamou

599 pred zápasom, 600 po zápase. Tréner Calgary Mike Keenen doviedol svojich zverencov k víťazstvu 5:3 nad St. Louis a zaregistroval svoje jubilejné 600. víťazstvo v trénerskej kariére. Výkonom ho určite potešili štvorbodový Iginla(2+2) či päťbodový Huselius(1+4).

V Anaheime sa predlžovalo a o víťazovi sa rozhodlo až v samostatných nájazdoch. San Jose nakoniec porazilo Ducks 2:1 vďaka premenenému nájazdu Joe Thorntona. Navrátilec Scott Niedermayer odohral skoro 24 minút a stal sa druhou hviezdou zápasu, ktorého najaktívnejším strelcom bol práve on. Bránu hostí ohrozil 8 strelami.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Branislav Mezei (FLO) 14:30 0 0 0 -1 1 2
Jozef Stumpel (FLO) 20:04 0 0 0 0 1 0
Richard Zedník (FLO) 13:59 1 0 1 +1 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies