Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
VGK
DAL
«

Špekulácie

Vymení Columbus tretiu voľbu na drafte?

Jozef Struhár  
13.06.2016

Columbus v tejto sezóne urobil výmenu, ktorou získal obrancu Setha Jonesa. Získal tým presne to, čo potreboval. Obetoval však centra Ryana Johansena, a tak teraz nemá stredného útočníka pre prvý útok.

Nie je teda ťažké zistiť, čo bude prioritou posilniť na drafte. Na ňom budú Blue Jackets vyberať ako tretí, no vynorili sa špekulácie, že by svoju voľbu mohli vymeniť. Nedávno sa k tomu vyjadril aj generálny manažér Jarmo Kekäläinen.

„Povedal som každému, kto mal záujem, že by ma mal svojou ponukou zaskočiť, aby sme o tom vôbec mohli diskutovať. Povedal som už miliónkrát, že keď mohol byť vymenený Wayne Gretzky, tak je možné všetko. Nevidím to však pravdepodobne,“ povedal Kekäläinen pre ESPN.

Columbus bude môcť z tretieho miesta draftovať Jesseeho Puljujärviho. Ten nie je síce centrom, ale patrí medzi troch hráčov, ktorí sa v tomto roku oddeľujú od zvyšku poľa. Ak by však nejaký tím prišiel so zaujímavou ponukou, v neskorších pozíciách by mohli Blue Jackets zostať ešte aj nádejní centri ako Logan Brown či Clayton Keller.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies