Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Reprezentácia

MS 18: Širšia nominácia slovenského tímu

13. apríla dva štadióny v metropole Tatárska - Kazane - otvoria svetový šampionát vekovej kategórie do 18 rokov. Slováci v príprave na tento šampionát odohrajú zápasy proti Česku.

Zverenci trénera Jozefa Čepana začnú prípravu na svetový šampionát už tento pondelok, kedy je naplánovaný zraz. Ten sa uskutoční v Prievdzi na tamojšom zimnom štadióne. Súčasťou výcvikového tábora budú aj dva prípravné zápasy s Českou osemnástkou v Prievdzi a v Kravařoch.

Zároveň tréner Jozef Čepan predstavil 31-člennú širšiu nomináciu. Okrem 26 "domácich" hokejistov sa v príprave ukáže aj päť legionárov. Konkrétne sa jedná o brankára Mareka Čiliaka a útočníkov Richarda Pánika, Mária Potočka, Valeriána Potičného a Dávida Punu.

Ešte pred začiatkom výcvikového tábora sa s reprezentáciou rozlúči 8 hráčov. Zvyšných 22 bude tvoriť užšiu nomináciu, ktorú oznámi Jozef Čepan už v sobotu.

Širšia nominácia SR 18 na výcvikový tábor
Brankári: Marek Čiliak (Kometa Brno/ČR), Matej Kristín (HKm Zvolen), Tomáš Halász (HC Košice)
Obrancovia: Michal Pichnarčík, Peter Slimák (obaja HC Košice), Martin Štajnoch (MŠHK Prievidza), Ivan Jankovič (HK 36 Skalica), Michal Šiška (HKm Zvolen), Tomáš Staňo (HK Dukla Trenčín), Matúš Rais (HK Ardo Nitra), Matej Múčka (HC Slovan Bratislava), Martin Dulák (HC Spiš. N. Ves)
Útočníci: Tomáš Hričina, (HC Košice), Marek Lisoň, Martin Sloboda, Miroslav Preisinger, Martin Bakoš (všetci HC Slovan Bratislava), Martin Uhnák (HK Ardo Nitra), Adam Lapšanský, Richard Vojsovič, Samuel Mlynarovič (obaja HK Aquacity Poprad), Richard Pánik, Mário Potoček (obaja HC Třinec/ČR), Tomáš Sýkora (HC 05 B. Bystrica), Tomáš Méry (HK 99 Ružinov Bratislava), Juraj Sýrny,Marek Hrívik (obaja MsHK Žilina), Dávid Puna (HC Zlín/ČR), Marek Viedenský (Dukla Trenčín), Libor Hudáček (HC Spiš. N. Ves), Valerián Potičný (Kings Edgehill School/Kan.)
Náhradníci: Maroš Grošaft (Nitra), František Gerhát, Dávid Döme (obaja Slovan), Adam Trenčan (Opava/ČR)

Program SR 18
22.3.: Oznámenie užšej nominácie
24.3.: Zraz nominovaných pre zimným štadiónom v Prievidzi
24. - 28.3.: Výcvikový tábor

Prípravné zápasy SR 18
25.3.: Slovensko - Česká republika (o 16.00 v Prievidzi)
26.3.: Česká republika - Slovensko (o 16.00 v Kavařoch)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies