Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Erikssonova budúcnosť je stále neistá, Boeser sa o tú svoju neobáva

Agent Louia Erikssona, J.P. Barry, priznal, že budúcnosť skúseného útočníka vo Vancouveri zostáva neistá aj po stretnutí s generálnym manažérom Jimom Benningom, ku ktorému došlo minulý mesiac.

Benning a Eriksson sa rozprávali aj o slovách, ktoré hráč povedal pre švédsky denník. Vyjadril nimi, že medzi ním a trénerom Travisom Greenom vládne nepohoda pre nedostatočný priestor na ľade, čo sa prejavilo aj na jeho slabšej produktivite.

„On a Jim sa o tom rozprávali a teraz z toho musíme vychádzať. Rozprávali sme sa o viacerých veciach, či už je zo o zotrvaní a ďalšom hraní alebo o hľadaní nového domova, takže sa ešte stále budeme musieť rozprávať,“ povedal Barry pre TSN Radio 1040.

Barry povedal, že slová Erikssona boli nafúknuté a možno ani preklad zo švédštiny nebol stopercentný. Neverí, že by mal byť jeho klient v budúcej sezóne poslaný do Uticy z AHL, ale priznal, že obe strany stále hľadajú možnosti výmeny.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že všetci spoločne pracujeme na riešení. Nie je to však ľahké. Myslím si, že akákoľvek výmena by musela zahŕňať hráča, ktorý je v podobnej situácii v inom tíme. Všetci to vieme, a tak sa pozeráme po lige a toto je ten čas roka... takéto zmeny by sa stále mohli stať v priebehu budúcich týždňov,“ poznamenal Barry.

Boeser sa o svoju budúcnosť neobáva

Vancouver má momentálne na práci aj jednu zdanlivo dôležitejšiu vec a tou je zaistenie si služieb šikovného útočníka Brocka Boesera, ktorý je stále obmedzeným voľným hráčom. Finalista Calderovej trofeje z minulého roka však verí, že novú zmluvu s Canucks nakoniec podpíše.

„Verím, že sa na zmluve dohodneme a všetko sa vyrieši. Ja Vancouver milujem. Organizácia, mesto, fanúšikovia, všetko je tam skvelé a ja tam chcem stráviť dlhý čas,“ povedal Boeser pre ligový web.

Dvadsaťdvaročný Američan odohral v minulej sezóne 69 zápasov, v ktorých strelil 26 gólov a vytvoril si nové osobné maximum s 56 bodmi. Kanadský klub má pod platovým stropom voľných zhruba päť miliónov amerických dolárov.

„Je to hráč z nášho jadra a stavebný blok nášho mužstva. Máme stanovený plán a budeme pokračovať s Brockom a jeho agentom v rozhovoroch. Vyriešime to,“ povedal generálny manažér Jim Benning.

„Ak by sme mohli vymeniť hráčov, bolo by to ľahšie, ale aj v opačnom prípade máme na stole plán, ako sa dostať pod platový strop. Jednou možnosťou je zapísať Roussela pre jeho zranenie na listinu dlhodobo zranených hráčov, pretože sa pravdepodobne nevráti do novembra, decembra.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies