Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Toto je 5 najväčších adeptov na vykúpenie zo zmluvy

Letné obdobie výmen a podpisov zmlúv sa nezadržateľne blíži. Jeho súčasťou bývajú aj vykupovania zo zmlúv. Mike Stephens z The Hockey News sa pozrel na piatich hráčov, ktorí k tomu majú najbližšie.

5. Zack Kassian, Edmonton

Nič smerujúce k podpisuje jeho súčasnej zmluvy nenasvedčovalo tomu, že by si jej bol hodný. Zostávajú v nej ešte dva roky s cap-hitom 3,2 milióna amerických dolárov, pričom v poslednej sezóne vyprodukoval len šesť gólov a 13 asistencií pri priemernom hracom čase 11:47. Otázne však je, či by nebolo výhodnejšie poslať ho len do AHL. Vykúpením by síce tím ušetril 2,5 milióna dolárov v tejto sezóne a 1,3 milióna dolárov v ďalšej, no potom by ďalšie dva roky zaťažovali strop mŕtve peniaze vo výške skoro jedného milióna dolárov.

4. Matt Murray, Ottawa

Senators nie sú schopní len tak rozhadzovať peniaze, a tak hoci by sa Murrayovi i klubu pravdepodobne hodil nový začiatok, klub by sa ho mohol zdráhať urobiť. V zmluve má platné ešte dva roky s cap-hitom 6,25 milióna dolárov. To by tím mohol využiť na získanie jedného či dvoch hráčov, z ktorých by mal väčší úžitok. Cenou by však bolo, že ďalšie dva roky po vypršaní kontraktu by platový rozpočet zaťažovalo 2,5 milióna dolárov.

3. Petr Mrázek, Toronto

Jeho prvá sezóna v Toronte nedopadlo dobre – bol buď zranený, alebo zlý. Maple Leafs by sa pritom hodila aspoň časť z 3,8 milióna dolárov, ktoré bude zaťažovať Mrázkov kontrakt ešte dva roky. Krátkodobo by to tímu citeľne pomohlo (ušetril by 2,7 a 3 milióny dolárov), ale v sezónach 2024/25 a 2025/26 by po ňom zostala spomienka vo výške 1,433 milióna dolárov ročne.

2. Duncan Keith, Edmonton

Oilers by možno pomohlo, ak by jednoducho v lete ukončil kariéru. Už viac nie je obrancom do prvých dvoch útokov a pre klub akým sú Oilers je veľkým luxusom platiť obrancovi tretieho páru 5,5 milióna dolárov. Edmonton by sa mohol ocitnúť v situácii, kedy by takéto riešenie potreboval. Zmluva však Keithovi vyprší už v budúcom roku, a tak by nemuselo byť rozumné ušetriť v najbližšej sezóne milión dolárov, aby v ďalšej sezóne klub prišiel o 500 000 dolárov z rozpočtu.

1. Marc-Edouard Vlasic, San Jose

Momentálne je vlastníkom možno toho najhoršieho kontraktu v lige. V 35 rokoch a po viacerých zraneniach už má roky, kedy patril medzi elitu, za sebou. Jeho kontrakt má však ročnú hodnotu 7 miliónov amerických dolárov a platí ešte štyri roky. Je nevymeniteľný a ani vykúpenie zo zmluvy by nebolo pre tím bezbolestné. V sezónach 2022/23 až 2025/26 by postupne ušetril 3,3 milióna, 5,6 milióna, 2,8 milióna a 1,8 milióna dolárov. V ďalších štyroch sezónach by však rozpočet každoročne zaťažovalo dodatočného 1,7 milióna dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies