Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Reprezentácia

Slovensko uzavrelo konečnú súpisku na MS juniorov


Po zranenom Jakubovi Koleničovi sme spoznali druhého hráča, ktorý vypadol z nominácie Slovenska na majstrovstvá sveta do 20 rokov. Nezahrá si na nich ani obranca Michal Laurenčík.

„Na súpisku sme mohli zapísať iba 25 hráčov. Rozhodovanie nebolo jednoduché. Voľba napokon padla na Michala Laurenčíka. S jeho výkonmi v príprave sme boli spokojní a vidíme v ňom potenciál pre nasledujúci juniorský šampionát, keďže je ročník narodenia 2003. Z obrancov, ktorých sme mali k dispozícii, mal najmenej medzinárodných skúseností,“ povedal tréner Ivan Feneš pre web SZĽH.

Kolenič a Laurenčík odcestujú z Kanady domov v utorok. V rovnaký deň otvoria Slováci šampionát zápasom proti Česku, ktorý sa začne o 20:00 nášho času. Priame prenosy odvysiela aj RTVS Šport.

Konečná nominácia SR 20 na MSJ 2022

Brankári: Šimon Latkóczy (University of Nebraska-Omaha/USA), Patrik Andrisík (Jungadler Mannheim/Nem.), Tomáš Boľo (MŠK Púchov)

Obrancovia: Boris Žabka (HC Slovan Bratislava), Jozef Viliam Kmec (HC Košice), Dávid Nátny (MHA Martin), Adam Stripai (HK Dukla Ingema Michalovce), Denis Bakala (HC 21 Prešov), Rayen Petrovický (HK Dukla Trenčín), Šimon Groch (HC Olomouc/CZE), Maxim Štrbák (Jokerit Helsinki/FIN)

Útočníci: Roman Faith (iClinic Bratislava Capitals), Jakub Demek (HC Košice), Oleksij Myklucha, Oliver Stümpel (obaja HK Nitra), Martin Mišiak (HC Nové Zámky), Matej Kašlík (MŠK Púchov), Samuel Honzek (HK Dukla Trenčín), Maroš Jedlička (HKM Zvolen), Libor Nemec (Lukko Rauma/Fín.), Dalibor Dvorský (AIK Solna/Švéd.), Servác Petrovský (Oceláři Třinec/CZE), Ľubomír Kupčo (Des Moines Buccaneers/USA), Peter Repčík (Cape Breton Eagles/CAN), Adam Sýkora (New York Rangers/NHL)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies