Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Slováci v NHL

Red Wings zdolali Rangers, Gáborík nebodoval

V nedeľu boli v zámorskej NHL na programe dve stretnutia, v ktorých sa predstavil len Marián Gáborík. Trenčiansky rodák nebodoval a netešil sa ani z víťazstva, keď Rangers podľahli na domácom ľade Detroitu.

Chris Osgood má na svojom konte 395 víťazstiev, tri Stanley Cupy a teraz pravidelné miesto na lavičke Detroitu. Nováčik Jimmy Howard sa nečakane rýchlo stáva brankárskou jednotkou minuloročného šampióna Západnej konferencie. Howard v nedeľu zlikvidoval 28 striel Rangers – vrátane trestného strieľania a ďalšej šance z úniku protihráča – a výrazne sa podieľal na víťazstve Red Wings 3:1 nad newyorským tímom. Brankárska pozícia je v Detroite v súčasnosti dôležitejšia ako v minulosti, keďže sa tím pri absencii niektorých kľúčových hráčov trápi ofenzívne. V nedeľu sa strelecky presadili Pavel Dacjuk, Danny Cleary a Kris Draper, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Detroit po prvej tretine prehrával 0:1, keď sa za domáci tím presadil Brian Boyle. Marián Gáborík, najväčšia hviezda „jazdcov“, sa tentokrát do kanadského bodovania nezapísal. Stalo sa tak po štvrtýkrát v sezóne. V stretnutí odohral 23 minút a 44 sekúnd. Bránu Howarda neohrozil ani jednou strelou. Rangers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich.

Aj v druhom nedeľnom stretnutí sa tešili z víťazstva hostia. Ottawa cestovala na svoj zápas na západné pobrežie, kde porazila Anaheim 4:3 po samostatných nájazdoch. Víťazný samostatný nájazd premenil Daniel Alfredsson a Brian Elliott zaznamenal 33 zákrokov. V normálnom hracom čase viedli Senators trikrát, ale vždy o svoje vedenie prišli veľmi skoro. Na gól Jarkka Ruutuho reagoval o 15 sekúnd neskôr Ryan Getzlaf, na presný zásah Jasona Spezzu o 31 sekúnd Joffrey Lupul a po góle Filipa Kubu sa Sens tešili z vedenia len 50 sekúnd. Na 3:3 vyrovnal Correy Perry. Ottawa ukončila sedemzápasovú sériu prehier na ľadoch súperov a Anaheim porazila prvýkrát od finále Stanley Cupu v roku 2007, ktorý získali Ducks po piatich dueloch. Kalifornský tím prehral piaty zápas v rade.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marián Gáborík (NYR) 23:44 0 0 0 0 0 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies