Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
BOS
TOR
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Sumáre

Nemec prežil tvrdý hit a ziskom dvoch bodov preskočil Pospíšila

Druhý večer po sebe sa hrali v NHL šesť zápasov s jedným Slovákom v akcii. A tak ako v nedeľu, aj v pondelok ten Slovák bodoval.

Highlighty noci
  • Nemec ako jediný Slovák v akcii dvojbodový pri výhre
  • Boston vyhral piaty zápas po sebe, bodoval v deviatom v sérii
  • Vancouver bodoval v deviatom zápase v sérii
  • Toffoli dosiahol hetrik
  • Demko vychytal čisté konto
  • Kahkonen urobil 44 zákrokov

NJD - VGK 6:5 PP

Nemec pomohol k výhre, rozhodol hetrikový hrdina Toffoli

Tyler Toffoli dosiahol svoj šiesty hetrik v kariére a rozhodol o výhre New Jersey 6:5 nad majstrovským Vegas, keď skóroval v strede predĺženia. Bol to zároveň jeho 20. gól v sezóne. Na prvý v zápase mu prihrával Šimon Nemec, ktorý po tretíkrát v NHL dosiahol dvojbodový výkon – prihrával aj na vyrovnávajúci gól Curtisa Lazara. Lazar strelil dokopy dva góly, jeden pridal aj Nico Hischier. Dve asistencie si okrem mladého Slováka pripísal aj Nathan Bastian a Vítek Vaněček pomohol k druhej výhre z posledných troch duelov 27 zákrokmi. Prekonali ho Pavel Dorofejev, Chandler Stephenson, Nicolas Roy a dvakrát Jonathan Marchessault. Logan Thompson, tretia hviezda uplynulého týždňa, opustil duel s 32 zásahmi. Vegas v zápase vyhrávalo 1:0, prehrávalo 1:3 a vyhrávalo 5:3. Nakoniec prišlo o trojzápasovú víťaznú sériu. Nemec odohral 21 minút a 40 sekúnd ako tretí najvyťažovanejší hráč Devils. Prezentoval sa aj strelou, bodyčekom a dvoma blokmi. Bol terčom tvrdého hitu Bretta Howdena, ale nevynechal preň ani jedno striedanie. Nemec má v posledných štyroch zápasoch priemer bodu na zápas, v posledných deviatich 0,78. Bodoval v štyroch dueloch z posledných šiestich. Devils vyhrali 16. zápas v sezóne, v ktorom prehrávali. Vedú s tým celú ligu.


Toffoli a jeho šiesty hetrik v NHL. Pri druhom góle asistencia Nemca:

Druhá asistencia Nemca v zápase:

Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli (NJD), 2. C. Lazar (NJD), 3. J. Marchessault (VGK)



BOS - WPG 4:1

Bruins si natiahli svoje série a ukončili tú winnipegskú

Boston vyhral svoj piaty zápas po sebe a natiahol si bodovú sériu na deväť zápasov (6-0-3) víťazstvom 4:1 nad Winnipegom, ktorému ukončil 34-zápasovú sériu zápasov s troma alebo menej inkasovanými gólmi. „Viete čo? Bola to skvelá séria a je čas, aby sme ju začali znova. Musíme sa pre budúcnosť z takéhoto zápasu poučiť,“ povedal obranca kanadského tému Dylan DeMelo. Jeremy Swayman predviedol 21 zákrokov a skórovali Jakub Lauko, Charlie Coyle, Jake DeBrusk v oslabení a Brad Marchand do prázdnej brány. Coyle pridal aj asistenciu. Jediný gól Jets vsietil Vladislav Namestnikov, ktorý vyrovnával na 1:1. Connor Hellebuyck inkasoval tri góly z 20 striel.

Hviezdy duelu: 1. J. Swayman (BOS), 2. C. Coyle (BOS), 3. M. Geekie (BOS)



NSH - FLA 1:4

Florida si úspechom v Nashville ukončila sériu prehier

Anthony Stolarz urobil 26 zákrokov, Sam Bennett nazbieral tri asistencie a štyria rôzni hráči skórovali, aby si Florida ukončila štvorzápasovú sériu prehier víťazstvom 4:1 nad Nashvillom. Sam Reinhart a Carter Verhaeghe posielali Panthers dvakrát do vedenia predtým, ako Brandon Montour a Matthew Tkachuk spečatili triumfu gólmi do prázdnej brány. Verhaeghe a Tkachuk pridali aj po asistencii. Jeremy Lauzon vyrovnával na 1:1 a Juuse Saros zneškodnil 34 z 36 striel. Predators prehrali druhý zápas po sebe a tretí z posledných štyroch. Reinhart bodoval v 10. zápase po sebe a už len jeden duel ho delí od osobného rekordu.


Hviezdy duelu: 1. J. Saros (NSH), 2. A. Stolarz (FLA), 3. S. Reinhart (FLA)


ARI - PIT 5:2

Zucker pomohol Coyotes k výhre nad Penguins

Jason Zucker zaznamenal gól a asistenciu proti svojmu bývalému tímu, aby Arizona ukončila 11-zápasovú sériu prehier v zápasoch proti Pittsburghu triumfom 5:2. Žiaden iný hráč nebol viacbodový. Po góle strelili aj Juusa Valimäki, Alexander Kerfoot, Lawson Crouse a Nick Bjugstad. Connor Ingram prispel k výhre 25 zákrokmi. Puk vyberal z brány po góloch Larsa Ellera a Sidneyho Crosbyho. Tristan Jarry opustil zápas, v ktorom si Penguins pripísali štvrtú prehru z posledných piatich stretnutí, s 22 zásahmi. Crouseovi bol gól len pripísaný po tom, čo si vlastenca pri avizovanom vylúčení strelil Kris Letang posielajúci puk Jevgenijovi Malkinovi. Crosby sa s 577 gólmi vyrovnal na 21. mieste historického poradia NHL Markovi Recchimu. Duel pre zranenie hornej časti tela nedohral obranca Coyotes Matt Dumba.

Vlastný gól Penguins:

Hviezdy duelu: 1. J. Zucker (ARI), 2. C. Ingram (ARI), 3. N. Bjugstad (ARI)



VAN - CHI 2:0

Canucks si natiahli sériu, Demko položil základy výhry nad Blackhawks

Thatcher Demko vychytal už svoje piate čisté konto v sezóne a ôsme v kariére, aby s 31 zákrokmi doviedol Vancouver k triumfu 2:0 nad Chicagom. Oba góly Canucks padli v prvých siedmich minútach tretej tretiny a pri oboch asistoval Andrej Kuzmenko. Skóre stretnutia otvoril Pius Suter a následne sa tešil z gólu aj Quinn Hughes. Petr Mrázek inak kryl 27 striel. Kým Vancouver vyhral tretí zápas po sebe a bodoval v deviatom v sérii (8-0-1), Chicago prehralo päť z posledných siedmich duelov. Demko zdieľa s piatimi nulami vedenie v NHL s Tristanom Jarrym z Pittsburghu a Connorom Ingramom z Arizony. Vyhral už ôsmy štart doma po sebe. Dlhšiu sériu v klubovej histórii ťahal len Roberto Luongo (11). Do zostavy Blackhawks sa vrátil Nick Foligno.

Hviezdy duelu: 1. T. Demko (VAN), 2. P. Suter (VAN), 3. A. Kuzmenko (VAN)



LAK - SJS 3:4

Sharks si ukončili sériu prehier v zápasoch proti Kings

Logan Couture a Fabian Zetterlund uspeli v nájazdoch, zatiaľ čo Kaapo Kahkonen v nich neinkasoval, aby San Jose zdolalo Los Angeles 4:3 a vyhralo druhý zápas po sebe. Zároveň si ukončilo šesťzápasové sériu prehier v zápasoch proti Kings. Zetterlund skóroval aj v normálnom hracom čase, v ktorom ho na listine strelcov doplnili William Eklund a Justin Bailey. Kahkonen čelil až 47 strelám, z ktorých ho prekonali Travor Moore, Quinton Byfield a Drew Doughty. Byfield pridal aj asistenciu, dve zaknihoval Kevin Fiala. David Rittich urobil 25 zákrokov a L.A. prehralo 11. zápas z posledných 13.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. R. Carpenter (SJS), 2. K. Kahkonen (SJS), 3. L. Couture (SJS)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD) 
21:40
0
2
2
0
0
1
1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies