Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Nemec v exkluzívnej päťčlennej skupine: Aj velikáni občas chybujú. Je už nedotknuteľný?

John Fischer z All About The Jersey klasifikoval hráčov tímu New Jersey Devils do piatich skupín podľa toho, aké je ich postavenie na prestupovom trhu pred uzávierkou, ku ktorej dôjde už 8. marca. Poteší zaradenie slovenského obrancu Šimona Nemca.

Minimálnu hodnotu na prestupovom trhu majú podľa zámorského autora Max Willman, Chris Tierney a Tomáš Nosek. Malú hodnotu Nathan Bastian, Brendan Smith, Colin Miller, Curtis Lazar a Kevin Bahl. Pod skupinou boli brankári s malou až potenciálne stredne veľkou hodnotou Nico Daws, Vítek Vaněček a Akira Schmid.

Do tretej skupiny so strednou hodnotou patrili Ondřej Palát, Erik Haula, John Marino, Jonas Siegenthaler, Alex Holtz a Tyler Toffoli. Vysokú hodnotu by zase mali Timo Meier, Dougie Hamilton a Dawson Mercer.

Do piatej skupiny sa dostali hráči, ktorí sú takmer nedotknuteľní. Do nich zaradil odborník Lukea Hughesa, Nemca, Nica Hischiera, Jespera Bratta a Jacka Hughesa. Nemec tak má podľa tohto rebríčku štvrtú najvyššiu hodnotu spomedzi hráčov Devils.

Fischer u neho vykonštruoval zaujímavú konverzáciu, o ktorej si chce myslieť, že sa stala:

- Ako je na tom Nemec?
- Brilantne.
- Ako to?
- Tento devätnásťročný chlapec bol povolaný, aby nahradil Dougieho Hamiltona. Zapasoval ako noha popolušky do črievičky. Momentálne je štatistiky snáď tým najlepším obrancom Devils.
- Áno, ale...
- Nie, nerozumieš. V priemere hrá 17 a pol minúty v hre piatich proti piatim. Čas trávi v špeciálnych formáciách. Lindy Ruff ho uvoľnil takmer okamžite a on je skvelý.
- Oh, iste, ale neurobil chybu?
- Viem. Vítaj v hokeji NHL. Aj velikáni niekedy pokazia hru. Nenechaj, aby jeden či dva zlé momenty zatienili skutočnosť, že je takto dobrý, takto rýchly v jeho druhej sezóne v Severnej Amerike.
- OK, v poriadku. Je celkom dobrý.
- Chcel si Shanea Wrighta, že?
- Oh... áno, čítal som Fischera. Moja chyba.
- Mýlil sa. Sleduj Nemca, ako sa stane oporným bodom tejto obrany v ďalších 15 rokoch.
- Vidím to. Musím ísť.
- Uvidíme sa neskôr.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies