Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Slafkovský si vytvoril ďalší rekord. Vyplynul z jeho zlozvyku, tvrdí odborník

Slovenský útočník Juraj Slafkovký si aj v stredajšom zápase Montrealu proti Buffalu vytvoril nový osobný rekord. Tentoraz však nie práve v pozitívnom smere.

Devätnásťročný košický rodák pri prehre 2:3 prišiel o osemzápasovú bodovú sériu a počas 21 a pol minúty strávenej na ľade si pripísal mínusový bod, strelu a šesť trestných minút.

Práve s tým poslaným si vytvoril nové osobné maximum – nie v počte získaných trestných minút, ale v počte vylúčení. Nikdy predtým nebol vylúčený trikrát. Na trestnú lavicu putoval dvakrát za držanie, raz za hákovanie. Sabres jednu presilovky využili.

„Veľa vylúčení Juraja Slafkovského vychádza z jeho zlozvyku hrať príliš často s hokejkou držanou jednou rukou,“ poznamenal novinár Stu Cowan z Montreal Gazzette.

Samotných šesť trestných minút však nie je pre Slafkovského maximom. V minulej sezóne zaknihoval v zápase proti Detroitu, ktorý sa hral 8. novembra 2022, 15 trestných minút po tom, čo za narazenie Matta Luffa dostal päťminútový vyšší trest plus trest do konca zápasu.

Predošlým maximom v tejto sezóne bolo päť trestných minút za bitku s Connorom Cliftonom z Buffala z 9. decembra. 17. októbra bol v zápase proti Minnesote až do štvrtka jediný raz v kariére trestaný za dva fauly.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies