Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
TOR
0
BOS
3
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
po 2. tr.
TOR
0
BOS
3
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Dvaja Slováci v akcii, Fehérváry pri dvoch hetrikoch. Ovečkin prepísal históriu a priblížil sa ku Gretzkému

V dvoch zo štyroch piatkových zápasov NHL sa predstavili aj Slováci. Zápasy oboch sa predlžovali, z výhry sa tešil len Martin Fehérváry.

Highlighty noci
  • Fehérváry ani Tatar nebodovali
  • Colorado vyhralo ôsmy zápas po sebe
  • Seattle prehral siedmy zápas po sebe
  • Milano a Aho strelili hetriky
  • MacKinnon bodoval v 17. zápase po sebe aj v 33. domácom od začiatku sezóny
  • Merzlikins urobil 45 zákrokov
  • Evans strelil svoj prvý gól v NHL


WSH - CAR 7:6 SN

Milano a Aho s hetrikmi, o výhre Capitals rozhodol Strome

Sonny Milano strelil svoj prvý hetrik v NHL, aby pomohol Washingtonu k výhre 7:6 nad Carolinou. V nájazdoch o nej rozhodol Dylan Strome, ktorý v normálnom hracom čase nazbieral tri asistencie. Dvakrát asistoval Ivan Mirošničenko a po góle strelili aj John Carlson, ako aj dvojbodoví Connor McMichael a Alex Ovečkin. Ten v posledných štyroch dueloch strelil šesť gólov a s 1541 bodmi sa osamostatnil na 13. mieste historického poradia pred Joeom Thorntonom. Darcy Kuemper inkasoval štyri góly z 22 striel predtým, ako ho nahradil Charlie Lindgren. Ten urobil sedem zákrokov. Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral 21 minút s troma blokmi a štyrmi bodyčekmi. Capitals vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, Hurricanes prišli o päťzápasovú víťaznú sériu. Z ich hráčov dosiahol svoj ôsmy hetrik v kariére Sebastian Aho, po góle pridali Seth Jarvis, Brady Skjei a Jaccob Slavin. Ten pridal aj asistenciu, dve si pripísal Martin Nečas a dokonca tri Jake Guentzel. Piotr Kočetkov opustil duel s 19 zásahmi. Jarvis skóroval v šiestom zápase po sebe. Ovečkin potrebuje už len 48 gólov, aby vyrovnal gólový rekord Waynea Gretzkého (894). Svoj prvý zápas vo Washingtone od výmeny odohral Jevgenij Kuznecov. Capitals strácajú na Detroit na druhej divokej karte Východnej konferencie jeden bod a majú zápas k dobru.


Prvý hetrik Milana v NHL:

Ôsmy hetrik Aha v NHL:

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. S. Milano (WSH), 2. S. Aho (CAR), 3. D. Strome (WSH)



ARI - SEA 2:1 PP

Coyotes natiahli Kraken sériu prehier, v predĺžení o tom rozhodol Guenther

Clayton Keller vynútil 68 sekúnd pred koncom tretej tretiny nadstavený čas a v jeho poslednej minúte Dylan Guenther rozhodol o výhre Arizony 2:1 nad Seattlom, ktorý prehral už siedmy zápas po sebe. Karel Vejmelka pomohol k tretej výhre z posledných štyroch zápasov 27 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Ryker Evans, ktorý otvoril v tretej tretine stav svojím prvým gólom v NHL. Joey Daccord kryl 24 z 26 striel. V akcii nechýbal ani Tomáš Tatar, ktorý nebodoval v piatom zápase po sebe. Odohral necelých desať minút s dvoma strelami na bránu.

Ryker Evans a jeho prvý gól v NHL:

Hviezdy duelu: 1. D. Guenther (ARI), 2. K. Vejmelka (ARI), 3. C. Keller (ARI)



DAL - PIT 4:2

Benn dvojgólový pri výhre nad Penguins

Jamie Benn skóroval v druhej tretine dvakrát v rozmedzí 77 sekúnd, aby pomohol Dallasu k výhre 4:2 nad Pittsburghom. Joe Pavelski strelil vyrovnávajúci gól a skóroval aj Sam Steel. Jason Robertson dvakrát asistoval a Jake Oettinger pomohol k tretej výhre v sérii 20 zásahmi. Po prihrávkach Jevgenija Malkina ho prekonali dvojbodový Michael Bunting a Rickard Rakell, ktorí otvárali, resp. uzatvárali skóre stretnutia. Tristan Jarry inkasoval štyri góly z 20 striel predtým, ako ho nahradil Alex Nedeljkovic. Ten kryl zvyšné tri strely. Penguins prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. J. Benn (DAL), 2. J. Robertson (DAL), 3. S. Steel (DAL)



COL - CBJ 6:1

MacKinnon aj Colorado si natiahli série pri výhre nad Blue Jackets

Nathan MacKinnon zaznamenal gól a asistenciu, aby natiahol svoju bodovú sériu na 17 zápasov a svoju domácu bodovú sériu na 33 zápasov od začiatku sezóny. Aj Colorado si natiahlo sovju víťaznú sériu na osem zápasov, keď zdolalo Columbus 6:1. Mikko Rantanen strelil dva góly a pridal asistenciu, po góle pridali aj Ross Colton, Valerij Ničuškin a dvojbodový Cale Makar. Jonathan Drouin dvakrát asistoval a Alexandar Georgiev kryl 23 striel. Ako jediný ho prekonal Damon Severson, ktorý otvoril skóre zápasu. Blue Jackets nakoniec prehrali tretí duel po sebe a šiesty z posledných siedmich. Elvis Merzlikins urobil 45 zákrokov. Dlhšiu bodovú sériu od začiatku sezóny v domácich zápasoch ako MacKinnon ťahal len Wayne Gretzky – 40-zápasovú v ročníku 1988/89.

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. N. MacKinnon (COL), 3. C. Makar (COL)


Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 M. Fehérváry (WSH) 
21:03
0
0
0
0
0
0
4
 T. Tatar (SEA)
09:39
0
0
0
0
0
2
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies