Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Správy z NHL

NHL zverejnila nominácie na King Clancy Trophy

NHL v stredu oznámila 32 nominovaných hráčov na tohtoročnú Trofej Kinga Clancyho. Tá sa udeľuje hráčovi, ktorý najlepšie zosobňuje vodcovské kvality na ľade i mimo neho a je prínosom pre svoju komunitu.

Každý tím si určí svojho nominanta a víťaz bude určený na základe komisie pozostávajúcej aj z komisára NHL Garyho Bettmana a po prvýkrát bývalými víťazmi ocenenia a už neudeľovanej NHL Foundation Player Award. Víťaz získa 25 000 amerických dolárov, ktoré bude môcť venovať charite podľa svojho výberu. Novinkou je, že si bude môcť vybrať grant pre svoj klub vo výške 20 000 amerických dolárov na organizovanie aktivity súvisiacej s jeho humanitárnou vecou.

Anaheim Ducks: Cam Fowler
Arizona Coyotes: Nick Bjugstad
Boston Bruins: Linus Ullmark
Buffalo Sabres: Alex Tuch
Calgary Flames: Andrew Mangiapane
Carolina Hurricanes: Jaccob Slavin
Chicago Blackhawks: Connor Murphy
Colorado Avalanche: Cale Makar
Columbus Blue Jackets: Zach Werenski
Dallas Stars: Jake Oettinger
Detroit Red Wings: Dylan Larkin
Edmonton Oilers: Darnell Nurse
Florida Panthers: Aleksander Barkov
Los Angeles Kings: Kevin Fiala
Minnesota Wild: Marc-Andre Fleury
Montreal Canadiens: Nick Suzuki
Nashville Predators: Roman Josi
New Jersey Devils: Jack Hughes
New York Islanders: Anders Lee
New York Rangers: Jacob Trouba
Ottawa Senators: Brady Tkachuk
Philadelphia Flyers: Scott Laughton
Pittsburgh Penguins: Bryan Rust
San Jose Sharks: Luke Kunin
Seattle Kraken: Jaden Schwartz
St. Louis Blues: Brayden Schenn
Tampa Bay Lightning: Nicholas Paul
Toronto Maple Leafs: Auston Matthews
Vancouver Canucks: Quinn Hughes
Vegas Golden Knights: Jack Eichel
Washington Capitals: Tom Wilson
Winnipeg Jets: Josh Morrissey

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Videli sme boj slovenských brankárov i prvý bod Šatana. V NCAA dva body Štrbáka i slovenský gól Dvorský ukázal šikovné ruky a skóroval. Neskôr sa pobil. So Slafkovským tréner neriskovalKmec pokračuje v skvelej forme. Sériu natiahol gólom, potom pridal ďalší bod + videoDobrá správa pre fanúšikov Penguins: Veľká hviezda stihne štart sezónyPražský zápas priniesol aj jeden otras mozgu + videoHurricanes podpísali zmluvu so synom hlavného tréneraSyn Slovákov strieľal na skúške u Devils jeden gól za druhým. Zmluvu podpísal inde Colorado uchmatlo Pittsburghu obrancu. Na waiver listine pribudlo 14 hráčov Nemec a Tatar mali opäť dôvod na radosť: Devils boli v Prahe stopercentní Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies