Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé série

Ešte nemáme ani skompletizované prvé kolo a NHL už v nedeľu odštartuje kolo druhé. Poznáme už totiž obe série vo Východnej konferencii.


New York Rangers – Carolina Hurricanes

Rangers a Hurricanes sa stretávajú v play-off po tretíkrát, pričom v predošlých dvoch sériách si tímy pripísali po jednom úspechu. Naposledy sa stretli pred dvoma rokmi, kedy New York vyhral sériu druhého kola v siedmich zápasoch. Aj tento rok by séria mohla byť dlhá, keďže ide o popredné tímy celej NHL. Rangers ovládli základnú časti a vyhrali aj dva z troch vzájomných zápasoch. Carolina mala však gólovo navrch 7:4 a v tabuľke stratila na svojho súpera len tri body. Aj preto séria nemá papierového favorita, hoci bookmakeri verili už od začiatku play-off viac „Hurikánom“. Rozhodujúce by mohli byť výkony brankárov a špeciálne formácie.

Bilancia: z pohľadu Rangers 2-1-0
Prvý zápas: 5. mája v New Yorku
Slováci: -
Očakávame: tesný postup Caroliny
Favorit Tipsportu: Carolina (kurz: 1,70), natipovať »

Florida Panthers - Boston Bruins

Florida a Boston sú najlepšie dva tímy Atlantickej divízie po základnej časti. V nej ich od seba delil len jeden bod. Kým Panthers v prvom kole vyradili v štyroch zápasoch Lightning, Bruins potrebovali sedem zápasov na vyradenie Maple Leafs. Teraz sa stretnú po tretíkrát v play-off, pričom obe predošlé série vyhrala Florida, vrátane tej minuloročnej, v ktorej už prehrávala 1:3 na zápasy. Aj teraz môže byť miernym papierovým favoritom, ale v základnej časti to Boston na ňu vedel – vyhral všetky štyri vzájomné zápasy. A ani teraz nebude mať núdzu o motiváciu - revanšovať sa za vlaňajšok. Zaujímavé je, že v rokoch, v ktorých Panthers vyradili Bruins, si zahrali vo finále Stanleyho pohára.

Bilancia: z pohľadu Panthers 0-2-2
Prvý zápas: 6. mája v Sunrise
Slováci: -
Očakávame: postup Floridy
Favorit Tipsportu: ? (kurz nebol v čase vydania vypísaný)

Odporúčame:
Sekcia play-off 2024




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies