Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Reprezentácia

Majster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského

Legendárny útočník Igor Liba si nebral servítku pred ústa, keď hodnotil výkon Slovenska na tohtoročných majstrovstvách sveta.

„Nepáči sa mi to, niečo nefunguje v mužstve aj v realizačnom tíme. Bolo to vidieť aj pri poslednom zápase s Poľskom. Bolo to trápenie, bez iskry,“ povedal Liba v sobotu pre Šport24.sk. „Musíme začať hrať hokej. Neviem, čo sa tam deje.“

Majster sveta z roku 1985 poukázal na to, že zverenci Craiga Ramsayho musia vyhrať zápasy proti Francúzsku a Lotyšsku a potom to už bude len o jednom zápase. Tento cieľ majú z polovice splnený. Dnešný úspech proti pobaltskej krajine by im zaistil štvrťfinále.

Veľa pozornosti na turnaji púta útočník Montrealu Juraj Slafkovský, ktorý stále čaká na svoj prvý gól na turnaji. Po prvých piatich dueloch si však udržuje priemer bod na zápas. Liba však z dvadsaťročného košického rodáka príliš nadšený nie je.

Článok pokračuje pod reklamou

„Keby v NHL spravil, čo spravil, tak hovorím, tam sú dvere a tam si oddýchni. Na jeden zápas by som ho poslal medzi ľudí a tam nech porozmýšľa,“ skonštatoval Liba, podľa ktorého mladík nezvláda tlak a to, čím sa prezentuje v Ostrave, by si v NHL dovoliť nemohol.

„Nie a nie je to pre neho. Je vidieť, čo robí na ľade aj v NHL. Proste to nezvláda. Je to príliš na neho. Dvadsať rokov je dvadsať rokov.“

Liba nechcel hodnotiť súčasný slovenský hokej, aby zbytočne nerýpal. Tvrdí, že on aj iní zástupcovia jeho generácie toho už povedali dosť a nemá význam toho pridávať ešte viac, keďže to podľa neho ani nikoho nezaujíma. Tiež mu vadí, že rodičia mladých hokejistov nenechajú svoje deti žiť, všetko im riadia a pozorne ich sledujú na tréningoch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Čiernik potešil fanúšikov Flyers. Mičkovovi zložil veľkú poklonu Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies