Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

MacArthur sa stane nechráneným voľným hráčom

ATLANTA - 25-ročný hokejista Clarke MacArthur sa stane do 48 hodín nechráneným voľným hráčom. Nezávislý arbitrážny súd totiž ohodnotil jeho schopnosti na 2,4 milióna dolárov, ktoré Atlanta Thrashers, jeho doterajší zamestnávateľ, nie je ochotná mu dať.

Thrashers už dopredu avizovali, že nie sú ochotní dať Clarkovi MacArthurovi plat vyšší ako 2 milióny dolárov, aj keď takúto čiastku by nezávislý sudca kanadskému hokejistovi priklepol. Keďže sa tak stalo, tak sa podľa pravidiel Clarke MacArthur do 48 hodín od vynesenia rozsudku stane nechráneným voľným hráčom.

Clarke MacArthur prišiel do Atlanty len počas vlaňajšej sezóny, kedy ho Thrashers získali tesne pred deadline za 3. a 4. výber v drafte 2010. Za svoj nový klub stihol odohrať 21 zápasov so ziskom 9 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies