Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Magazín

Môj deň v kresle hokejového manažéra

Je 7:00 hodín ráno a práve sa ozval na mobile ten nechcený tón. Áno, je to budík, ktorý mi nemilosrdne oznamuje, že je čas ísť do práce. Rozlepím oči, idem na záchod, umyjem sa, oblečiem a ešte mi zostalo zopár minút pred tým ako odídem. Zapnem počítač a pozriem sa čo je nové v mojom hokejovom tíme.

Môj hokejový tím je už niekoľko mesiacov mojou veľkou radosťou. Odkedy som sa zaregistroval na www.hrajhokej.sk a vytvoril som si tam vlastný virtuálny tím, mám o zábavu a napätie postarané. Rýchlo sa prihlasujem a vidím, že tímový lekár mi poslal jóbovku. Ach, ďalšie zranenie, našťastie len na pár dní a hráč bude môcť so sebazaprením nastúpiť. Ďalšia správa mi oznamuje, že som predĺžil zmluvu s mojou brankárskou jednotkou. Plat mu opäť šiel hore, ale zaslúži si to. Veď ma dostal do playoff.

A už je čas ísť do práce. Vypínam počítač, a odchádzam. V práci pozriem maily od klientov, niečo vybavím a keď mám chvíľu čas a šéf je mimo, zapínam PowerPlay Manager a pozriem si analýzu môjho dnešného súpera. Vidím, že rád mení taktiku, ale mal by som ho poraziť. Uvidíme. Trochu si ale pomením formácie lebo tá druhá päťka v poslednom čase nič nehrá. Stále vyprodukujú nejaký faul a vôbec nebodujú.

Zostava pripravená, čo teraz? Pozriem sa na trh - či tam nie je nejaký kvalitný hráč za rozumnú cenu. Potreboval by som posilu na pravé krídlo do druhého útoku. Tam je moja slabina. Mal by to byť hráč, ktorý má potenciál zlepšovať sa. Nepotrebujem niekoho, kto už o dve sezóny nebude ani dosť dobrý na to, aby hral vo štvrtej päťke. Našiel som na trhu celkom zaujímavého hráča, ale uzávierku má v noci o tretej. To aby som si nastavil budík. V noci sa o neho v aukcii pobijem s inými nespavcami. Keďže pôjde v noci, odmenou za menej spánku by mohla byť nižšia cena. To mi vyhovuje. Späť do práce. Už sa teším ako prídem domov a pozriem si môj dnešný zápas. Veď ide o postup do semifinále ligy.

Je päť hodín a môžem ísť konečne domov. Doma sa znovu prihlasujem na www.hrajhokej.sk a len tesne stíham doma zapnúť priamy prenos zo štvrťfinále playoff. S napätím sledujem ako sa môj brankár zase činí. Jeden zákrok za druhým. Len tí útočníci by sa mohli konečne prebrať. Gól, konečne. Kapitán mužstva od modrej prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a využil našu prvú presilovku v zápase. Nakoniec vyhrávame po veľkej dráme 3-2 po predĺžení a ujímame sa vedenia v sérii. Vonku ale budeme musieť zahrať lepšie, ak chceme uspieť.

Po zápase študujem report zo zápasu. Počet vylúčení bol prijateľný. Dnes bodovala aj druhá formácia, takže môžem byť spokojný. Zajtra séria pokračuje druhým zápasom. Ponechám víťaznú zostavu alebo urobím nejaké zmeny? Zajtra sa rozhodnem. Dnes už len nastavím tréning na ďalší deň. Niektorí hráči by mohli trochu potrénovať streľbu, iní zase musia zlepšiť techniku. Už to musím zavrieť lebo ma otravuje frajerka. Sľúbil som jej, že pôjdeme do kina. Ešte stíham nastaviť budík na 2:55 aby som mohol kúpiť toho pravého krídelníka. Možno už zajtra prekvapím súpera svojou novou posilou...




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies