Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Slováci v NHL

Tatar sa zlepšuje, možno si v sezóne zahrá aj v NHL

Tomáš Tatar je pripravený na novú sezónu a dokazuje to už počas turnaja nádejí v Traverse City, kde strelil tri góly a zaznamenal jednu asistenciu. Jeho angličtina je lepšia, vie, čo môže očakávať a teší sa na sezónu, v ktorej by mohol debutovať i v NHL.

„Myslím si, že som o niečo lepšie pripravený na túto sezónu. V minulej sezóne som po anglicky príliš nehovoril. Bolo to skutočne pre mňa ťažké, ale chlapci v šatni mi boli skutočne nápomocní. Teraz som na tom o trochu lepšie a už mám za sebou jednu sezónu v AHL. Myslím si, že táto sezóna bude pre mňa lepšia,“ povedal Tatar.

Slovenský útočník prišiel do kempu nádejí s váhou 85 kilogramov, pričom v minulom roku začínal s 80 kilogramami. Nárast váhy mu však len prospeje.

„Minulý rok bol tak ťažký aj pre to, že som nikdy nehral tak veľa zápasov. Takže som pracoval tvrdo a snažil sa o niečo viac popracovať na mojej váhe. Teraz mám o päť kilogramov viac. To bude pre mňa dobré,“ povedal dubnický rodák.

Článok pokračuje pod reklamou

Asistent generálneho manažéra Red Wings, Jim Nill, verí, že druhá voľba tímu v roku 2009 je niekým, kto si dokáže vybojovať miesto v základnej zostave Detroitu na niekoho nadchádzajúcich rokov.

„Predstavujem si ho ako útočníka do prvých dvoch útokov. Dokáže strieľať góly, je súťaživý a silný v hre s pukom. Má dobrú šancu byť produktívnym na ďalšej úrovni. Je veľký skok prísť sem hrať Americký hokejovú ligu a on to zvládol veľmi dobre,“ povedal Nill.

Tatar je často porovnávaný s českým útočníkom Jiřím Hudlerom, ktorý sa v tejto sezóne vracia do Red Wigs po roku hrania v Rusku.

„Je lepším korčuliarom ako Jiří Hudler. Jiří zase môže mať o niečo lepšie hokejové myslenie, ale Tatar je veľmi zručný na svoj vek,“ povedal Nill.

Napriek tomu, že ešte stále nemá 20 rokov, Tatar by mohol byť hráčom, ktorého si Red Wings vezmú do prvého tímu, ak počas sezóny utrpia útočníci nejaké zranenia.

„Dúfam, že budem v tejto sezóne na pár zápasov povolaný do Detroitu. Možno sa niektorí hráči zrania. Nikdy niečo také nikomu neželám, ale nikdy nemôžete vedieť,“ povedal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies