Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Slováci v NHL

Hossa a Kopecký strelili gól, Višňovský a Meszároš asistovali

V nedeľu sa v zámorskej NHL odohralo šesť prípravných zápasov, v ktorých bodovali aj slovenskí hokejisti. Hviezdami zápasu sa stali Marián Hossa a Tomáš Kopecký, kým bodovať dokázali aj Višňovský a Meszároš.

Chicago zakončilo prípravu domácim víťazstvo 4:3 nad St. Louis. O svojej výhre rozhodlo v druhej tretine, ktorú vyhralo pomerom 4:1. Strelecky sa presadili aj Slováci. Tomáš Kopecký otvoril skóre stretnutia a Marián Hossa zvyšoval na 3:0. Okrem nich sa z domácich hráčov presadili aj Troy Brouwer a Jonathan Toews, ktorému na gól nahrával Kopecký. Marty Turco zaznamenal 20 zákrokov, pričom ho prekonali B.J. Crombeen, T.J. Hensick a Patrik Berglund. Jaroslav Halák nechytal. Ty Conklin čelil 24 strelám. Hossa, ktorý v zápase odohral 18 minút a zaznamenal aj dva mínusové body, sa stal druhou hviezdou duelu. Kopecký zaznamenal okrem dvoch kanadských bodov aj jeden mínusový a stal sa treťou hviezdou zápasu. V akcii strávil 16 minút.

Teemu Selanne strelil gól počas presilovky, aby v predlženia rozhodol o víťazstve Ducks 3:2 nad Los Angeles. Corey Perry a Rysa Getzlaf sa tiež presadili strelecky, Ľubomír Višňovský zaznamenal dve asistencie a Jonas Hiller zaznamenal 41 zákrokov, aby Ducks ukončili prípravu s bilanciou 3-4-0. Višňovský odohral v zápase 24 minút, počas ktorých zaznamenal aj mínusový bod a dva strelecké pokusy. Hillera prekonali v závere tretej tretiny Justin Williams a Brad Richardson. Michal Handzuš nebodoval a odniesol si zo stretnutia len plusový bod a štyri strely. V zápase odohral 20 a pol minúty. King mali v príprave bilanciu 3-1-2.

Slováci sa predstavili ešte v Buffale, kde Sabres hostili Flyers. Domáci vyhrali jasne 9:3, no Andrej Sekera sa zaradil medzi štvoricu hráčov, ktorí nebodovali. V akcii odohral takmer 21 minút a zaznamenal dva plusové body. O góly jeho tímu sa postarali Cody McCormick, Derek Roy (dva), Nathan Gerbe, Tyler Myers, Jason Pominville, Tyler Ennis, Drew Stafford a Jochen Hecht. Dan Carcillo, Matt Walker a Mike Testwuide sa presadili z hráčov Philadelphie, ktorá ukončil prípravu s bilanciou 5-2-1. Andrej Meszároš, ktorý odohral 22 minút, zaznamenal jednu asistenciu a dva mínusové body.

Článok pokračuje pod reklamou

Mike Comrie strelil dva góly a Jevgenij Malkin zaznamenal gól a tri asistencie, aby Pittsburgh zdolal Detroit pomerom 5:2. Chris Kunitz a Alex Goligoski pridali po góle a asistencii, a Marc-Andre Fleury urobil 22 zýákrokov. Pavel Dacjuk a Mike Modano sa presadili z hráčov Red Wings. Detroit ukončil prípravu s bilanciou 3-5-0, Pittsburgh s bilanciou 5-1-0.

Washington doma privítal Nashville a zaknihoval prvú prehru v šesťzápasovej príprave, keď mu podľahol 0:3. Čisté konto vychytal Pekka Rinne, ktorý zastavil 22 striel, a strelecky sa presadili Cal O’Reailly a dvakrát Joel Ward. Steve Sullivan pridal dve asistencie. Nashville vyhral štvrtý prípravný zápas zo šiestich.

V poslednom zápase sa stretli Calgary a Edmonton. Miikka Kiprusoff zaznamenal 27 zákrokov a Alex Tanguay strelil jediný gól, aby Flames vyhrali 1:0 a ukončili prípravu s bezchybnou bilanciou 7-0. Calgary je jediným tímom, ktorý v príprave neprehral. Bilancia Edmontonu je 4-2-0.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marián Hossa (CHI) 18:11 1 0 1 -2 2 0
Tomáš Kopecký (CHI) 16:01 1 1 2 -1 2 0
Andrej Sekera (BUF)   20:39 0 0 0 +2 1 0
Andrej Meszároš (PHI) 21:58 0 1 1 -2 1 0
Ľubomír Višňovský (ANA) 23:57 0 2 2 -1 2 0
Michal Handzuš (LAK) 20:30 0 0 0 +1 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies