SlovakNHL.sk

Dosiahnuteľné míľniky v treťom kole play-off

Už dnes sa odštartuje tretie kolo play-off a viacerí hráči či tréneri doň vstúpia so šancou atakovať mnohé klubové či ligové míľniky. Prinášame vám prehľad tých najpodstatnejších.

ZÁPADNÁ KONFERENCIA

CHICAGO BLACKHAWKS

Patrick Kane: Ak strelí ešte dva góly, vyrovná zápis Darryla Suttera a s 24 gólmi sa bude deliť o desiate miesto v tímovom poradí strelcov v play-off. Ak nazbiera šesť bodov, bude so 67 bodmi spolu s Dennisom Hullom siedmym najproduktívnejším hráčom Blackhawks v play-off.

Patrick Sharp: Môže sa stať historicky piatym najlepším strelcom Blackhawks v play-off, ak pridá šesť gólov. Vyrovnal by sa tak Jeremymu Roenickovi, ktorý ich strelil 35.

Jonathan Toews: Len jeden bod mu chýba, aby sa stal s 57 bodmi desiatym najproduktívnejším hráčom Blackhawks v histórii play-off. Ak strelí gól v presilovke, predbehne Roenicka na treťom mieste historickom poradí v rámci play-off. Obaja majú teraz na konte 11 presilovkových gólov.

Corey Crawford: Ak by Crawford doviedol Blackhawks k postupu, so 17 výhrami z play-off by sa dostal na piate miesto tímového poradia. Momentálne na ňom figuruje Antti Niemi.

Joel Quenneville: Potrebuje ešte vyhrať dva zápasy, aby vyrovnal zápis Toea Blakea, ktorý je na siedmom mieste poradia trénerov s 82 výhrami dosiahnutými v play-off.

LOS ANGELES KINGS

Darryl Sutter: Ak Sutter dovedie tím ešte k jednému víťazstvu, vyrovná sa na 11. mieste historického poradie trénerov NHL Kenovi Hitchcockovi, ktorý v play-off vyhral 72 duelov.

Anže Kopitar, Dustin Brown, Jeff Carter, Dustin Penner, Slava Vojnov: Všetci doteraz strelili po tri víťazné góly v play-off. Ak pridajú ešte jeden, vyrovnajú sa Butchovi Goringovi, ktorý je v klubovej histórii na treťom mieste.

VÝCHODNÁ KONFERENCIA

PITTSBURGH PENGUINS

Sidney Crosby: Ak ešte nazbiera dva body, bude ich mať 107 a stane sa tretím najproduktívnejším hráčom Penguins v play-off. Prekoná Kevina Stevensa, ale ešte bude výrazne zaostávať za Mariom Lemieuxom (172) a Jaromírom Jágrom (147).

Jevgenij Malkin: Tri body chýbajú Malkinovi k dosiahnutiu hranice 100 bodov v play-off a k vyrovnaniu zápisu Rona Francisa v tímovej histórii. Tomu patrí v historickom bodovaní tímu v play-off piate miesto.

Marc-Andre Fleury: Ak by vychytal ešte jedno čisté konto, osamostatnil sa na čele historického poradie Penguins v počte vychytaných núl. Momentálne ich má, rovnako ako Tom Barrasso, šesť.

BOSTON BRUINS

Jaromír Jágr: V 41 rokoch by sa mohol stať siedmym hráčom éry po expanzii, ktorý získal Stanley Cup ako štyridsiatnik. Tri zápasy mu chýbajú, aby sa dostal do prvej dvadsiatky v pošte odoraných duelov v play-off, pričom momentálne ich odohral 192. Ak strelí gól, dostane sa zase do prvej desiatky so 79 gólmi. Ak pridá štyri body, predbehne Paula Coffeyho na piatom mieste historického bodovania play-off. Momentálne má 193 bodov.

David Krejčí: Ak strelí ešte jeden gól, vyrovná sa Bobbymu Orrovi a Robertovi Schmautzovi na 11. mieste poradia strelcov Bruins v play-off. Doteraz ich strelil 25.

Tuukka Rask: Ak vychytá ešte tri výhry, predbehne Gillesa Gilberta na 5. mieste tímového poradia v počte víťazstiev vychytaných brankárom v play-off. Doteraz ich vychytal 15.

// Publikované: 01. 06. 2013
 

Posledný zápas

27. 04. 2024
TOR 
-
 BOS

1:3

(0:1, 0:2, 1:0)

Nasledujúci zápas

BOS 
-
 TOR
30. 04. 2024 -

Novinky z tímu

23. 04. 2024 - Boston v pondelok povolal z kondičného pobytu v AHL obrancu Dereka Forborta, ktorý odohral v drese Providence dva zápasy. Tridsaťdvaročný rodák z Minnesoty je na listine dlhodobo zranených hráčov od 8. marca, kedy utrpel nešpecifikované zranenie. Dovtedy odohral 35 zápasov so ziskom štyroch asistencií.
22. 04. 2024 - Hlavný tréner Bostonu Jim Montgomery v nedeľu pripustil, že trénerský zbor stále zvažuje, že by do druhého zápas série proti Torontu nastúpil v bráne s Linusom Ullmarkom. V prvom zápase podal skvelý výkon Jeremy Swayman, ale od konca februára sa obaja brankári pravidelne striedali v štartoch bez ohľadu na výsledky. Obom sa pritom v závere základnej časti darilo.
17. 04. 2024 - Známy bostonský komentátor Jack Edwards na konci tejto sezóny odíde do dôchodku. Ukončí tým kariéru, ktorá trvala 45 rokov. Od roku 2005 komentoval zápasy Bostonu Bruins pre televíziu NESN. Predtým pracoval v televíziách ABC, CBS a ESPN, kde získal aj Športovú Emmy.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

charaZdeno
CHÁRA

obranca
#33, C

Reklama

O tíme v kocke

Boston Bruins

Vznik: 1924
Aréna: TD Garden (kapacita: 17 565)
Adresa: TD Garden, Suite 250, Boston, MA 02114
Oficiálny web: www.bostonbruins.com
Farma(AHL): Providence Bruins
Najväčšie úspechy: 6x Stanley Cup (1929, 1939, 1941, 1970, 1972, 2011)
Vyradené čísla: 2 (E.Shore), 3 (L.Hitchman), 4 (B.Orr), 5 (A.Clapper), 7 (P.Esposito), 8 (C.Neely), 9 (J.Bucyk), 15 (M.Schmidt), 16 (R.Middleton), 24 (T.O'Reilly), 77 (R.Bourque), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Jozef Stumpel, Milan Jurčina, Zdeno Chára, Miroslav Šatan, Andrej Meszároš, Peter Cehlárik