SlovakNHL.sk

Obetujú Bruins pred uzávierkou víťaza jedného z najprestížnejších ocenení?

Tím Boston Bruins by chcel vylepšiť svoju zostavu pred prestupovou uzávierkou a otázkou je, či bude pripravený obetovať jedného zo svojich brankárov.

Paul Bissonnette z TNT navrhuje, aby „Medvede“ vymenili Linusa Ullmarka alebo Jeremyho Swaymana, aby získali centre pre prvé dva útoky a presunuli Charlieho Coylea naspäť do tretej formácie.

Elliotte Friedman zo Sportsnet si tiež myslí, že by Bruins mohli vymeniť niekoho zo svojej zostavy, ak by si ju chceli ešte posilniť pred play-off. Ullmarka podľa neho berú ľudia za potenciálneho adepta na výmenu.

Známy „insider“ si nemyslí, že výmena držiteľa Vezinovej trofeje z minulého roka je nemožná, ale uvažuje, či je dobrým nápadom obetovať jednu z najväčších silných stránok. Verí, že jediným dôvodom by bolo, ak by získali naozaj veľmi dobrú posilu.

Ullmark má vo svojej zmluve s cap-hitom 5 miliónov amerických dolárov, ktorá platí do konca ročníka 2024/25, klauzulu umožňujúci zablokovať výmenu do 16 tímov. Nie veľa tímov by si ho vedelo pohodlne zmestiť do platového rozpočtu.

Lyle Richardson z The Hockey News zase poukazuje na to, že len veľmi vzácne sa brankári v ére platového stropu menia za niečo veľké a uvažuje, či je na trhu k dispozícii skutočný center pre prvý alebo druhý útok. Stal by taký Adam Henrique z Anaheimu za Ullmarka či Swaymana?

Fluto Schinzawa z The Athletic tvrdí, že pozícia centra by nemusela byť jedinou, ktorú by si Boston chcel posilniť. Pri absencii obrancu Hampusa Lindholma by sa mohol snažiť získať obrancu Noaha Hanifina z Calgary. Nemyslí si však, že Bruins majú dostatočné aktíva na to, aby ho k nim Flames vymenili.

// Publikované: 25. 02. 2024
 

Posledný zápas

30. 04. 2024
BOS 
-
 TOR

1:2 PP

(1:1, 0:0, 0:0, 0:1)

Nasledujúci zápas

TOR 
-
 BOS
02. 05. 2024 -

Novinky z tímu

30. 04. 2024 - Obranca Bostonu Derek Forbort, ktorý nehral od 2. marca pre dve zranenia, bude podľa hlavného trénera Jima Montgomeryho „možnosťou“ pre piaty zápas série proti Torontu (3:1 na zápasy), ktorý sa odohrá v utorok. K dispozícii bude aj ďalší obranca Justin Brazeau, ktorý sa zotavil zo zranenia hornej časti tela, pre ktoré nehral od 2. apríla. „Uvidíme zajtra, či budú v zostave alebo nie,“ poznamenal Montgomery.
23. 04. 2024 - Boston v pondelok povolal z kondičného pobytu v AHL obrancu Dereka Forborta, ktorý odohral v drese Providence dva zápasy. Tridsaťdvaročný rodák z Minnesoty je na listine dlhodobo zranených hráčov od 8. marca, kedy utrpel nešpecifikované zranenie. Dovtedy odohral 35 zápasov so ziskom štyroch asistencií.
22. 04. 2024 - Hlavný tréner Bostonu Jim Montgomery v nedeľu pripustil, že trénerský zbor stále zvažuje, že by do druhého zápas série proti Torontu nastúpil v bráne s Linusom Ullmarkom. V prvom zápase podal skvelý výkon Jeremy Swayman, ale od konca februára sa obaja brankári pravidelne striedali v štartoch bez ohľadu na výsledky. Obom sa pritom v závere základnej časti darilo.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

charaZdeno
CHÁRA

obranca
#33, C

Reklama

O tíme v kocke

Boston Bruins

Vznik: 1924
Aréna: TD Garden (kapacita: 17 565)
Adresa: TD Garden, Suite 250, Boston, MA 02114
Oficiálny web: www.bostonbruins.com
Farma(AHL): Providence Bruins
Najväčšie úspechy: 6x Stanley Cup (1929, 1939, 1941, 1970, 1972, 2011)
Vyradené čísla: 2 (E.Shore), 3 (L.Hitchman), 4 (B.Orr), 5 (A.Clapper), 7 (P.Esposito), 8 (C.Neely), 9 (J.Bucyk), 15 (M.Schmidt), 16 (R.Middleton), 24 (T.O'Reilly), 77 (R.Bourque), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Jozef Stumpel, Milan Jurčina, Zdeno Chára, Miroslav Šatan, Andrej Meszároš, Peter Cehlárik