SlovakNHL.sk

Kings zapísali útočníka na listinu dlhodobo zranených. Ďalší dostal pokutu

Tím Los Angeles Kings vo štvrtok oznámil, že umiestnil na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Viktora Arvidssona. Medzitým, jeho spoluhráč Phillip Danault dostal od Oddelenia hráčskej bezpečnosti NHL pokutu.

Arvidsson vynechal otvárací zápas sezóny pre zranenie dolnej časti tela, ktoré sa pôvodne posudzovalo na dennej báze. Po zapísaní na listinu dlhodobo zranených hráčov však vynechá minimálne 10 zápasov alebo 24 dní. Najskôr by sa tak mohol vrátiť do hry 4. novembra proti Philadelphii.

Tento ťah uvoľní v platovom rozpočte tímu 4,25 milióna amerických dolárov a miesto v zostave. Do sezóny tím vstúpil zo zostavou, v ktorej chýbal jeden hráč práve pre obmedzenia vyplývajúce z platového stropu.

Klub vo štvrtok povolal z AHL útočníka Alexa Turcottea a obrancu Brandta Clarkea, kým Arhur Kaliyev a Alex Laferriere boli poslaný do Ontaria. Kaliyev si musí ešte odbiť jeden zápas zo suspendácie, ktorú dostal počas prípravy za faul kolenom na Chasea De Lea z Anaheimu.

Danault dostal maximálnu možnú pokutu 5000 amerických dolárov za seknutie útočníka Rossa Coltona v stredajšom zápase proti Coloradu. Priamo od rozhodcov za zákrok trest nedostal.

// Publikované: 13. 10. 2023
 

Posledný zápas

01. 05. 2024
EDM 
-
 LAK

4:3

(1:1, 3:1, 0:1)

Nasledujúci zápas

BUF 
-
 LAK
10. 10. 2024 -

Novinky z tímu

31. 05. 2024 - Tím Los Angeles Kings vo štvrtok oznámil, že novým asistentom trénera Jima Hillera bude Newell Brown, ktorý sa postaví po bok pridruženého trénera D.J. Smitha a asistenta trénera Derika Johnsona. Brown strávil posledné tri sezóny ako asistent trénera Anaheimu. V minulosti pracoval pre Anaheim ešte pri dvoch rôznych príležitostiach. Okrem toho bol aj asistentom trénera Chicaga, Columbusu, Vancouveru a Arizony.
21. 04. 2024 - Útočník Los Angeles Carl Grundstrom sa pravdepodobne vráti zo zranenia dolnej časti tela v prvom zápase série prvého kola play-off proti Edmontonu, ktorý sa odohrá v pondelok. Pre zranenie vynechal 32 zápasov, ale v sobotu trénoval po tom, čo bol povolaný z kondičného pobytu v AHL. Vo formácii doplnil Pierre-Luca Duboisa a Quintona Byfielda.
01. 04. 2024 - Los Angeles povolalo z Ontaria z AHL útočníka Akila Thomasa, ktorý by mohol zažiť debut v NHL v pondelkovom zápase proti Winnipegu. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta zaznamenal v tejto sezóne 43 bodov (22+21) v 61 dueloch v drese Reing. Kings ho draftovali v roku 2018 z 51. miesta.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: