SlovakNHL.sk

Hviezdneho obrancu Tampy sužuje zranenie

Hviezdny obranca tímu Tampa Bay Lightning Victor Hedman vynechal utorkový zápas proti Ottawe. Dôvodom bolo zranenie hornej časti tela.

Floridský klub nešpecifikoval podrobnosti o druhu zranenia, ale informoval, že stav držiteľa Norrisovej trofeje z roku 2018 sa bude posudzovať denne. V pondelok netrénoval, v utorok sa zapojil do rozkorčuľovania len v obmedzenej miere.

Hedman vynechal zhruba polovicu prvej tretiny sobotného zápasu proti San Jose po tom, čo bol terčom bodyčeku. V tejto sezóne odohral deväť zápasov so ziskom gólu a siedmich asistencií. V zostave ho nahradil Haydn Fleury.

// Publikované: 02. 11. 2022
 

Posledný zápas

27. 04. 2024
TBL 
-
 FLA

6:3

(3:0, 1:3, 2:0)

Nasledujúci zápas

FLA 
-
 TBL
29. 04. 2024 -

Novinky z tímu

29. 04. 2024 - Hlavný tréner Tampy Bay Jon Cooper v nedeľu informoval, že obranca Haydn Fleury je už zdravý po tom, čo nehral od 6. apríla po kolízii s rozhodcom. V piatom zápase série prvého kola play-off proti Floride by však hrať nemal.
21. 04. 2024 - Obranca Tampy Bay Michail Sergačov v sobotu po prvýkrát od utrpenia zranenia nohy trénoval v bežnom drese. Dvadsaťpäťročný Rus, ktorý trénoval s tímom od 8. apríla, by však v prvom kole play-off nastúpiť nemal. Napriek tomu si v sobotu vyskúšal v obmedzenej miere aj nácvik špeciálnych formácií. Prvý duel série proti Floride vynechá brankár Jonas Johansson (dolná časť tela), ktorého pozíciu dvojky zaplní Matt Tomkins.
16. 04. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák strelil v pondelok svoj druhý gól v tejto sezóne, keď v strede tretej tretiny znižoval strelou od modrej na 2:3. Tampa Bay však nakoniec prehrala s Buffalom 2:4. Černák strelil dva góly aj v minulej sezóne, v tej predtým len jeden. V tomto ročníku má na konte dokopy 13 bodov po 68 stretnutiach.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: