Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

25.08.2012 - 14:52:07
avatar
A dokedy nanho maju prava?
25.08.2012 - 17:09:59
avatar
Tampa do 27 rokov, Yaroslavl neviem, tie KHL rules su divné
25.08.2012 - 20:08:00
avatar
teraz davali v sporte na markize goly zo zapasu slovana a poviem vam oni si ich potocili jak male deti vidno ze satan a aj cely slovan si to uzivaju ja im budem fandit len skoda ze nikde niesu streamy
26.08.2012 - 20:33:19
avatar
chalani bol neska niekto na hokeji? Shini?
co som videl zostrihy tak dost nestastne goly dostal Janus tie dva. ale tesi ma ze dostal aj dneska sancu a preco nehral Lipiansky?
26.08.2012 - 21:51:06
avatar
no poviem vam velmi zaujimavy zapas. Neustale sa striedalo momentum, ale celkovo sa da povedat, ze keby nebyt uplne zufalej druhej polky prvej tretiny, tak by sme hladko vyhrali...

Zacali sme fajn, hralo sa na obe strany, mali sme velmi pekne sance ale vsetko islo len do brankara. Marko Dano sa dostal do paradneho brejku v ktorom bol faulovany, a dostal penalty shot. Nedal, a vtedy sa to zvrhlo. Finov ako keby to nakoplo, zatlacili jak svina. Dovtedy to bolo na strely nejak 11:8, a do konca tretiny uz bolo 11:18. Janus z tych 18 striel dostal dva goly, ale neboli nestastne. Jeden bol paradny wrap-around, kde netusil kde je puk az kym bol v brane. Druhy bol pekny powerplay gol. Ale ako hrali sme katastrofalne. Za cely zapas vratane islo na Janusa 34 striel, z toho 18 v prvej. Nastastie po tom druhom gole zo sedemnastej strely sa uzziadna nedostala do brany....

V druhej tretine sa to kusok zlepsilo, uz sme hrali s nasadenim, ale paradne sa rozchytal brankar finov. A pri Janusovi par krat stali vsetci anjeli, lebo fini niekolko krat nedali prakticky do prazdnej brany, a jeden krat puk skoncil presne na golovej ciare (to s tym pukomna ciare bolo tusim este v prvej tretine). Nastastie na konci druhej Stajnochova strela pocas presilovky dostala do brany, ked sa brankar KalPa nestihol presunut na druhu stranu.

V tretej sme uz mali vyrazne navrch, ale brankar finov daval jeden Higlightreel save za druhym. Vyrovnal az Stastny, ktory okamzite po tom ako Kukumberg vyhral buly palil na branu. Podobny gol ako nam dal Tuomo Ruutu dva roky dozadu na Majstrovstvach v BA. Inac Stastny hral skvele cley zapas (bol prvou hviezdou), ale bol dost hrozny v koncovke, ked si par krat vyrobil uplne tutovky ktore nasledne nepochopitelne zahodil. Pocas zvysku tretej hral finsky brankar stale lepsie, a na konci spravil 3 goal-line zakroky nad ktorymi by musel krutit hlavou aj Johnatan Quick ci Tim Thomas.... Potom v predlzeni trosku aj so stastim dorazil na Kytnar Boumidienovu strelu do branky.

Lipiansky nehral asi preto, aby dostali sancu iny hraci sa ukazat (v piatok napr nehral kukumberg, a myslim ze ani kytnar).

Este k Janusovej hre, strasne vela ludi v obecenstve na neho dost picovalo . Mne osobne sa ale jeho hra velmi paci! hra strasne agresivnu hru, velmi v predu (ciastocne preto ze je relativne mensieho vzrastu), a niektore zakroky ktore by inak boli relativne lahke mu preto obcas narobia problemy (nieco ako Tim Thomas, aj ten je nizsi, velmi agresivny, a vacsiou sa mu to vyplati, ale obcas preto dostane zbytocny gol). A navyse Janus strasne vela hra puk, tak vela som este slovenskeho brankara hrat puk nevidel, a vela slovenkych fanusikov irituje ked brankar vela vylieza z brany. Fakt ale je, ze ani raz nesposobil turnover, a par krat dokonca pekne ojebal nepriatelovych hracov . v konecnom dosledku najlepsie za brankara hovoria cisla, a Janus ma v dvoch zapasoch GAA 1,0 a SV% 96,7 (ak dobre pocitam ) . Takze dufam ze sa mu podari uplatnit sa v prvom time....
26.08.2012 - 22:13:04
avatar
ajajaj, dnes mi slovan domrdal tiket, nemohli dať ten tretí skôr..
27.08.2012 - 00:19:09
avatar
Zaujimave vyjadrenie sa trenera rostislava cadu ohladom brankarskej situacie
http://sport.sme.sk/c/6511075/slovan-si-zrejme-necha-janusa-aj-olveckeho-trenera-presvedcili.html
29.08.2012 - 12:00:47
avatar
Shini, chcem sa spytat ci v teame je este Cajkovsky? A kto z mladich este je v teame viem ze Ďano a Mikus. Mraz ide do Orange 20. je tam este neaky junior?
29.08.2012 - 12:57:43
avatar
Mikusa som pisledne dva zapasy ani nevidel hrat, ani Cajkovskeho. Hrali z mladych Dano a Stastny, myslim ze oni dvaja budu v prvom time.
30.08.2012 - 21:31:29
avatar
Tak toto je v riti

Skur**** Jaroslavl

Zakazali Janusovi chytat za Slovan, lebo sa im zranil Sanford, nevie sa na ako dlho, a chcu mat Janusa ako zalohu. Hovada. Ak bude teraz Janus celu sezonu trcat ako nejaka zalozna trojka v rusku a zahra si za sezonu tak 10 hier, tak to bude teda riadny odrb.
30.08.2012 - 21:37:42
avatar
chujovina celá KHL aj s ich priblblym draftom
30.08.2012 - 22:02:33
avatar
petoNHL...a preco iba KHL? NHL su rovnake....Tampa ho odlozila do Europy..staraj sa o angazma...o svoj vyvoj...mozno sa ti ozveme....ale prava pustit nechcela. A to je fer? Alebo, ze by ta draftoval tim, v ktorom hrat nechces...Nemas skoro ziadne moznosti ako sa chranit...ked sa nechces vzdat sna menom NHL....ledaze by si bol Lindros...
30.08.2012 - 22:13:51
avatar
Jediny ale nie nepodstatny rozdiel je, ze do NHL sa predsalen vacsina hracov tuzi dostat, a je to najlepsia svetova liga. Aj tam sem tam vznikne situacia ze hrac silou mocou nechce hrat za nejaky tim tak sipocka kym mu na neho skoncia prava(napr Schultz s Anaheimom), ale vo vseobecnosti plati, ze kazdy sa chce co najskor dostat do hry v NHL. Na druhej strane v KHL toto moc nefunguje, do KHL ide hrat ten kto nema nato aby sa presadil v NHL, a mozubyt radi ked im tam nejaky mlady talentovany hrac dojde, a nie ho odradzat tym ze ho draftoval nejaky Vitaz Cechov. V konecnom dosledku v NHL sluzi draft nato, aby reguloval vyvazenost timov, zatial co jediny efekt draftu KHL je, ze brani prilevu mladeho talentu do KHL.
30.08.2012 - 22:29:40
avatar
odpoviem ti shiniho odpoveďou "v NHL sluzi draft nato, aby reguloval vyvazenost timov, zatial co jediny efekt draftu KHL je, ze brani prilevu mladeho talentu do KHL."
30.08.2012 - 22:48:07
avatar

v NHL sluzi draft nato, aby reguloval vyvazenost timov....hm hrat x rokov podpriemerny hokej...potom ziskat volby....potiahnut jednotky draftu...je ti jasne, ze to bolo cielene? Hrat hovno?

.....haha.....Teoreticky.....ja by som ani za pol sveta do Edmontonu neprisiel....byt yakupov....


to co spravila Tampa Janusovi je vacsia spina, nez od Jaroslavľa...nemame miesto, pretlak...chod...prava nedame...keby si nahodou vyskocil, letenku zaplatime
30.08.2012 - 22:59:59
avatar
No to je tvoj nazor, ale ocividne hraci draftovani Edmontonom nato maju nazor iny, kedze tam nielenze hraju, ale aj predlzuju kontrakty, Schultz si dokonca pockal kym strati na neho Annaheim prava, a podpisal zmluvu s Edmontonom.

A to s tym ze nejaky tim dlhodobo hraje zle len nato aby ziskaval vysoke picky - to je dobra hovadina, jednak by sa nato hraci nedali, ale hlavne - horsie vysledky = menej fanusikov = mensie zisky. Ta rovnica je jednoducha a nepusti. Co sa skutocne (udajne) robilo, je napriklad pokazit koniec sezony ked bola aj tak nevydarena, aby si ziskal celkovu jednotku draftu (vid Pittsburgh a Mario Lemieux). Toto bolo vyriesene zavedenim draftovej loterie.

A s tym Janusom nemas vobec pravdu. Tampa nemoze zavolat Janusa kedykolvek sa jej zachce. Nema s nim zmluvu ma na neho len prava. Janus moze kludne hravat vo Finsku, Svedsku, KHL alebo slovenskej extralige, a Tampa mu do toho nemoze nic. Akurat keby sa Janus rozhodol ist chytat NHL, tak vtedy by musel bud hrat v Tampe, alebo by musela Tampa trejdovat jeho prava inemu timu NHL.
30.08.2012 - 23:21:57
avatar
Nemusis mi vysvetlovat, ci mam nemam pravdu....ja som nikdy nepovedal, ze mozu povolat v prebiehajucej sezone "odlozenych" hracov z Europy....hovorim o tom, teraz si u nas (AHL) nepotrebny....staraj sa, hraj....vyskocis....chces NHL? Mame prava...inak ako cez nas od nas to nepojde....
30.08.2012 - 23:31:30
avatar
Ani to mu ale nepovedali. Oni jednoducho prijali do systemu viac brankarov. Tampa chcela s Janusom podpisat zmluvu. Avsak keby ju Janus podpisal, a nedokazal by v konkurencii porazit noych brankarov tampy, tak by sa mohlo stat ze by skoncil v nizsej ECHL. To ci by sa tam dostal by zaviselo ciste cisto od jeho vykonnosti. Janus sa vsak, bez natlaku tampy, rozhodol zmluvu nepodpisat, a ist radsej do europy. Tampa toto rozhodnutie odobrila, lebo to znamena ze Janus sa moze vyvijat v ligach s vyzsim standardom ako je ECHL, a ich goalie prospecti budu moct vsetci dostat adekvatne prilezitosti. Nevydim v tom absolutne nic neferove z pristupu Tampy.
31.08.2012 - 09:55:49
avatar
NHL je milion krat lepsia ako KHL a KHL aj s jaroslavom ma mozu Jebat A kazdy kto si mysli ze KHL je v niecom lepsia ako NHL je pako.....Ja byt Janus tak ich poslem do pi...i
02.09.2012 - 17:03:41
avatar
Marko Daňo bude pre zranenie kolena pauzovať približne do polovice decembra.

< 1 ... 9 10 11 12 13 14 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies