Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2015 – Montréal & Toronto

Tému založil: peto10
05.01.2014 - 21:56:15


Skupina A: (Montréal)
Fínsko
Kanada
USA
Slovensko
Nemecko



Skupina B: (Toronto)
Švédsko
Rusko
Česká republika
Švajčiarsko
Dánsko









archív zápasov: https://www.youtube.com/channel/UCQYFIgBngvTLjw0P-VGRfCA

19.10.2014 - 19:59:12
avatar
Reakcia na: Anti12, 19.10.2014 - 19:56:45
proti Kanade uhrame zasa bod ako minule...Finsko prekvapime...USA nas rozmetie a Nemecko rozmetieme mi :fan:
∧ skryť ∧
som sa ojeebkal ten bod uhrala 18 proti Rusom ale aj tak
hodnost .
19.10.2014 - 20:02:18
avatar
Reakcia na: Anti12, 19.10.2014 - 19:56:45
proti Kanade uhrame zasa bod ako minule...Finsko prekvapime...USA nas rozmetie a Nemecko rozmetieme mi :fan:
∧ skryť ∧
Proti Kanade sme posledne 2 zapasy na WJC prehrali 5:3, resp. 6:3.

Kanada nas rozmetie, Fini nas rozmetu, USA nas rozmetu, Nemecko tesne porazime. Potom nas rozmetie niekto z trojice SWE/RUS/CZE.
Rad by som sa mylil, teda okrem toho Nemecka samozrejme

EDIT: No uz si si to opravil
19.10.2014 - 20:37:13
avatar
Cesko je hratelne, keby sme prekvapili, aspon niektoreho z favoritov a ziskali aspon extra bodik, a nejakym zazracnym sposobom by sme sa stretli v dalsom kole prave s cechmi, tak vy sme vedeli postupit dalej.
hodnost .
19.10.2014 - 20:40:49
avatar
Reakcia na: Shini, 19.10.2014 - 20:37:13
Cesko je hratelne, keby sme prekvapili, aspon niektoreho z favoritov a ziskali aspon extra bodik, a nejakym zazracnym sposobom by sme sa stretli v dalsom kole prave s cechmi, tak vy sme vedeli postupit dalej.
∧ skryť ∧
No neviem, Cesi maju teraz naozaj vydarene rocniky. Ja osobne ich radim najblizsie roky na WJC medzi uplnu spicku, no mozem sa mylit. A vzhladom na to, ze nasi maju zapas s Cechmi v hlavach prehraty uz predom...
19.10.2014 - 20:52:24
avatar
Nato tie kecy o mentalne prehratých zapasov s cechmi ja moc neverim, hlavne nie u juniorov.
A myslim ze proti cechom sme v poslednej dobe hrali na juniorskej urovni celkom dobre. Ako nechap ma zle, urcite su cesi jasni favorit, ale narozdiel od SWE a RUS si myslim ze s nimi vieme hrat vyrovnany zapas, a ked brankar zachyta a Reway sa utrhne z retaze, v turnajovom formate urcite mame sancu uspiet...
hodnost .
19.10.2014 - 21:04:26
avatar
Reakcia na: Shini, 19.10.2014 - 20:52:24
Nato tie kecy o mentalne prehratých zapasov s cechmi ja moc neverim, hlavne nie u juniorov. A myslim ze proti cechom sme v poslednej dobe hrali na juniorskej urovni celkom dobre. Ako nechap ma zle, urcite su cesi jasni favorit, ale narozdiel od SWE a RUS si myslim ze s nimi vieme hrat vyrovnany zapas, a ked brankar zachyta a Reway sa utrhne z retaze, v turnajovom formate urcite mame sancu uspiet...
∧ skryť ∧
Tej mentalite ani ja nepripisujem az taku vahu, ale ocividne su na tom nasi psychicky zle, no to plati asi proti kazdemu superovi, takze som sa nevyjadril prave najpresnejsie.

Cesi jednoducho maju viac a lepsich hracov, ci uz na urovni seniorov alebo juniorov. Tie reci o stasti Ak mal niekto stastie, tak sme to boli my vo vacsine vzajomnych zapasoch, ktore sme vyhrali. Tento, resp. buduci rok, sa mi zdaju Cesi na urovni timov ako Rusi alebo Svedi. To vsak nemeni nic na tom, ze ak sa niekto utrhne a brankar poda zivotny vykon, mozeme postupit. Lenze takyto "chvilkovy" uspech by aj tak nasu reprezentaciu do buducnosti nezachranil.
19.10.2014 - 21:12:45
avatar
inak Griger uz nemoze tento rok hrat na MSJ?
19.10.2014 - 21:32:28
avatar
Reakcia na: Anti12, 19.10.2014 - 21:12:45
inak Griger uz nemoze tento rok hrat na MSJ?
∧ skryť ∧
to je taký problém si zistit jeho ročník narodenia?

nie nemôže...
19.10.2014 - 23:03:43
avatar
Reakcia na: Anti12, 19.10.2014 - 21:12:45
inak Griger uz nemoze tento rok hrat na MSJ?
∧ skryť ∧
ty si riadny odbornik na hokej vidim
hodnost .
20.10.2014 - 10:30:24
avatar
Kanada ide na titul, za Finov ak nastupi Saros, tak no way, Cechov nedame tri roky nasledujuce minimalne, Nemcov mozeme zdolat, a to je tak vsetko... ako vzdy.
16.11.2014 - 18:56:19
avatar
5 týždňov do WJC, takže si môžme rozobrať kto má aké šance nie?

Bránkovisko
Keďže Pajpach je zranený, tak taký ťažký výber to asi nebude. Gibla Bokroš otestoval na nedávnom turnaji vo všetkých zápasoch a zrejme nezachytal zle. Godla je jednotkou v projekte, takže Gibl - Godla je naša brankárska dvojica. Zoberie Bokroš aj tretieho brankára? V tom prípade dáva zmysel len výber Tomeka ako mladého perspektívneho brankára, ktorý navyše chytá v NAHL výborne.

Obrana
Asi nikto nebude namietať keď poviem, že Černák, Jaroš a Rosandić majú v zostave isté miesto, ale čo ďalej? V Amerike sú potencionálny štyria kandidáti - Maier, Koch, Boboš a Grman. Podľa mňa zoberie Maiera. Mimo projektu toho veľa nie je a ak by aj bol, tak by ho Bokroš zobral na nedávny turnaj a teda mi logicky vypadáva napr. Hatala, Pavlíček, Kasanický... V projekte čo viem, tak dobré výkony podáva Hochel a Bačik. Zostávajú teda dva voľné miesta pre niekoho z trojice Jendroľ, Pavúk a Fekiač.

Útok
Poďme si najskôr rozobrať hráčov v Amerike. Bohužiaľ vidíme aké slabé výkony tam naši hráči predvádzajú, takže jediný dvaja kandidáti sú Šoltés a Šiška. Aj keď bodovo na tom nie sú najlepšie, osobne by som ich zobral, do úvahy ešte pripadá Paulovič. Presuňme sa do Európy - Réway, Cehlárik a Lantoši majú miesta isté, Varga má vo Fínsku slušné čísla, ale jeho ignorácia bude podľa mňa pokračovať a Törökovi to v českej juniorke vôbec nejde. V MHL je Šille (27z - 8b), ktorý hrával aj prípravné repre turnaje myslím ani nebodoval a na WJC by som ho nebral, ďalej tam je Pospíšil, ktorý je dokonca 6. v bodovaní a pritom sa mladým hráčom zbierajú body v MHL ťažko (25z - 30b). Preto som bol prekvapený, že ho Bokroš nezobral na turnaj do Füssenu, navyše je to dobrý grinder, dúfam, že ho na WJC zoberie inak budem nahnevaný. Z projektu to bude asi Briestenský, Rehák, Skalický, Koyš, Petráš, Sukeľ, Kabáč?, Horvát?, Hrušík?.
16.11.2014 - 19:13:22
avatar
Reakcia na: peto10, 16.11.2014 - 18:56:19
5 týždňov do WJC, takže si môžme rozobrať kto má aké šance nie? [B]Bránkovisko[/B] Keďže Pajpach je zranený, tak taký ťažký výber to asi nebude. Gibla Bokroš otestoval na nedávnom turnaji vo všetkých zápasoch a zrejme nezachytal zle. Godla je jednotkou v projekte, takže Gibl - Godla je naša brankárska dvojica. Zoberie Bokroš aj tretieho brankára? V tom prípade dáva zmysel len výber Tomeka ako mladého perspektívneho brankára, ktorý navyše chytá v NAHL výborne. [B]Obrana[/B] Asi nikto nebude namietať keď poviem, že Černák, Jaroš a Rosandić majú v zostave isté miesto, ale čo ďalej? V Amerike sú potencionálny štyria kandidáti - Maier, Koch, Boboš a Grman. Podľa mňa zoberie Maiera. Mimo projektu toho veľa nie je a ak by aj bol, tak by ho Bokroš zobral na nedávny turnaj a teda mi logicky vypadáva napr. Hatala, Pavlíček, Kasanický... V projekte čo viem, tak dobré výkony podáva Hochel a Bačik. Zostávajú teda dva voľné miesta pre niekoho z trojice Jendroľ, Pavúk a Fekiač. [B]Útok[/B] Poďme si najskôr rozobrať hráčov v Amerike. Bohužiaľ vidíme aké slabé výkony tam naši hráči predvádzajú, takže jediný dvaja kandidáti sú Šoltés a Šiška. Aj keď bodovo na tom nie sú najlepšie, osobne by som ich zobral, do úvahy ešte pripadá Paulovič. Presuňme sa do Európy - Réway, Cehlárik a Lantoši majú miesta isté, Varga má vo Fínsku slušné čísla, ale jeho ignorácia bude podľa mňa pokračovať a Törökovi to v českej juniorke vôbec nejde. V MHL je Šille (27z - 8b), ktorý hrával aj prípravné repre turnaje myslím ani nebodoval a na WJC by som ho nebral, ďalej tam je Pospíšil, ktorý je dokonca 6. v bodovaní a pritom sa mladým hráčom zbierajú body v MHL ťažko (25z - 30b). Preto som bol prekvapený, že ho Bokroš nezobral na turnaj do Füssenu, navyše je to dobrý grinder, dúfam, že ho na WJC zoberie inak budem nahnevaný. Z projektu to bude asi Briestenský, Rehák, Skalický, Koyš, Petráš, Sukeľ, Kabáč?, Horvát?, Hrušík?.
∧ skryť ∧
s tým Pospíšilom máš pravdu. sledujem ho od začiatku sezony a boduje pravidelne, nechapem čo ho nezobral . je najproduktívnejší v teame. dufam, že ho zobere. šiška a haščič zatial slabota.
16.11.2014 - 19:20:31
avatar
Reakcia na: peto10, 16.11.2014 - 18:56:19
5 týždňov do WJC, takže si môžme rozobrať kto má aké šance nie? [B]Bránkovisko[/B] Keďže Pajpach je zranený, tak taký ťažký výber to asi nebude. Gibla Bokroš otestoval na nedávnom turnaji vo všetkých zápasoch a zrejme nezachytal zle. Godla je jednotkou v projekte, takže Gibl - Godla je naša brankárska dvojica. Zoberie Bokroš aj tretieho brankára? V tom prípade dáva zmysel len výber Tomeka ako mladého perspektívneho brankára, ktorý navyše chytá v NAHL výborne. [B]Obrana[/B] Asi nikto nebude namietať keď poviem, že Černák, Jaroš a Rosandić majú v zostave isté miesto, ale čo ďalej? V Amerike sú potencionálny štyria kandidáti - Maier, Koch, Boboš a Grman. Podľa mňa zoberie Maiera. Mimo projektu toho veľa nie je a ak by aj bol, tak by ho Bokroš zobral na nedávny turnaj a teda mi logicky vypadáva napr. Hatala, Pavlíček, Kasanický... V projekte čo viem, tak dobré výkony podáva Hochel a Bačik. Zostávajú teda dva voľné miesta pre niekoho z trojice Jendroľ, Pavúk a Fekiač. [B]Útok[/B] Poďme si najskôr rozobrať hráčov v Amerike. Bohužiaľ vidíme aké slabé výkony tam naši hráči predvádzajú, takže jediný dvaja kandidáti sú Šoltés a Šiška. Aj keď bodovo na tom nie sú najlepšie, osobne by som ich zobral, do úvahy ešte pripadá Paulovič. Presuňme sa do Európy - Réway, Cehlárik a Lantoši majú miesta isté, Varga má vo Fínsku slušné čísla, ale jeho ignorácia bude podľa mňa pokračovať a Törökovi to v českej juniorke vôbec nejde. V MHL je Šille (27z - 8b), ktorý hrával aj prípravné repre turnaje myslím ani nebodoval a na WJC by som ho nebral, ďalej tam je Pospíšil, ktorý je dokonca 6. v bodovaní a pritom sa mladým hráčom zbierajú body v MHL ťažko (25z - 30b). Preto som bol prekvapený, že ho Bokroš nezobral na turnaj do Füssenu, navyše je to dobrý grinder, dúfam, že ho na WJC zoberie inak budem nahnevaný. Z projektu to bude asi Briestenský, Rehák, Skalický, Koyš, Petráš, Sukeľ, Kabáč?, Horvát?, Hrušík?.
∧ skryť ∧
Bondra nemá šancu na nomináciu ?
16.11.2014 - 19:23:01
avatar
Reakcia na: Brano1969, 16.11.2014 - 19:20:31
Bondra nemá šancu na nomináciu ?
∧ skryť ∧
šancu má, ale pochybujem, že ho zo berie, keď nehral ešte žiadny zápas za juniorskú repre
16.11.2014 - 19:45:18
avatar
ked to tu tak čítam tak nechápem prečo tých hráčov nevyskúšal... napr. toho Pospíšila, ved má porovnatelné čísla s takým Grígerom ... ak tam nebude a dostanu prednost "projektanti" tak neviem.... By ma zaujímalo, či by Bokroš išiel s fanúšikmi do nejakej online diskusie ako napr. Vujtek pred OH...
16.11.2014 - 20:16:57
avatar
Ten tím nevyzerá na papieri až tak zle. Tomeka verím, že zoberie, nebál by som sa ho ani postaviť do brány. Ofenzívne je ročník 95 na tom dobre, v obrane to až tak ružové nie je. Lídri by mali byť mladší Černák s Jarošom.
hodnost .
16.11.2014 - 21:29:20
avatar
Mozeme sa len utesovat faktom, ze niekedy tim je viac ako individualita.
16.11.2014 - 21:55:36
avatar
Peťo zabudol si na Pauloviča, ktorý má v USHL v 14 zápasoch na konte 9 bodov (3+6). Inak, Milý je strašný prepadák - 17 zápasov, 1+0 a -8 v štatistike +/-. V českej Tipsport extralige odohral v tejto sezóne 10 zápasov za Kometu Brno Silvester Kusko a zaznamenal v nich jeden gól. V brnenskej dvacine je dokonca kapitánom, no neočakávam, že ho Bokroš čo i len vyskúša. Do útoku je ešte zaujímavý Jakub Žilka zo Zvolena.

Čo sa týka obrany, tak tam by som rád videl Patrika Kocha, ktorý je v americkej USHL dosť produktívny. Otázne však je, ako je na tom smerom dozadu. Je to ročník 96-ka.

A nakoniec som si nechal Pospíšila. Nechápem, nerozumiem, neviem prečo..... 21 zápasov - 26 bodov. Čo viac Bokroš potrebuje, aby ho nominoval na nejaký turnaj? 12. najproduktívnejší hráč MHL a to má len 18 rokov! No zároveň jednoznačne najtrestanejší hráč MHL. Problémom tak môže byť jeho povaha. Vie niekto niečo o ňom viac?
16.11.2014 - 22:09:03
avatar
Reakcia na: slovak, 16.11.2014 - 21:55:36
Peťo zabudol si na Pauloviča, ktorý má v USHL v 14 zápasoch na konte 9 bodov (3+6). Inak, Milý je strašný prepadák - 17 zápasov, 1+0 a -8 v štatistike +/-. V českej Tipsport extralige odohral v tejto sezóne 10 zápasov za Kometu Brno Silvester Kusko a zaznamenal v nich jeden gól. V brnenskej dvacine je dokonca kapitánom, no neočakávam, že ho Bokroš čo i len vyskúša. Do útoku je ešte zaujímavý Jakub Žilka zo Zvolena. Čo sa týka obrany, tak tam by som rád videl Patrika Kocha, ktorý je v americkej USHL dosť produktívny. Otázne však je, ako je na tom smerom dozadu. Je to ročník 96-ka. A nakoniec som si nechal Pospíšila. Nechápem, nerozumiem, neviem prečo..... 21 zápasov - 26 bodov. Čo viac Bokroš potrebuje, aby ho nominoval na nejaký turnaj? 12. najproduktívnejší hráč MHL a to má len 18 rokov! No zároveň jednoznačne najtrestanejší hráč MHL. Problémom tak môže byť jeho povaha. Vie niekto niečo o ňom viac?
∧ skryť ∧
Na Pauloviča som nezabudol, len si myslím, že ho nezoberie.

Čo sa týka Pospíšila, tak si myslím, že tie jeho PIM vyplynuli z jeho tvrdej hry, pozri si jeho Game Log: http://mhl.khl.ru/en/players/21675/games/#player
a eliteprospects aktualizujú neskoro, tých bodov má ďaleko viac
hodnost .
16.11.2014 - 22:23:49
avatar
Paulovic-Siska-Pospisil

To by bola zastrasujuca lajna aka Philla

< 1 2 3 4 5 6 ... 78 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies