Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
22.05.2022 - 00:33:58
avatar
O rok dalsi kosikar Dvorsky pls.

hodnost
21.05.2022 - 17:56:30
avatar
Reakcia na: REBBELS, 20.05.2022 - 16:40:52
Dívají se hráči SVK jak přehrát ITA?
∧ skryť ∧
Dufam, ze sa Cesi divali ako hrat so Svajciarmi...
hodnost
21.05.2022 - 00:16:49
avatar
Slafkovsky OG 7z/7g/7b
MS 5z/2g/5b

Co k tomuto dodat, snad len to, ze smola, ze v NHL nema hraca typu Demitra, Hadzus ci Stumpel pri ktorych by vedel hrat kvalitnejsie striedania mal pri sebe mentora.

Haluz bude ak da 3 banany Špageťákom a potom 6. A 7. v 7. Zapase proti Šťastnym cyklistom-alkoholikom.

hodnost
09.05.2022 - 00:43:34
avatar
Reakcia na: penguin89, 08.05.2022 - 23:28:41
Tak dúfam, že sa tu mnohým otvorili oči, ktorí tvrdili, že Jiříček na MS určite nepôjde a taktiež nevideli ani Šimona Nemca v našom základe. Ja som nemal pochybnosti, že to dajú obaja. Ale akože ozaj až tak, že som nepochyboval, viem aká je kvalita oboch týchto obrancov. Treba povedať, že u oboch to nie je len stávka na budúcnosť ako si asi stále mnohí myslia. Je to o prítomnosti, obaja si nomináciu vyslúžili jednoznačne svojou hrou. Šimon Nemec zažil vskutku výnimočné play-off v slovenskej lige pre obrancu, to by bol historický výkon aj pre 25-ročného, nieto pre chlapca čo je ročník 2004. V zápase s Francúzmi bol podľa mňa najlepší hráč na ľade taktiež. A David Jiříček tiež v prípravákoch výborný, prišli od neho aj góly čo pri jeho fantastickej delovke vôbec neprekvapuje. Neviem kedy sa stalo, že 18-ročný obranca v českej reprezentácii sa to nebojí všetko brať na seba, sebavedomie z neho srší. Obaja títo chlapci sú úplne výnimoční, generační obrancovia pre svoje krajiny. Jiříček je najtalentovanejší český obranca smerujúci na draft za posledných 20 rokov, Šimon Nemec zas historicky najtalentovanejší slovenský obranca smerujúci na draft všetkých čias. Takáto je realita a buďme za to veľmi radi čoho sme svedkami :)
∧ skryť ∧
Otazka znie, co je talent za 20 rokov ? V tomto pripade vidim u Jiricka len tu delovku od modrej.

To ma aj Ceresnak. To ma aj Cernak, aj Fehervary ked sa naser...ie.

Ale zeby mal citanie hry a defenzivu ako Hronek ci Cernak to sa neda povedat.

Moj nazor.

Mne to uz pride , ze skauti podliehaju wow efektu.

Mne je jedno, ci pojde v 1.kole, alebo nie.

Ale ked citam o superlativoch ako najtalentovanejsi, tak veru cakam prave take nieco ako Nemec, Makar, Heiskanen, Dahlin.

Ak sa Jiricek vypracuje v inych oblastiach vsetka cest.

Velavravne je aj to, ze LAK draftli Cernaka AZ v 2.kole, pustili ho velmi lacno do TBL, kde sam GM Yzerman povedal o nom, ze je jeden z najlepsich defenzivnych bekov akeho videl. A vidime, ze dokazal , ze to tak je, ked ma 2 SC. A bol to jednoznacne steel.
Nie steel preto, ze ziskali len Bishopa, ale preto, ze ked chces byt kral vymen co GM Yzerman je, musi byt na druhej strane ten porazeny, a LAK ukazalo, ze Cernak je hoden vacsej ceny. Potom sa zlepsil aj utocne, v podpore utoku, rozdavani prihravok, .... a na MS v 7 zapasoch 5 bodov za 3 gole. Cize komplexny hrac a lider ked je to treba ta Bomba od modrej pride. To nieje chalan co hra na efekt, na imidz.
Uvidime, aspon bude o com pisat.
hodnost
06.05.2022 - 05:45:54
avatar
Reakcia na: Caezar18, 05.05.2022 - 21:08:02
Slafkovsky a Nemec - paráda. Sýkora - tak akurát. Petrovský a Mešár - nejak nízko ... Šotek a Moško - prekvapili Plus chýba ešte Maroš Jedlička. Teda 8 draftovaných Slovákov mi z toho vychádza. :s04:
∧ skryť ∧
Po Hlinkovi som pisal, ze verim v 10 draftovanych hracov , zial, skoda zraneni...

Sotek, Sykora, Zlnka, Elias, Jedlicka, Gabriel, Kopecky, Suchy, Repcik, Natny, Mosko bola skupina mien kde som veril , ze minimalne polovica z nich doplni istoty Nemca , Slafkovskeho, Petrovskeho.

A verim stale. Ale tie zranenia tomu moc nepomohli.
hodnost
04.05.2022 - 22:58:11
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 04.05.2022 - 22:26:29
Aj s ohľadom na to čo písal detoan (dúfam že vieš čo tým chcel povedať) musím konštatovať, že tvoj komentár je z veľkej väčšiny scestný, t.j. mimo mísu.
∧ skryť ∧
To co napisal Detoan len znasobuje fakt, ze to nebude tak zle ako to popisujete.

Dva sampionaty, udrzanie sa v time aj ked bol na tribune, hral len 4 utok alebo sem tam naskocil z pozicie 13. Utocnika.

Strasne. Chudak chalan. Asi by Fenes mu mal ist do Kanady vysvetlit, ze on je tam zbytocne. Fakt uz ma nebavi citat tie vase mudrosti.

Jeden z argumentov bol, ze nedal za sezonu gol, tak nema na to byt nominovany.

Uplna parada. Hracov do 4 utoku na post centra vzasade len golovych.

Naopak, taky Gabriel co prd ukazal , tu na fore vykreslovany ako lider repre. Opak je pravdou.

To, ze je Suchy aj American mu pomohlo ist do qmjhl bez importu ale len za to miesto v time nema.

Ja som sem tam aj sledoval zapasy nasich, aj Sramatyho, aj Geciho, aj Repcika.... viem kde je rozdiel.

A v repre sa tiez nieco ocakava co nie kazdy hrac splna aj ked ma gole a body.

Takze radsej viac rozmyslat, vzdelavat sa a menej si domyslat a mysliet si , ze ta moja optika je spravna. Ja nepisem moje dojmy , ale evidentne fakty, citam vyjadrenia trenera, hracov.... Suchy splna viac kriterii ako si myslis.

hodnost
04.05.2022 - 18:00:17
avatar
Reakcia na: pukfan, 02.05.2022 - 18:04:58
Co znamena plna zostava? Ze v nej moze utocnik, co nedal za celu sezonu ani gol?
∧ skryť ∧
Gol dal na Hlinkovi aj na MS B. A v qmjhl hra 4 utok. Udrzal sa aj napriek mizernej produktivite. Rozhoduju aj ine faktory ako body a gole.

Sleduj radsej Kukumberga to je ina kava.
hodnost
04.05.2022 - 17:17:39
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 03.05.2022 - 22:45:39
Uprimne a otvorene : je to tvoj názor ale bez objektivity. Poviem na rovinu, takých hráčov je aj v slovenskej juniorskej lige spústa.
∧ skryť ∧
Nazor mas/mate skor po vacsine ty/vy.

Suchy na Hlinkovi ako center 4.utoku zahral dost dobre rozumej kvalitne. Rozhoduje realizacny tim, nie nazor z diskusie.

A stava sa , ze ak hrac nema bodovo dobru sezonu v CHL ide domov odkial prisiel. Myslim si, ze to, ze Suchy nieje tento pripad a stale je v qmjhl a odohral slusnu porciu zapasov, znaci, ze aj klub v qmjhl a rt timu s nim su spokojni a naplna urcite predstavy hraca legionara.

Zas a opat som sa presvedcil, ze nerozumiete vobec tvorbe a skladby muzstva a ulohe hracov ako je Suchy.

Dalsie priklady, Kaslik ked hral vo Svedsku, v u18 muzstve hral centra 2. Utoku, cize mal ine ulohy v time a tak aj vyzerala produktivita. Ale ked ho vytiahli vyssie, hral v u20 skoro vzdy 4 utok. A bolo to vidno na produktivite. Zaroven to znaci , ze hrac s tym nema problem (mozno aj vdaka tomu ma moznost bojovat v kempe nhl timu aj ked nepresiel draftom.) a tiez to znaci, ze na hraca sa nejako nazera.
Detto Jencko. V u20 zapasoch bol v 4 utoku a nebodoval ako ked hra 1.-2. Utok v u18.

Sramaty uz je doma, Geci tiez.

Suchy bol na Hlinkovi platny, v qmjhl sa udrzal, a bol platnou sucastou muzstva pri postupe medzi elitu.

Zaroven si myslim, ze mam slusny prehlad o hracoch v projekte a v nasich ligach, ak by bol pocas sezony niekto lepsi v tejto ulohe, tak by som to vedel a vnimal. Urcite je uz aj nastavena latka ktoru dany hrac musi splnat, urcite to nieje len o produktivite.
Tu bol skusany Pitka a aj Dej, asi sa Fenes a spol zhodli, ze maju cas. Podobne ako Gabriel a Misiak nesli na Hlinku.. Pocas sezony a hlavne z toho co som videl na MS B uz viem preco.
Pisete ako keby niekomu zabral miesto. Tak by sa patrilo napisat meno koho by ste tam vy zaradili. A este lepsie, keby ste niesli zato aj zodpovednost.

U Kopeckeho na Hlinkovi sa da diskutovat, u Sucheho vobec.

Ceresnicka na torte: Casy Laylin z usa na hlinkovi a dokonca draft prospect , to usa nema lepsich ? Aku oni maju zakladnu a aku my.
hodnost
03.05.2022 - 12:10:07
avatar
Reakcia na: rigi137, 03.05.2022 - 11:53:02
Mrzí ma toľko ospravedlneniek osobne som to nečakal. Mali sme šancu na pekný výsledok na MS aj keď asi na medailu by to nebolo, keďže tam budú nabité tímy z NHL. Hlavne od takého Cehlarika a Hrivika s nimi som rátal že pôjdu. Škoda nejdú dvaja hráči z top formácie a jeden z nich hra na pozícii ktorá nás dlhodo tlaci a nemáme veľa kvalitnych hráčov na pozícii centra. Osobne si myslim že Tampa vypadne ale Černák asi aj tak nepríde neviem ako sa vyjadril ale tých zranení mal túto sezónu dosť.
∧ skryť ∧
Tiez pravda. Cernak nemusi byt isty, ale kedy bude mat sancu ist na ms ak nie tento rok, plus zo skupin sa odobrali dvaja kvalitni superi, sanca na playoff velka, a tam je to o jednom zapase a razom je sanca na medajlu.

V priprave mame teraz 5 lavakov a 5 pravakov, s Fehym a Cernym 6 ku 6. Skusenosti nechybaju.

To co nas veru trapi, je post centra.
Mozno sa treneri rozhodnu pockat na Ruzicku, typologicky podobny typ je Minarik co do fyzicna, technicky asik Tamasi. V priprave ale hra nizko a tak si myslim, ze sancu ma aj Kollar.
Jedine, zeby to zobral na seba Slafkovsky.

Viem si predstavit Tatar-Tamasi-Lantosi, aj Tatar-Slafkovsky-Kollar...

Balaz hra dobre, v playoff mu islo, vek ma , ako 13. Utocnik v poho.

hodnost
03.05.2022 - 10:15:55
avatar
Reakcia na: hayemaker, 03.05.2022 - 09:44:08
Holešinský je dobrý hráč, a presne zapadá do systému aký hráme. Lenže, kto sledoval playoff našej ligy vie, že ten chalan buď absolutne nemá formu alebo je už proste úplne vyčerpaný. Vyčerpaný je už trochu aj Sýkora. Vyradenie Okuliara, na začiatku ho ani nezobrali do prípravy, keď ho už zobrali tak ho dali do štvrtej formácie, hral za mňa vynikajúco, bolo ho vidieť možno aj najviac z našich, dal gol. Ajtak to proste nestačilo. Príde mi že jeho zavolali len pre tlaky že máme vo fínsku hráča ale reálne sním nepočítali a nezáležalo ako hral proste bol by vyradený či by hral dobre alebo zle. Neviem v čom bol lepší Koch od Mudraka. Podľa mňa obaja zatial nepatria do repre ale Koch hral fakt hrozne. Gernát, Tatar, Nemec, Slafkovsky sú ale velké posily. Strašne by nám pomohol prípadný príchod Fehervaryho a Cernáka.
∧ skryť ∧
Koch je lavak a Mudrak ma cas, je mlady a musi si cosi prezit. V tych nizsich obranach potrebujes aj davku bojovnosti aku ukazal minule Bucko v priprave. Grman, neviem ci on je uplne isty na 100 percent, ma zranenie, neviem, ale logicke povolanie skuseneho Gachulinca.

Koch je tam preto, ze ked sa hovori nie, na konci ho to bude najmenej boliet. Gernat tiez nieje 100 percent fit. Aj ked do zaciatku sampionatu je dost dni na doliecenie.

A ak pridu Fehervary a Cernak , obrana bude nas najmensi problem.

Utok, to bude loteria. Roman a Regenda na oh si vykonmi vybojovali viac ako 4 utok.
Nominacia Balaza prezradza tiez co to. Center pre bottom6 co hra celoplosne dobry two-way hokej.
Tamasi na kridlo ?

Tatar-Kristof-Lantosi
Slafkovsky-Roman-Regenda
Pospisil-Kollar-Tamasi
Minarik-Balaz-Holesinsky

??? Liska, Takac ....
hodnost
03.05.2022 - 01:03:08
avatar
Reakcia na: pan kryska, 02.05.2022 - 20:09:00
Zo srandy, ak by na ZOH 2026 boli hráči z NHL, ako tipujete našu ideálnu zostavu? Za mňa takto (v zátvorke je vek hráča v roku 2026): Slafkovský (22) - Ružička (26) - Tatar (35) Chromiak (23) - Hrivík (34) - Cehlárik (30) Mešár (22) - Dvorský (20) - Buček (27) M.Pospíšil (26) - Roman (26) - Kelemen (26) Regenda (26), Studenič (27) Fehérváry (26) - Černák (28) Nemec (22) - Čerešňák (33) Kňažko (23) - Jaroš (30) Hrenák (27) Rybár (33) Húska (28) Išlo by pravdepodobne o ideálny scenár kde Slafko, Šimon a Filip Mešár sú už pevnou súčasťou tímov z NHL a Dalibor Dvorský aspoň AHL. Taktiež by bolo super ak by sa v NHL/AHL v tú dobu už chytili Miloš Kelemen a Martin Chromiak.
∧ skryť ∧
S Hrivikom a Tatarom by som nepocital.
hodnost
03.05.2022 - 01:01:08
avatar
Reakcia na: pukfan, 02.05.2022 - 18:04:58
Co znamena plna zostava? Ze v nej moze utocnik, co nedal za celu sezonu ani gol?
∧ skryť ∧
Ak narazas na Sucheho, tak ten je platny clen timu.

hodnost
30.04.2022 - 23:28:24
avatar
Reakcia na: Caezar18, 30.04.2022 - 23:04:23
Inak neexistuje kolektívny šport, kde by sa toľko reprezentantov "ospravedlnil" z neúčasti na majstrovstvách sveta. Pre mňa je to HANBA! ak by sa takto ospravedlňovali hráči takému Tarkovičovi... Inak všetci, asi okrem Libora Hudáčka, hrali posledné zápasy svojich mužstiev v sezóne. Ale pre reprezentáciu sú zrazu unavení, zranení, nechcú riskovať zranenia a pod. Úprimne som z toho smutný a znechutený.
∧ skryť ∧
Po bronze z OH maju na to podla mna narok, a aj dlhorocni reprezentanti.

Ine to je u mladsich ci hracov na hrane repre.
hodnost
24.04.2022 - 20:24:45
avatar
Reakcia na: Ojo, 24.04.2022 - 17:12:16
Petrovský v druhom zápase playoff strelil už druhý gól. Ja len, že svojimi výkonmi by už mal byť na pomedzí druhého kola a napr. také FC Hockey ho v poslednom rankingu vyšuplo z top 100. Nerozumiem tomu absolútne. Veď v rámci všetkých útočníkov CHL dostupných na draft 2022 je na výbornom 17 mieste s 0.83 bodu na zápas. A oni nič. :D :s30b:
∧ skryť ∧
Neboj draft ukaze pravdu. Tieto pofiderne stranky a ich rebricky..... tss.
hodnost
23.04.2022 - 01:45:48
avatar
Reakcia na: saskin, 22.04.2022 - 23:18:26
Na druhu stranu, tvrdit ze rocnik 2004 by hral minimalne semifinila mi taktiez pride prestrelene. Ako to mozes tvrdit? USA, Kanada, fini ci svedi ... Dajme tomu ze so skandinavskymi celkami sme na tom podobne. Cesi taktiez nemaju najslabsi rocnik do toho doplneny o najlepsie 2005, kvalita ich timu ani nahoodu nie je slaba. Ako pisal PwPietro aj mne vyjadrenia typu, ze s rocnikom 2005 pride vytriezvenie a dostaneme sa len do stvrfinale mi pridu hodne nelogicke. Do toho revered 2005ky zacne porovnavat s rocnikom 1999 a poznamena ze 05ky by mohli byt aj lepsie. Tak z toho plynie ze 05ky su jeden z nasich najlepsich rocnikov v historii. K tym hracom rocnika 2005. Za zmienku stoja aj Jencko, ktory mal vyse bod na zapas vo svedskom doraste. TAtkiez Pekarkic, Dej, Ridzon, ktori mali vyse bod na zapas v slovenskej juniorke. Co je podstatne viac ako napriklad v podobnom veku Liska, Regenda, Havrila, Urbanek. Cedzo mal podobne statistiky v ceskom doraste ako napriklad taky Balaz v jeho veku. Sisikov najvacsi hendikep je jeho vyska, inac velmi sikovny hrac a podla mna na vysej urovni ako napriklad taky Hrehorcak v jeho veku. Do toho uz spominani Dvorsky, Molnar, Chromiak, Strbak, Barcik, Eperjesi a netreba zabudat za najelpsich z rocnika 2006, kde Tomasec s Pobezalom su povazovani za velmi nadejne prospekty. Ale agent ako si pisal statistiky nemaju vypovednu hodnotu. Rozhodne sa az v samotnych zapasoch. Len skoda ze namiesto toho aby sme sa tesili ze po 25 rokoch mame znovu generacne talenty ako je Dvorsky, hladame achilove paty a snazime sa zhovadit asi druhy najlepsi rocnik v historii po rocniku 2004.
∧ skryť ∧
Tomasec ani nie, skor Kiss, Pitka s Marunom. A v 2007 Chovan a Svrcek. Zatial.
hodnost
22.04.2022 - 22:25:49
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 22.04.2022 - 22:23:52
V akej suvislosti tam spominas spojenie in memoriam? Na koho pamiatku?
∧ skryť ∧


Srada vole....
hodnost
22.04.2022 - 22:13:07
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 22.04.2022 - 22:07:25
Správne konštatovanie v prvom odstavci. QF bude strop. Ale tie štatistiky nemajú veľkú výpovednú hodnotu, lebo rozhoduje sa na lade počas MS.
∧ skryť ∧
Ak chlapci daju boj o 3. Miesto v skupine a vyhnu sa v 1. Zapase playoff Kanade s Bedardom, a Rusom s Mickovom, vsetko je otvorene.
Verim, ze muzu byt lepsi ako rocnik 99, zvlast ked tam budu vyberat aj z mladsich rocnikov.
hodnost
22.04.2022 - 18:57:06
avatar
Reakcia na: REBBELS, 22.04.2022 - 18:38:12
Poslední žebříček který jsem našel(22.3) byl Nemec 4 Jiříček 8.Ale i kdyby to bylo obráceně ten žebříček tvoří někdo kdo se tím živí a nejspíš tomu trochu víc rozumí.Ale zdejší experti vemte to místo nich :LOL:
∧ skryť ∧
Zivit sa moze, ale toto nieje exzaktna veda a uprimne, riesia uplne chobotiny, to je ako poistny agent, je to sluzba, ale kazdy to vidi svojou optikou.

Pre mna su to "prizivnici" ktori riesia nieco ale ta agenda je o nicom. Vid. Historiu draftu a stats hracov.

hodnost
22.04.2022 - 17:08:31
avatar
Reakcia na: K33, 22.04.2022 - 16:47:28
Plne s tebou súhlasím ...prestal som sa vyjadrovať a posledné mesiace viac menej iba čítam príspevky ...pri niektorých jedincoch som úplne že v šoku čo dokážu písať ... buď sú to 15 ročný chlapci alebo ľudia ktorý v zivote nestali na ľade ale vedia spoza klávesnice všetko o tomto sporte ..aspoň sa človek zasmeje ....každopádne 100ludi 100chuti ale niekedy je to naozaj choré ....draft s ktorého sa idú postáť áno je dôležitý ale nie tak ako to čo príde po ňom a je úplne jedno s ktorého miesta dôležité je že je jednotka u daného klubu ...čiže prvé kolo ..hodnotenie hráčov po jednom zápase kto ako má strieľať koľko pribrať a neviem aké kraviny ktoré prídu časom ...hokej sa hrá a bude sa hrať hlavou ...
∧ skryť ∧
Mne len vadi, ze u Cechov staci mat strelu od modrej a uz ma dobry zapas pre niektorych, alebo len vdaka tomu je pred Nemcom, to co je ?

Ak to pisu 15rocni, ok, nichts zu Stirb,
hodnost
22.04.2022 - 12:13:49
avatar
Poďme si predstaviť najbližšie MS 2023 s ročníkom 2005… Dvorský, Molnár, Chromiak, Štrbák, Eperjesi… a ďalej? Asi veľa ľudí vytriezvie, neviem si momentálne predstaviť, aby sme šli vyššie ako maximálne do štvrťfinále. Medzi chalanmi 2004 a 2005 je brutálny rozdiel v kvalite a množstve. A potom ročníky 2006,2007 - tie vyzerajú na šedý priemer.
(Agentov prispevok)

Rocnik 1999 na MS18 a Hlinku a ich statistiky pocas sezony:
Sezona ked boli u17(2015/16) ready. (porovnanie s 2005)

Fehervary swe20:27/4 (Strbak fin20:39/8)
Ivan svk20:37/15+ZVL (Chromiak svk2:25/5)
Korencik swe18:27/8 (Cajkovic swe18: 31/10)
Ziak svk20:27/5 (Barcik svk20:13/4+ZVL:21/0)
Demo svk18:42/19 (Sluka svk18:46/34)
Duzek svk20:23/5 (Kralovic svk20:29/12)
Kupec svk20:24/12 (Eperjesi svk20:19/8, svk2:24/8)
Boldizar fin18:40/2 (Jurco/Sakmar...)

Obrana je porovnatelna ak nie lepsia.

Co sa tyka utoku, vypisem len hracov rocnika 99, myslim, ze to bude jasne aj bez mien v zatvorkach.
Od najlepsich po najhorsich...

Roman cze20:35/37
Ruzicka cze20:30/30
Krivosik cze20:37/33
Balaz cze18:44/70
Hrehorcak cze18:17/35,cze20:23/13
Liska svk20:43/28
Urbanek svk20:44/19
Havrila svk20:43/18
Fafrak svk20:24/14
Regenda svk20:34/13
Kover cze18:42/42
Pospisil aut20:12/2
Kelemen svk20:20/10
Stacho, Kukla, Verbicky, P.Elias, in memoriam.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 251 >

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies