Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MS u18 2017 Poprad, Spišská Nová Ves

Tému založil: Terris
01.07.2016 - 10:42:14
Môj tip na zostavu:

Brankári: Juraj Sklenár (MHK Nitra), Juraj Ovečka (MHK Skalica), Jakub Kostelný (Dukla Trenčín), Martin Vičan (HC Topolčany)

Obrancovia: Martin Feherváry (Malmo Redhawks), Michal Ivan (HKM Zvolen), Marek Korenčík (Lulea hockey), Adam Dužek (Dukla Trenčín), David Boldižár (Kookoo), Martin Kupec (Dukla Banská Bystrica), Daniel Demo (HK Ružinov), Filip Maňák (SVK U20)

Útočníci: Filip Krivošík (HPK Hamenlina), Adam Líška (SVK U20), Miloš Roman (Třinec), Adam Ružička (Sarnia Sting/Slovan Bratislava), Jakub Kover (Chomutov), Jozef Baláž (Vítkovice), Miloš Fafrák (MHC Martin), Oliver Okuliar (Dukla Trenčín), Matúš Havrila (HK Prešov), Patrik Hrehorčák (Třinec), Miloš Kelemen (HKM Zvolen), Andrej Kukuča (Dukla Trenčín), Adam Stacho (HK Ružinov) Martin Faško-Rudas (Dukla Trenčín), Michal Juščák (HC Liberec)

20.04.2017 - 23:06:01
avatar
Ja len poznamku po case.

Nasi vedia korculovat a co robili tretiu tretinu? Nekorculovali - bez pohybu sa neda hrat.

Podla mna gol nemal platit,lebo ho tam kopol.

Ja nechapem - akoze napadajuceho utocnika co ma ist po obrancovi s pukom a otoci sa pred brankarom naco to robia? Naco tam zastane tam puk nebude? Preco nejde po tom obrancovi? Keby siel ponom by ho dostal pod tlak - horsia rozohravka, ci mohol vybojovat puk. Nas gol v predlzeni.

Pritom ako si to viem predstavit a ako sa to ma robit je nas prvy gol. Tam to vyslo vsetko super. Jeden hrac vybojoval puk - pre mna to je najdvolezitejsi hrac. Posunie dalsiemu a ten dalsiemu co da gol. Vsetci traja to spravili super,ale bez toho co to vybojoval by gol nebol.

-
Nasi hraci, ci nejaki jednotlivci boli sikovni a ci konkurencieschopni.
Ja som veril ze to nejak daju. Prial som im. Nedali. hrali pekne ale uspech to nieje.


Je slaba zakladna a konkurencia. Priklad v Revucej ani netreba pomyslat na nejaky hokejovy stadion, pre koho? Syn hra futbal. Z rocnika co su sikovni a co makaju je 5 -6. Ale to staci na futbal. Moj syn bol na desiatkach turnajov bude mat desat rokov. Posledny vyhrali bez streleneho golu, utocnik obrancovi odoberal loptu, obranca to mal ovela lahsie a brankar nemusel nic chytat.

-
Cele zhrniem ako som videl nasich. Ked prehravali Aj viac golovo sa vedeli dotiahnut. Proti finom, kanade aj rusom. Co je ich plus - vedeli sa im vyrovnat ,ked sli na pol plynu. Ak sli na maximum superi - mozno dnes v predlzeni - skoda.




20.04.2017 - 23:19:36
avatar
tak toto je pre mne silné sklamanie, cítil som že tento ročník pôjde do semi, ale so sklamaním z Vancouveru sa nič nedá porovnať

mna osobne velmi prekvapili Kupec, Fafrák a dobre zahral aj Regenda ci Stacho
od Lisku som to viacmenej cakal, on je velky talent cudoval by som sa keby mu usiel draft

Krivošík mal výborný MIH, ale po ňom podla mna išiel výkonnosťou dole, ale proti rusom zahral dobre.

Mohol by niekto bez ružových okuliarí skúsiť tipnúť kto z tohto tímu pôjde na draft 2017 ?
20.04.2017 - 23:28:22
avatar
Reakcia na: Zidan, 20.04.2017 - 23:19:36
tak toto je pre mne silné sklamanie, cítil som že tento ročník pôjde do semi, ale so sklamaním z Vancouveru sa nič nedá porovnať :LOL: mna osobne velmi prekvapili Kupec, Fafrák a dobre zahral aj Regenda ci Stacho od Lisku som to viacmenej cakal, on je velky talent cudoval by som sa keby mu usiel draft Krivošík mal výborný MIH, ale po ňom podla mna išiel výkonnosťou dole, ale proti rusom zahral dobre. Mohol by niekto bez ružových okuliarí skúsiť tipnúť kto z tohto tímu pôjde na draft 2017 ? :s12:
∧ skryť ∧
bez ružových okuliarov:
Ružička a Hrehorčák podľa mňa určite
Krivošík na 90%

Kupec, Fafrák a Korenčík nie, ale určite sa objavili vo veľa zápisníkoch scoutov a budú ich ďalej sledoať
20.04.2017 - 23:33:10
avatar
Reakcia na: Zidan, 20.04.2017 - 23:19:36
tak toto je pre mne silné sklamanie, cítil som že tento ročník pôjde do semi, ale so sklamaním z Vancouveru sa nič nedá porovnať :LOL: mna osobne velmi prekvapili Kupec, Fafrák a dobre zahral aj Regenda ci Stacho od Lisku som to viacmenej cakal, on je velky talent cudoval by som sa keby mu usiel draft Krivošík mal výborný MIH, ale po ňom podla mna išiel výkonnosťou dole, ale proti rusom zahral dobre. Mohol by niekto bez ružových okuliarí skúsiť tipnúť kto z tohto tímu pôjde na draft 2017 ? :s12:
∧ skryť ∧
S urcitosotu Ruzicka. Velke sance davam aj Studenicovi ci Bucekovi, sice poslednemu zmenovanemu celkom nevysla druha polovicka sezony, ale bol pod drobnohladom skautov a predpokladam, ze ho niekto potiahne. Bodak ma taktiez velmi slusne sance, nie je moc obrancov vo finskej juniorke ktori by mali lepsie cisla.

Hrehorcak po tomto co predvadzal na MS predpokladam, ze taktiez ho niekto potiahne, to by bol privelky luxus nechat takeho hraca nepovsimnuteho.

Krivosik podla mna bol nas najlepsi hrac v poslednom zapase, co ten chlap vybojoval je neskutocne a najme v hre pri mantineli neskutocne si vie drzat puk. U neho neviem, draft ma skor milo prekvapi.

U dalsich su sance dost male, skoda Lacku, ze ho Ernest nevzal. Taktiez Galbavy mal vo svedku podobne cisla ako dan Rondbjerg ktoreho by draft s urcitostou nemal minut. Ale Galbavy ani nie je v predbeznych rankingoch.

Pri najhorsom scenari to vidim na 1 az 2 hraci. Pri velkom optimizme 7 az 9. Tak realne to moze byt 4 az 5 popripade 6. Takeho Krivosika je tazko odhadnut ako som uz pisal detto aj ten Hrehorcak nie je az taky isty a to iste aj ostatni az na Ruzicku a asi aj Studenic to ma celkom "iste" ostatni su dost na hrane.

U tych spodnych kolach to uz je dost velke terno ...
20.04.2017 - 23:35:21
avatar
Reakcia na: saskin, 20.04.2017 - 23:33:10
S urcitosotu Ruzicka. Velke sance davam aj Studenicovi ci Bucekovi, sice poslednemu zmenovanemu celkom nevysla druha polovicka sezony, ale bol pod drobnohladom skautov a predpokladam, ze ho niekto potiahne. Bodak ma taktiez velmi slusne sance, nie je moc obrancov vo finskej juniorke ktori by mali lepsie cisla. Hrehorcak po tomto co predvadzal na MS predpokladam, ze taktiez ho niekto potiahne, to by bol privelky luxus nechat takeho hraca nepovsimnuteho. Krivosik podla mna bol nas najlepsi hrac v poslednom zapase, co ten chlap vybojoval je neskutocne a najme v hre pri mantineli neskutocne si vie drzat puk. U neho neviem, draft ma skor milo prekvapi. U dalsich su sance dost male, skoda Lacku, ze ho Ernest nevzal. Taktiez Galbavy mal vo svedku podobne cisla ako dan Rondbjerg ktoreho by draft s urcitostou nemal minut. Ale Galbavy ani nie je v predbeznych rankingoch. Pri najhorsom scenari to vidim na 1 az 2 hraci. Pri velkom optimizme 7 az 9. Tak realne to moze byt 4 az 5 popripade 6. Takeho Krivosika je tazko odhadnut ako som uz pisal detto aj ten Hrehorcak nie je az taky isty a to iste aj ostatni az na Ruzicku a asi aj Studenic to ma celkom \"iste\" ostatni su dost na hrane. U tych spodnych kolach to uz je dost velke terno ...
∧ skryť ∧
Sorry pisal som to celkovo na tohotrocny draft.

Inac z tohto timu to vidim tento rok na Ruzicku a asi aj Hrehorcaka a mozno Krivosik

Na draft 2018 jednoznacne Fehervary, Roman a Liska ti ak budu pokracovat dalej v nastolenom trende tak ich draft s urcitostou neminie. Dalsi adepti so slusnou sancou su Ivan a Pospisil
20.04.2017 - 23:40:29
avatar
Reakcia na: saskin, 20.04.2017 - 23:35:21
Sorry pisal som to celkovo na tohotrocny draft. Inac z tohto timu to vidim tento rok na Ruzicku a asi aj Hrehorcaka a mozno Krivosik Na draft 2018 jednoznacne Fehervary, Roman a Liska ti ak budu pokracovat dalej v nastolenom trende tak ich draft s urcitostou neminie. Dalsi adepti so slusnou sancou su Ivan a Pospisil
∧ skryť ∧
ja to vidím takto -

Ružička - 100%
Buček - 70%
Studenič - 50%
Bodák - 40%
Hrehorčák - 40 %
Krivošík - 20%

hodnotit percentami je hlupe ale let it be

20.04.2017 - 23:44:48
avatar
ešte také krátke zhodnotenie odo mňa:

- takéto korčuľovanie našich som ešte nevidel, boli sme vyrovnaným súperom Kanade aj Fínsku a vyplývalo z toho aj menej faulov
- 3. a 4. lajna skvelá, vytvárali si dobré šance, dokázali uzavrieť súpera v obrannom pásme
- bránkovisko fajn, Sklenár vybuchol v nie tak podstatnom zápase, Kostelný ho zastúpil skvelo, bol by som radšej keby dnes chytal on, ale dnešný zápas nám bránkovisko neprehralo
- skoro všetci obrancovia dokázali pekne vynášať puk z pásma, niečo nevídané v našom juniorskom hokeji

- Hrehorčák začal skvele, potom mu to moc nešlo, ale mal zranené obe ruky, niet sa čomu diviť...
- Krivošík hral celý turnaj so zranením a bolo to vidno, ale dnes fakt kvalitný zápas
- Ružička nutne potrebuje zlepšiť prvé kroky, postupne sa zlepšoval
- Liška sa mi z útočníkov páčil najviac, rýchly, dravý, bojovný, šikovný
- Fafrák tiež dobrý turnaj, šikovné ruky
- Roman veľmi spoľahlivý a bezchybný výkon vpredu aj vzadu, dokáže si dobre pokryť puk a má dobré videnie, konečne perspektívny center pre repre
- Stacho tiež dobrý turnaj
- zvyšok útočníkov malo tiež pár svetlých momentov, nepohorel ani jeden

- Fehérváry - tu nie je o čom, náš najlepší obranca a najväčší talent v tíme
- Kupec - od neho som veľa nečakal, ale veľmi príjemné prekvapenie, prevýšil zvyšok obrany
- Ivan tiež super
- Korenčík musí zlepšiť korčuľovanie, inak fajn
- Žiak sa mne osobne moc nepozdával, neviem, či som si ho všimol vždy keď akurát urobil chybu alebo čo...
- Demo jednoducho a fyzicky, Dužek v pohode...

- Javorčík veľmi príjemné osvieženie po toľkých rokoch, snáď nám rastie takýchto trénerov viac
20.04.2017 - 23:47:24
avatar
Reakcia na: Zidan, 20.04.2017 - 23:40:29
ja to vidím takto - Ružička - 100% Buček - 70% Studenič - 50% Bodák - 40% Hrehorčák - 40 % Krivošík - 20% hodnotit percentami je hlupe ale let it be :s13:
∧ skryť ∧
Presne tak. Kazdopadne nas hokej stratil cveng vo svete a ked sa najdu dvaja rovnaki hraci a jeden je slovak a druhy sved, fin a v poslednej dobe svajciar ci dan, tak radsje draftuju toho sveda ci fina ako nasho borca. Popravde sa ani necudujem po tych nezmaroch (Mihalik, Zagrapan, Valabik ...) Nato ze to boli prvokolovi hraci moc vody veru nenamutili.

Inac Studenicovi davam vacsie sance ako Bucekovi. Aj Hrehorcak ma urcite blizsie k tomu ze ho niekto draftuje ako nedraftuje ...
21.04.2017 - 00:07:33
avatar
Tak po dnešnom zápase sa na to musím pozerať z dvoch rôznych Pohľadov.

Jeden mi hovorí,že naše mužstvo hralo fantastiký hokej. Že konečne som bol svedkom ked mládežnícka reprezentácia Slovenska bola viac než vyrovnaným súperom ktorémukoľvek mančaftu. Tých hráčov,ktorí stoja za zmienku je tam naozaj veľa. V tom tíme je naozaj obrovský potenciál a pokiaľ budú hráči vhodne "vychovávaní" je tam možnosť vychovať si určitú "Class 99". Chalani su fakt veľmi talentovaní a verím,že v mnohých máme budúcnosť.


Na druhú stranu,musíme si byť vedomý,že krok k seniorskému hokeju je veľmi náročný a vidíme koľko to trvalo Jurčovi či Pánikovi. Už budúcoročné juniorské MS nám môžu veľmi napomenúť,ale verím,že tento mančaft a táto generácia spolu toho veľa dosiahne.
21.04.2017 - 01:33:44
avatar
Reakcia na: Melon, 21.04.2017 - 00:07:33
Tak po dnešnom zápase sa na to musím pozerať z dvoch rôznych Pohľadov. Jeden mi hovorí,že naše mužstvo hralo fantastiký hokej. Že konečne som bol svedkom ked mládežnícka reprezentácia Slovenska bola viac než vyrovnaným súperom ktorémukoľvek mančaftu. Tých hráčov,ktorí stoja za zmienku je tam naozaj veľa. V tom tíme je naozaj obrovský potenciál a pokiaľ budú hráči vhodne \"vychovávaní\" je tam možnosť vychovať si určitú \"Class 99\". Chalani su fakt veľmi talentovaní a verím,že v mnohých máme budúcnosť. Na druhú stranu,musíme si byť vedomý,že krok k seniorskému hokeju je veľmi náročný a vidíme koľko to trvalo Jurčovi či Pánikovi. Už budúcoročné juniorské MS nám môžu veľmi napomenúť,ale verím,že tento mančaft a táto generácia spolu toho veľa dosiahne.
∧ skryť ∧
Lenže takýchto ročníkov ako hrali teraz na MS by sme potrebovali viacej a nechcem byť zlý, ale asi každý rok aby sme boli v top svetovej skupine.
21.04.2017 - 07:34:10
avatar
zazivat sklamanie, je sucastou zivota. Chlapcov aj tento neuspech mozno posunie dalej, ako by ich posunul uspech. Tito chalani na to maju.
podla mna skvele MS chlapci odohrali. Nebol jeden jediny zapas, kde by sme boli vyslovene slabsim timom a kde by si nas superi rozobrali jak cigani staru 603-ku. Toto tu podla mna este nebolo, aj ked mam dojem, ze uz minuly rok hrali na 18kach dobre. Znamena to, ze ked to SZLH nedodrbe, tak nas cakaju pekne MS20 najblizsie 2 roky.
Potom neviem, asi budeme mat zas asi stabilne slabsiu uroven. Neviem, ci sa najblizsich 5 rokov crta nejaky vyznamnejsi rocnik.
Inac by stalo za analyzu zo zvazu, preco tolko chlapcov v tejto repre pochadza z jedneho projektu bratislavskych rodicov.
21.04.2017 - 07:53:21
avatar
Súhlas s peto10, veľmi dobré zhodnotenie.
Samozrejme pre tých chalanov je to obrovské sklamanie momentálne, hralo sa doma, výkony boli naozaj dobré, proste chcelo to zaklincovať tou medailou, ale čo narobíme.
Podstatnejšie ale je, ako budú ďalej chalani pracovať na sebe a ako sa dokážu presadiť medzi mužmi. A celkovo ide o dobrý impulz pre hokej ako taký na Slovensku.
Keď si človek porovná Javorčíka, jeho myšlienky, vyjadrovanie s Cígerom, je to až do plaču.
21.04.2017 - 08:30:11
avatar
Reakcia na: prasjanko, 21.04.2017 - 07:34:10
zazivat sklamanie, je sucastou zivota. Chlapcov aj tento neuspech mozno posunie dalej, ako by ich posunul uspech. Tito chalani na to maju. podla mna skvele MS chlapci odohrali. Nebol jeden jediny zapas, kde by sme boli vyslovene slabsim timom a kde by si nas superi rozobrali jak cigani staru 603-ku. Toto tu podla mna este nebolo, aj ked mam dojem, ze uz minuly rok hrali na 18kach dobre. Znamena to, ze ked to SZLH nedodrbe, tak nas cakaju pekne MS20 najblizsie 2 roky. Potom neviem, asi budeme mat zas asi stabilne slabsiu uroven. Neviem, ci sa najblizsich 5 rokov crta nejaky vyznamnejsi rocnik. Inac by stalo za analyzu zo zvazu, preco tolko chlapcov v tejto repre pochadza z jedneho projektu bratislavskych rodicov.
∧ skryť ∧
Rocnik 2001 a 2004 vyzeraju dost slusne, len uz sa konecne musi s nimi pracovat nie ako tuto sezonu v U16.

K samotnemu turnaju len tolko, ze takto vyrovnane so vsetkymi supermi sme uz dlho nehrali. Co slovenska televizia vysiela MSJ, tak ani pri nasom stvrtom mieste ci bronze sme urcite takuto kvalitnu hru nepredvadzali. Od hracov rocnika 89 mladsich v kazdom roku na MSJ sa spoliehalo na max dve tri mena v utoku z daneho rocnika. Teraz to bolo o inom.
21.04.2017 - 13:25:29
avatar
No mal som možnosť všetky zápasy okrem toho s Fínskom vidieť živo, a bola to radosť a česť. So zhrnutím súhlasím s peťom.

Ja osobne som ale sklamaný z Ružičku. Chalan má skvelé reakcie, ruky, prehľad, ale ja som tam vôbec nevidel bojovnosť. Je pomalý, ale zdalo sa mi ako keby sa ani nesnažil príliš korčulovať, často sa len vozil. Má obrovskú postavu, ale nemal som pocit že by to nejak výrazne využíval pri hre (nanajvýš tak dobrý dosah). Ale proste hlavne tá bojovnosť. To som u neho hľadal, ale nevidel.

Javorčík povedal, že takých 5-6 chalanov z toho týmu by mohlo byť draftovaných, tak neviem či nieje moc optimista. Ale možno mal namysli aj Romana, Lišku či Feherváryho ktorí pôjdu až budúci rok.

21.04.2017 - 14:29:16
avatar
Zatial mame o rok v skupine cechov a franzuzov.
21.04.2017 - 14:49:52
avatar
Reakcia na: saskin, 21.04.2017 - 14:29:16
Zatial mame o rok v skupine cechov a franzuzov.
∧ skryť ∧
Francúzov si myslím, že naši zvládnu bez problémov aj keď ročník 00 sa s 99 v resp. s 98 porovnávať asi moc nemôže. Tiež bude zaujímavé kto po Javorčíkovi prevezme žezlo pri 18
21.04.2017 - 15:38:42
avatar
Reakcia na: prasjanko, 21.04.2017 - 07:34:10
zazivat sklamanie, je sucastou zivota. Chlapcov aj tento neuspech mozno posunie dalej, ako by ich posunul uspech. Tito chalani na to maju. podla mna skvele MS chlapci odohrali. Nebol jeden jediny zapas, kde by sme boli vyslovene slabsim timom a kde by si nas superi rozobrali jak cigani staru 603-ku. Toto tu podla mna este nebolo, aj ked mam dojem, ze uz minuly rok hrali na 18kach dobre. Znamena to, ze ked to SZLH nedodrbe, tak nas cakaju pekne MS20 najblizsie 2 roky. Potom neviem, asi budeme mat zas asi stabilne slabsiu uroven. Neviem, ci sa najblizsich 5 rokov crta nejaky vyznamnejsi rocnik. Inac by stalo za analyzu zo zvazu, preco tolko chlapcov v tejto repre pochadza z jedneho projektu bratislavskych rodicov.
∧ skryť ∧
aky projekt rodicov?
21.04.2017 - 15:47:12
avatar
svište, tak narýchlo aspoň toto, myslím, že na akú-takú predstavu to stačí. https://monikakozelova.blog.sme.sk/c/444003/ked-hokejove-sviste-v-drafte-nhl-dobehli-slovan-aj-kosice.html
21.04.2017 - 15:51:46
avatar
Na tomto turnaji som čakal lepší výkon od ružička má celkom sklamal a tento hráč má byť najviši draftovaný Slovák .
Fafrak má veľmi milo prekvapil keď hral tak dobre to som od neho necakal .
Líška tomu fakt turnaj vysiel a nebol by som prekvapený ak by ho niekto aj draftoval
Hrehorčak hral na turnaji to co som očakával ale niekedy mi prišlo že až moc sa snažil sám streliť gól . Keď sa stalo že mohol nahrať hráčovi do lepšej pozícii a on to vystrelil.
Roman som očakával že bude mať na svojom konte viac bodou ale nestalo sa tak. Roman hral výborne po strate puku si ho hneď sám aj vybojoval dobre sa vracial do obranny a aj útok podporoval.
Krivošik čakal som lepšiu hru od neho ale tak nebolo to až tak najhoršie ale hral dobre škoda že nestrelil nejaké goly.
Baláž keď dostal šancu v treťom útoku tak sa hneď uchitil vidnalo na ňom že proste chce . A nakoniec sa aj udržal v tretej formaci a ten gól proti Rusku to by som pripísal jemu ako ho vybojoval a nahral
Pospíšil ten má tiež prekvapil ako hral dobre potiahol útok snažil sa mohlo by byť sneho dobrý hračik. Možno aj draft ho neminie.
Kover mohol by vyrásť s neho dobrý hráč osobné sa mi páčil ako hral
Regenda havrila urbanek stacho tyto hráči má tiež zaujali na to že hrajú na Slovensku tak sú na Tom zatiaľ celkom dobre
Obrana bola mimoriadne dobrá prekvapil ma celkom dosť kupec a žiak hrali veľmi dobre a samozrejme fehervary vidnalo že hrá vo švédsku kľud na hokejke nekazil.
Brána tam celkom škoda že sme nemali niekoho takého ako húska alebo tomek
Sklenár chytal dobre ale ten prvý gól proti rusku mi prišiel že to bol jeho gól a potom ale dosť zachránil ale škoda no.
Kostelny chytal dobre ale prišlo mi že keď chytal mal viac šťastia .
21.04.2017 - 17:32:38
avatar
https://sport.sme.sk/c/20513740/javorcika-caka-konkurz-na-trenera-dvadsiatky-moju-prihlasku-maju-vravi.html

Má niekto predplatne?

< 1 ... 12 13 14 15 16 17 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies