Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

26.04.2024 - 07:10:37
avatar
No a na druhej strane tu máme voľného Demeka, čistokrvného centra s 55 odohranými zápasmi v ťažkej AHL ako center a RT sa ani neunúva ho osloviť, veď načo. Je pravda, že bol zranený, ale posledný zápas sezóny odohral dokonca ako prvý center - tak pravda bude niekde inde. RT až príliš plytvá potenciálom, ktorý má kvôli iným vyšším zájmom.
01.03.2024 - 21:07:35
avatar
Reakcia na: Zámčan, 27.02.2024 - 18:14:49
Počuj, je fakt vidieť, že tu na portáli nie si skúsený, keď nerozpoznáš slovakov sarkazmus, a ešte k tomu tak okatý. :LOL:
∧ skryť ∧
Až taký blbý nie som. Je mi jasné, že to bol sarkazmus, keď AgentHockey zle vyskloňoval meno Demek.
27.02.2024 - 10:52:13
avatar
Reakcia na: slovak, 27.02.2024 - 08:01:28
Demko nemá šancu vytlačiť Škorvánka alebo Hlavaja z pozície jednotky, resp. dvojky. Aj keby Vancouver vypadol už v 1. kole, obávam sa, že zastávať post trojky sa mu bude máliť. Navyše, má americké občianstvo a nie je mladý.
∧ skryť ∧
Myslel Demeka
12.01.2024 - 09:54:16
avatar
Reakcia na: Advisor, 11.01.2024 - 09:29:10
15. Každý kto sa trochu venuje hokeju videl, že naša hra bola jeden veľký chaos, absentoval systém, absolútne žiadna rozohrávka z pásma, tá bola dokonca úplne amatérska. Nulová zohratosť, prechod pásma žiadny, iba nahodenie na mantinel od bekov. Prechod pásmom cez “čipované” tečované puky. Zápasy sme zvládali len tie slabé, alebo priemerné. Otázka znie … koľko hráčov hralo na svojej pozici a malo správnu rolu takú ako majú v tíme ? Jeden !!!!! Filip Mešár. Všetci ostatní hrali mimo svojich postov. Najmä kľúčoví hráči ktorých som spomenul nemali príslušnú rolu v tíme, naopak RT vsadil na hráčov ktorí nás nemohli dotiahnuť ďalej ako po štvrťfinále. Bolo to naivné od trénera v tejto vekovej kategórii poskladať tím z hráčov tak, že 2/3 mužstva hrá inde ako hrá v klube. Hráči majú naučené aizmy, hrajú dva tri zápasy týždenne v klube a vy uprostred sezóny ich vytrhnete postavíte ich úplne na iné posty a dáte im nezmyselné role v tíme a čakáte úspech. Absolútne absentovala koncepcia pri skladaní tohoto tímu a najmä formácii, skôr to bola obrovská anti-koncepcia. Niekedy na dvadsiatkach za Bokroša sme mávali v útoku sterilných až impotentných hráčov. Tento rok nie …. tento rok sme mali antikoncepčných. Ich potenciu totiž niekdo umelo zastavil svojimi antikoncepčnymi rozhodnutiami. Žiaľ ani z jedného z tých výkonov sa ani dieťa, ani úspech nenarodí. Na záver. Feneš je dobrý mládežnícky tréner, preto nech sa radšej vráti k 18- ke . Ku 20-ke nám treba skúseného a hlavne seniorského trénera, ktorý chápe že s nekorčulujúcimi a s malými hráčmi sa medaile nenosia. Ak to niekto nepochopil o čom je vyššie napísané, mám taku malú nápovedu. Opýtajte sa Craiga Ramseyho prečo vysoko produktívny Samuel Buček nemá miesto v seniorskej repre. Jeho prípadná dpoveď je kľúč prečo táto generácia nedokázala urobiť úspech. A na čom je založená Ramseyho hra ? Podľa čoho vyberá typologicky hráčov ? Áno, musia to byt v prvom rade výborní korčuliari. A mne Repčik s Petrovským silno pripomínajú Sama Bučeka. To len okrajom k tým článkom, ktoré sa tu vyrojili o tom ako Repčík by mal byt draftovaný a Petrovský na týchto MS potvrdil potenciál NHL. Koniec seriálu …
∧ skryť ∧
Veľmi dobrá analýza a dovoľujem si povedať, že aj presne pomenovaná príčina neúspechu. Veď takto trestuhodne pracovať s potenciálom, ktoré toto družstvo malo, to sa len tak nevidí. Výber obrancov, s tvrdeniami sa stotožňujem, za tie roky dokázal pán Feneš odpísať, resp. absolútne nedať šancu viacerým obrancom, o ktorých si trúfam tvrdiť, že by odviedli lepšiu prácu ako niektorí synáčikovia. V útoku detto. Tento rok bolo tých synáčikov v útoku tiež dosť, ale tí mali aspoň ako takú kvalitu, ale napríklad v predchádzajúcich rokoch neustále pchanie chlapcov typu Stümpel alebo Lašák na úkor chlapcov s podstatne vyšším potenciálom, to bolo až na smiech. Skladanie útokov, tiež plne sa stotožňujem. Však bolo až okaté, ako niektorí chlapci spolu nevedia hrať, ale pán Feneš to nevidel alebo nechcel vidieť. A tu máme výsledok. Generácii, ktorá by si zaslúžila bojovať o medaily, zostal len oči pre plač. "Good job", pán Feneš.
17.07.2023 - 21:29:15
avatar
Reakcia na: Phanda, 17.07.2023 - 18:44:11
Románov otec Juraj Faith,majster SVK,dlhoročný hráč HC KE,ktorý ukončil kariéru vyše 40 ročný,ktorého otec bol známy tréner Ján Faith hral hokej iba v mladežnickych kategóriách a nikdy sa v hokeji neangažoval? Ok,to je už na mňa moc,veľa detí tu píše rozprávky a detské výmysly,ale ty berieš,to je sila,čo si napísal
∧ skryť ∧
Romanov otec je Ján Faith. Juraj Faith je jeho strýko.
10.07.2023 - 07:59:12
avatar
Reakcia na: detoan, 10.07.2023 - 00:34:41
Vsak to ja viem. Bohuzial, niektori tie cisla v doraste, ktory ma tak poloamatersku uroven az moc precenuju. :D
∧ skryť ∧
Presne tak, boli takí majstri, čo v kadetoch či doraste ohurovali číslami najmä proti slabým tímom a v juniorke sa stratili, nehovoriac o mužoch, niektorí z nich už ani hokej nehrajú.
11.04.2023 - 17:00:06
avatar
Dosť ma zaráža vyjadrenie, že s Honzekom a Petrovským zatiaľ nepočítajú, ale Mešára chceli, len im urobil škrt cez rozpočet postup Kitchener do 2. kola play-off. Tak neviem, ale Mešár sa mi po tejto jeho nie príliš výraznej sezóne nezdá, že by mal mať aickú miestenku, keď už, šancu si za svoje výkony zaslúži z juniorov skôr Honzek.
09.02.2023 - 17:07:53
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 09.02.2023 - 09:57:37
A to je práve rozdiel medzi light fanúšikmi a ľuďmi, ktorí do toho vidia viac. Fanúšik povie,že to je kritika, odborník že návod na zlepšenie. :s30b: A to čo konštatuješ v druhej časti príspevku, tomu sú na vine mediá a sociálne siete, ale aj istí hráči, ktorí sa do nich niekedy príliš tlačia.
∧ skryť ∧
plný súhlas
08.02.2023 - 22:57:25
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 08.02.2023 - 19:23:35
Do kanadskej juniorky mal ísť, mám rovnaký názor. Slovenská zidealizovaná mantra typu že jemu juniorka nemá čo dať, je hlúposť, jemu by dala oveľa viac ako slovenská mužská liga hlavne čo sa týka hernej taktiky a pozičnej disciplíny v hre. Aby to nikto nechápal v zlom, píšem to preto, lebo to by ho posunulo oveľa ďalej. Ale možno má okolo seba ľudí ktorí mu radia inak, to neovplyvníme.
∧ skryť ∧
Dík za súhlas. Tá "pozičná disciplína v hre" je odborné vyjadrenie toho, čo si o jeho hre myslím. Všetko je fajn, aký je aktívny, ale pokiaľ bude lietať splašene hore - dole, prínosom pre tím nebude. Treba hrať hlavne s rozumom.
08.02.2023 - 17:09:58
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 08.02.2023 - 14:17:15
WOW Advisor :s04: som príjemne potešený,konečne ďalší z normálnym triezvym odborným prehľadom na fakty, bez prehypovaného pohľadu na našich mladých hokejistov.Budem rád za ďalšie takéto debaty tu na SVKnhl. Z hráčov, ktorých spomínaš dávam okrem Šimona Nemca najväčšie šance nakuknúť do NHL Mešárovi. Čiernik podľa mňa vôbec a Adam Sýkora asi tiež nie, ten by potreboval trochu samostatnosti, pričom poukážem na tvoje správne konštatovanie..."Najmä keď pôjde niekam kde sa bude musieť prebiť sám".
∧ skryť ∧
Ku Sýkorovi "Najmä keď pôjde niekam kde sa bude musieť prebiť sám" je presná charakteristika a ešte toľko: "štýl jeho hry, kedy je všade a nikde", ktorý často privádza do zúfalstva jeho spoluhráčov, je dosť ťažko presaditeľný v ťažších súťažiach, inak škoda, že nešiel už tento rok do kanadskej juniorky, kde by na ňom trochu popracovali, takto pobývaním v našej extralige stratil iba zbytočne rok, to čo mu stačí tu, v zámorí veru nebude.
02.01.2023 - 15:17:03
avatar
Reakcia na: marek113, 02.01.2023 - 14:49:29
Tiez som za to ze sa mal odvolat brankar ak by sme prehrali za v riadnom hracom case hrame s ceskom a ak by sme vyhrali tak s nemeckom velka chyba ale tak nic sa uz neda robiť
∧ skryť ∧
Tiež si myslím, Feneš tam v kuse stojí ako panáčik a nereaguje na priebeh hry. Žiadny timeout, keď treba hru ukľudniť, žiadne rozhodnutia, ktoré by v danej situácii pomohli. Tentokrát hra bez brankára na konci nám mohla zabezpečiť prijateľnejšieho súpera.
23.12.2022 - 00:17:31
avatar
Reakcia na: marek113, 22.12.2022 - 22:17:20
Asi to nebude kvalitou timu ale kvalitou trenera
∧ skryť ∧
plný súhlas, dobrý tréner s materiálom, ktorý má k dispozícii by mal dokázať urobiť viac, žiaľ Feneš mi pripadá skôr ako komentátor ako poriadny tréner - jeho neschopnosť reagovať na situácie počas hry a divné rozhodnutia, fakt nechápem, prečo po lete nedošlo k zmene.
19.12.2022 - 09:06:23
avatar
Reakcia na: slovak, 18.12.2022 - 22:54:08
Dnešná zostava proti Nemecku: Čiernik - Dvorský - Šotek Sýkora (C) - Petrovský (A) - Žlnka Štefančík - Repčík - Mišiak Bačo - Dej - L. Nemec Danielčák Groch (A) - Kmec Bečár - Laurenčík Moško - Funtek Žabka Korec Andrisík Mimo zostavy sú Marinov, Nátny, Š. Nemec, Štrbák, Honzek, Mešár. Najpravdepodobnejší scenár: Marinov - jasná jednotka, backup Korec. Nátny a Š. Nemec - 1. obranný pár. Štrbák - namiesto Laurenčíka. Honzek a Mešár - do 1. útoku na centri s Repčíkom, posunú Dvorského útok hierarchicky do dvojky. Nerozumiem zaradeniu L. Nemca do 4. útoku. V auguste jeden z najlepších hráčov. Typologicky sa hodí k "Švédom" do 2. útoku. Podľa dnešnej zostavy to vyzerá tak, že Žabka je v pomyselnej hierarchii až na 10. mieste, čo je skvelá správa.
∧ skryť ∧
Nátny je chorý, preto nehral
11.12.2022 - 18:08:12
avatar
Reakcia na: Mr. D, 11.12.2022 - 18:01:02
Zaciname stracat smerom k MSJ hlbku utoku. Molnar ak ratam aj Slafkovskeho je uz 4 utocnikom ktory nam vypadol. Dufam ze uz sa nikto dalsi nezrani... Predokladam ze to Fenes vysklada asi takto: Marionov(Gajan) Nemec- Becar Strbak- Kmec Chromiak- Groch Natny Mesar-Petrovsky- Honzek Sykora-Dvorsky- Ciernik Misiak- Repcik-Zlnka L.Nemec- Stefancik- Stumpel Nahr: Sotek,Baco, Mosko, Korec
∧ skryť ∧
Presne aj moja predstava o prvých 2 päťkách, v žiadnom prípade nedávať Sykoru do prvej na úkor Honzeka, Sýkora mi skôr sedí k Dvorskému a Čiernikovi (ale obávam sa, že Feneš bude tvrdohlavý ako vždy a bude Sýkoru na silu držať v 1. päťke ako v lete).
Stumpel nie je náhodou zranený?
11.12.2022 - 18:08:11
avatar
Reakcia na: Mr. D, 11.12.2022 - 18:01:02
Zaciname stracat smerom k MSJ hlbku utoku. Molnar ak ratam aj Slafkovskeho je uz 4 utocnikom ktory nam vypadol. Dufam ze uz sa nikto dalsi nezrani... Predokladam ze to Fenes vysklada asi takto: Marionov(Gajan) Nemec- Becar Strbak- Kmec Chromiak- Groch Natny Mesar-Petrovsky- Honzek Sykora-Dvorsky- Ciernik Misiak- Repcik-Zlnka L.Nemec- Stefancik- Stumpel Nahr: Sotek,Baco, Mosko, Korec
∧ skryť ∧
Presne aj moja predstava o prvých 2 päťkách, v žiadnom prípade nedávať Sykoru do prvej na úkor Honzeka, Sýkora mi skôr sedí k Dvorskému a Čiernikovi (ale obávam sa, že Feneš bude tvrdohlavý ako vždy a bude Sýkoru na silu držať v 1. päťke ako v lete).
Stumpel nie je náhodou zranený?
11.12.2022 - 11:34:02
avatar
Takže Molnár je out. "AKTUÁLNE: Bude Ondrej Molnár v kempe SR 20?
Slovenský hokejový útočník Ondrej Molnár, ktorý je obvinený z dvoch trestných činov po mikulášskom turnaji, napokon nebude súčasťou kempu slovenskej reprezentácie do 20 rokov. Túto informáciu zverejnil oficiálny web SZĽH na svojom webe."
10.12.2022 - 20:42:30
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 10.12.2022 - 19:32:17
Namiesto Molnara by som dal Misiaka, Syky nie je hrac do prvych dvoch, to uz treba pochopit.Ale oslabovkovu formaciu urcite on, a mozno aj druhu presilovkovu.
∧ skryť ∧
Tak to v prvom rade musí pochopiť Feneš
10.12.2022 - 20:42:28
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 10.12.2022 - 19:32:17
Namiesto Molnara by som dal Misiaka, Syky nie je hrac do prvych dvoch, to uz treba pochopit.Ale oslabovkovu formaciu urcite on, a mozno aj druhu presilovkovu.
∧ skryť ∧
Tak to v prvom rade musí pochopiť Feneš
06.12.2022 - 11:27:28
avatar
Reakcia na: Miro51, 06.12.2022 - 11:11:37
Ale uz mimo. Zostava je dobra. Strach mám z defenzívy. Kusok sa bojím horsích vykonov od Mesara a sykoru v ligách ale pevne verím ze sa hecnu a na MS budu skvelí. Nominacia za mna fajn. Moj tip 4.Miesto v plnej sile.
∧ skryť ∧
Ja sa veľmi obávam defenzívy, v útoku môžete mať aj McDavida, keď vzadu to nefunguje. Snáď pomôže, ak pustia Nemca, ale aj tak je to slabé, Nemec nemôže hrať 60 minút. Keď má obrana stáť na takých pilieroch ako Groch - no neviem, neviem.
30.11.2022 - 15:29:08
avatar
Reakcia na: milobo87, 30.11.2022 - 09:58:53
Update: Marinov, Eliáš, Korec Bečár - Nemec Moško - Kmec Nátny - Štrbák Groch - Chromiak Mešár - Petrovský - Sýkora Čiernik - Dvorský - Molnár Mišiak - Repčík - Honzek Bačo - Štefančík - Nemec Šotek, Žlnka Out: Slafkovský, Demek, Kupčo, Stümpel
∧ skryť ∧
Podľa mňa vymeniť Honzeka so Sýkorom. Honzek je strelec, v trojke bude utopený a súhlasím s pukfan, že Sýkora nemá čo hľadať v 1. lajne, zbytočne je tam tlačený, on je svojím spôsobom hry vhodnejší do nižších útokov. Ani na MS20 v lete toho v 1. lajne veľa neukázal, ten bol "všade a nikde". Útok, od ktorého sa očakávajú góly, má mať typických strelcov. A tým žiaľ Sýkora nie je.

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Čiernik potešil fanúšikov Flyers. Mičkovovi zložil veľkú poklonu Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies