Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

29.01.2016 - 09:35:34
avatar
Reakcia na: Pasha, 11.01.2016 - 03:03:32
Po dlhšej dobe som sem zavítal, tak sem dačo pridám. Neviem, či súdiš Simmondsa podľa jeho niekdajších výkonov, štatistík...Ak si sa niečo dozvedel (či už prostredníctvom vlastného zraku pozeraním zápasov Flyers alebo na rôznych diskusiách - od normálnych, nezaslepených fanúšikov bez ružových okuliarov) o tohtoročnej forme Simmondsa, tak možno by si ho neporovnával. Wayne Simmonds pôsobil (dosiaľ) 90 % sezóny pri 5v5 absolútne smiešne, doslova oničom. Týmto vôbec netvrdím, že sa z krízy nedostane a že v nej ostane celý rok, ale ak si ho porovnám s Abdelkaderom, ktorý je použiteľný pri akejkoľvek hernej situácii a je veľmi platný aj pri 5v5, okrem toho je využívaný aj v oslabeniach, čo sa o forwardovi Philadelphie nedá povedať. Hornqvist v podstate detto, kto sa bližšie zaujíma, tak vie, že Hornqvist je v tejto sezóne doslova strašný, pričom nezabúdajme, pri akých centroch sa strieda (Crosby, Malkin, kdyby něco). Teraz prejdem k Abbyho zmluve. Preberala sa tu už viac ako dosť, ale pridám aj svoj názor. Keď sa počas skrátenej sezóny začal Abby objavovať v prvom útoku po boku Pavela a Hanka, nevedel som ho vystáť. Nechápal som a predovšetkým som nechcel pochopiť, prečo ho tam Babcock stavia. Odvtedy uplynuli tri roky a teraz už viem, prečo tomu tak bolo. Hokej milujem celou dušou, mám rád rôzne typy hráčov. Vladimir Tarasenko ma núti čumieť pri zostrihoch či zápasoch s otvorenými ústami (funny guy to watch), krásne sa mi díva na ultra-ofenzívny herný prejav Dallasu, taktiež rešpektujem veleúspešný tím Chicaga. Z mnoha obľúbených aspektov a typov hráčov mám taktiež rád presne takých, akými sú Abedlkader a jemu podobní. Vôbec nie typickí power-forwardi s veľkými telami (aj keď nemôžem tvrdiť, že niektorých takých nemám rád, isteže, aj takí sa nájdu), ale hráč ako Abdelkader. Home-grown, priamo z Detroitu, fanúšik už odmalička. V zápase ho nevidíte nič vypustiť, do každého súboja ide naplno. Myslíte si, že cena je premrštená? Nie je, s dĺžkou možno mám menší problém, keďže na konci kontraktu už bude mať dosť po tridsiatke, ale zatiaľ proti novej zmluve nič nemám. Kiežby to bol ten najhorší počin, aký GM Red Wings spravil. Pána Hollanda vysoko rešpektujem ako hokejového znalca a odborníka, ale mám pocit, že jeho vlak mu už ušiel. Primalá agresivita, niekoľko zlých kontraktov, dlhodobé nevyriešenie obrancu č. 1 (Nie, Kronwall ani Green nimi nie sú). Red Wings by potrebovali niekoho aktívnejšieho, odvážnejšieho, ochotného podstupovať riziko. Hovorí sa, že kto nič nespraví, nič nepokazí, no tu to celkom tak neplatí. Na záver si dovolím citovať Chrisa Osgooda na adresu Justina Abdelkadera. Ozzie označil detroitskú osmičku ako \"Mr. Everything\". A má pravdu. Dúfam, že Justinovi raz prikvitne na dres minimálne \"Áčko\". Ak sa tu rozprúdi zaujímavá, no hlavne vecná a prínosná diskusia, tak som ochotný sem prispievať pravidelne. Tém ohľadom Detroitu Red Wings je viac ako dosť, vždy je čo preberať.
∧ skryť ∧
Tak podme do tej vecnej debaty. Mňa by zaujímalo ako to vidíš s tým obrancom ??? Pýtam sa preto, lebo s postupom času a veku strácam prehlad. Kedy si som poznal 95% hráčov v NHL, hrával som hry a sledoval som všetko čo sa okolo NHL pohlo. Teraz sa zmôžem akurát na Highlighty Ale aj tak ma dianie v Red Wings zaujíma a čo to sa dá vypozorovať aj zo zostrihov. Kronwall vyzeral ešte za čias Lidstroma ako velmi dobrá náhrada. Tak isto to vyzeralo aj s Ericssonom, že bude super doplnok ku kronwallovi. Oni sa aj tak doplňajú malý šikovný a veľký a silný. Ten silný po prvej super sezone zostal nejaký neobratný a ten malý asi neuniesol celú vahu obrany. A čo sa týka Greena, tak toho som si v zostrihoch ani nešimol, a to som ho hľadal. Tak a teraz ešte raz tá otázka - ako to vidíš ??? niekto nový ? niekto z mladých ? Nový GM ???
02.07.2015 - 09:28:47
avatar
Reakcia na: Shini, 02.07.2015 - 00:54:38
Tak na takéto správy čakám už pár sezón: Wings podpísali na 3 roky Mike Greena, a na 1 rok Brada Richardsa :fan: :fan: :fan: Richards za 3 (4 s bonusmi) - na rok skvelý podpis, za relatívne málo peňazí hráč ktorý má 904 bodov v 1058 hrách a len 35 rokov. Za tie peniaze, keby hneď uschol v tretej lajne, tak to bude cenný depth hráč. Ideálne sa chytí a bude skvelý second line center. Green podpísal za 18 na tri roky, myslím že dobrý podpis, konečne legitímny powerplay ofenzívny obranca, v druhom páre a v prvej powerplay bude úžsný! :fan: :s12: ++ Zatiaľ sa nám darí nepodpísať Clearyho, ale tu je ešte stále dôvod na obavy :-D
∧ skryť ∧
Tak nič
23.02.2015 - 23:34:50
avatar
Reakcia na: Shini, 23.02.2015 - 23:29:35
či je cena ktorú Canes pýtajú za Sekeru reálna, sa uvidí pri deadline. ;-)
∧ skryť ∧
Reálna nereálna, takto by som to nestaval, skôr či sa nájde niekto, kto tú cenu bude ochotný zaplatiť. Ale inak ako poznamenal Pasha, nebolo by zle sa zamyslieť aj nad útočníkom lebo Franzen asi nebude ready a v playoff by sa skúsenosti zišli.
23.02.2015 - 23:21:47
avatar
Reakcia na: Shini, 23.02.2015 - 20:34:35
Mne by sa Sekera pozdával, podľa mňa je to najvšestrannejší obranca na trhu. Samozrejme radšej Yandle, ale neverím že to by vyšlo. A v provnaní s nejakým Petrym, Židlickým, či nedajbože predraženým neandrtálcom Phanheufom mi príde Sekera ako jedna z top dostupných možností.
∧ skryť ∧
Nemyslím si, že Holland na to pristúpi, čo sa ceny za Sekeru týka. Vôbec ho tak netlačí topánka aby musel pustiť prospekta a prvé kolo, a kým sa Sekerova cena zníži, tak sa nájde pár týmov, ktoré budú nutne potrebovať obrancu. Nepodarilo sa to cez leto, nepodarí sa to ani teraz, aj keď vtedy to bolo o zlákaní niekoho do Detroitu, a teraz je to o výmene.
23.02.2015 - 10:10:11
avatar
Reakcia na: Pasha, 23.02.2015 - 08:04:40
Sekeru nepotrebujeme, je dobrý hráč, ale nie je to žiaden difference maker, akého potrebujeme. Je preceňovaný.
∧ skryť ∧
Nechcel som tým naznačiť, že ho nutne potrebujeme, ak by bol za rozumnú cenu, čo teraz nie je, tak by sa hodil. Aj tak tomu neverím, že Holland urobí nejakú väčšiu výmenu.
22.02.2015 - 23:36:53
avatar
Kindl dva goly ale aj tak taká sekerka by sa hodila treba počkaj alebo Sekerova cena s blížiacim sa tradedeadlineom pojde dolu, možno za Kindla a druhé kolo draftu
09.02.2015 - 08:40:49
avatar
Reakcia na: Lapointe, 08.02.2015 - 22:53:24
To vyhlásenie plynulo z viacerých skutočností: 1. Pravoruký bek je želaním Babcocka, ktorý mal pravorukých v olympijskom tíme Kanady. Ale je to vyhlásenie z ideálneho sveta. Jediný tím NHL, ktorý v ňom žije, je Nashville. Myslím si, že Babcock sa takejto obrany v Detroite tak skoro nedočká, ak vôbec niekedy. 2. Mal by to byť najlepšie ofenzívny obranca, ktorý by hral v presilovke, ale tá sa rozbehla a z 30. miesta v NHL sa vyšvihla na prvé. Asistent Hiller priviedol dáždnik, v ktorom hrajú Kronwall v jednej formácii a DeKeyser v druhej. Funguje to, takže pravák nie je potrebný. Kronwalla by som nekritizoval, highlighty neukážu tých 20+ minút, v ktorých robí dobré veci. Určite by sa mu hralo lepšie, keby nastupoval v druhej obrane, ale Red Wings nič lepšie nemajú. Doba Lidstroma skončila; každý obranca, ktorý v Detroite bude hrať, bude už len slabší odvar toho, čo tam raz bolo. S tým sa treba skrátka len zmieriť. Treba vždy počítať s tým, že žiadny bek prísť nemusí, alebo ak príde, tak príde do druhej alebo tretej obrany. NHL vidí, že Red Wings sú v rozvoji a majú kopec mladých hráčov, ktorých jedného dňa neudržia pokope. Takže ak by prišlo k výmene, budú si pýtať Larkina / Manthu, a / alebo Nyquista / Tatara. Ja osobne si myslím, že momentálne to nestojí za to, aby klub naháňal obrancu za túto cenu. Lebo to je to podstatné: za inú cenu ho ani nezoženie, ostatní GM dobre vedia, koho si majú pýtať. Preto si myslím, že mnohí fanúšikovia nemôžu pochopiť kroky Kena Hollanda. Mnohí zrejme žijú v presvedčení, že Red Wings získajú výborného beka za pár nenápadných hráčov z farmy a výbery v drafte. To je bez šance.
∧ skryť ∧
Ja to všetko chápem, aj Hollanda aj Babcocka a plne s tebou súhlasím. Tiež by som sa správal ako Holland a svoje dozrievajúce klenoty by som len tak za obrancu ako je napr. Dan Boyle nevymenil. Tak isto si myslím, že ak to nezaplátajú chlapci z farmy tak bude stav vážny, ale je ich tam dosť a kvalita im tiež nechýba. Časy Konstantinova, Lidsroma, Murphyho, Cheliosa, Rafalskeho sú preč, to mi je jasné.A na toho Kronwalla som narážal ako paradox, po Hollandovom vyhlásení takéto chyby. Bol to už tretí zápas po sebe čo som ho videl spraviť takú veľkú hrubku. To som od neho nečakal, skôr od Ericssona. Ja mám Kronwalla rád, páči sa mi jeho hra a je to dobrý obranca, hrá veľa minút a pritrafí sa aj chyba nehovorím, len toho bolo nejak veľa.
08.02.2015 - 22:22:18
avatar
To Holandove vyhlásenie o tom, že už nepotrebuje pravorukého obrancu mi príde také zvláštne. Hned potom ako sa toto vyhlásenie dostalo na svetlo sveta obrancovia začali robiť fatálne chyby, ktoré našťastie neskončili golom, hlavne ten Kronwal čo stvára hmmmmm a to pozerám len hajlajty. No uvidíme
10.07.2014 - 08:50:47
avatar
Reakcia na: Pasha, 09.07.2014 - 21:06:52
Jake by chcel za Greena Manthu ? :D Nech sa pozrie, čo dostala Ottawa za Spezzu. Rovnaký príklad, leto 2015 UFA. Caps nemôžu žiadať hory-doly.
∧ skryť ∧
Rozdiel v Spezzovom a Greenovom prípade je ten, že Green nechce a WSH nepotrebuje aby Green odišiel, kdež to Spezza sa pýtal preč, a bolo už len na šikovnosti GM Ottawy za čo ho pustil.
08.07.2014 - 20:13:20
avatar
Reakcia na: Dano, 08.07.2014 - 17:12:20
Nemyslim konkretne teba aby si bol kludny ale tak vseobecne ze klud este je cas. aj ja chcem aby ostal Tatar v Detroite lebo je to moj oblubeny hrac, a bol by som rad keby coskoro podpisal ale aj GM vyhrasil ze rad by ich mal v kempe podpisanych aj s Dekeyserom cize podla mna zatial este neako GM \"netlaci na pilu\"
∧ skryť ∧
Tak GM vyhlásil všeličo, na to by som velmi nespoliehal, dôležité je to čo je pre neho teraz priorita a za akú cenu Green za Quinciho plus druhé kolo draftu srandujem kto vie ako velmi chce Kenny obrancu, alebo hlavne za koľko
08.07.2014 - 16:46:46
avatar
Reakcia na: Dano, 08.07.2014 - 16:25:57
Preco by sa s Tatarom nemali dohodnut ved do zaciatku kempu ostava este 70 dni casu dost a este nieje podpisani ani Dekayser z prveho teamu a ini z farmy napr Ferarro ci myslis ze aj ti odidu?...... podla mna skor ci neskor k dohode pride len tak na okraj minuly rok podpisali Andersona 6.8 a Nyquist az 20.8 tak klud
∧ skryť ∧
Ja som kludný len aby sa sním nemuseli dohadovať a mohli získať niekoho do obrany, tak si myslím, že je najvážnejší kandidát aj kvoli tomuto a Ferarro je malá ryba pri výmene za dobrého defenza, ale v balíku by sa mohol objaviť, aj to sa môže stať. Mimochodom ja osobne by som bol velmi nerád ak by Tatar odišiel, ale mám taký blbý pocit
08.07.2014 - 14:30:28
avatar
No vidím to tak, že s Tatarom sa nedohodnú na prachoch a pôjde, a možno ak dospejú s niekým k dohode, tak sa sním ani nebudú musieť dohadovať hmmmmmm
03.07.2014 - 08:37:54
avatar
Reakcia na: Pasha, 03.07.2014 - 02:31:08
[code]http://detroitsportsnation.com/blog/relax-hockeytown/ [/code] Veľmi pekný a musím priznať, že aj pravdivý článok. Vo veľa veciach súhlasím.
∧ skryť ∧
Tak že si tak trošku zmenil názor na Kennyho ??? Možno ak by Ken podpísal Boyla a Niskanena a následne by chlapci nehrali ani prd lebo by sa zistilo že na to nemajú - každý z iného dôvodu, tak možno až to by stálo Kennyho hlavu, tak ako sa píše na začiatku toho článku, že fanúšikovia chcú jeho hlavu.
27.04.2014 - 23:10:23
avatar
Reakcia na: Dano, 27.04.2014 - 23:07:42
http://sport.sme.sk/diskusie/2275761/1/Jurcovi-sa-vzdialili-MS-Detroit-ho-poslal-na-farmu.html ja nevravim ze je to pravda, ale je to tu pisane
∧ skryť ∧
To je agent s teplou vodou, ano má onho záujem jeden klub a je to Detroit
27.04.2014 - 23:04:12
avatar
Reakcia na: Brano1969, 27.04.2014 - 23:01:26
To je pičovina :LOL: dal by si link na ten článok ?? :-D
∧ skryť ∧
Tiež som chcel akurát do sme napísať že poznám Tatara a spomínal mi že zajtra pôjde do offisu za Hollandom sa opýtať či teda môže ísť na MS alebo to uhrajú na doliečovanie zranenia a začne sa rokovanie. Zajtra o tom napíše na Twitteri
27.04.2014 - 22:56:28
avatar
Reakcia na: Dano, 27.04.2014 - 22:49:26
myslim ze ide o niekoho z KHL aj ked tam ma na neho prava LEV
∧ skryť ∧
že by sa Tatar až tak velmi podobal na Hudlera ??? a navyše je RFA tak že o ponuke z ruska nemôže byť ani reči. Jedine že by ho zlákali na obrovské prachy, ale v tomto mi napadá pár ovela lepších kandidátov ako Tatar, napr Gáborík by sa ovela lepšie hodil to tohto konceptu správy o velkoklube
27.04.2014 - 22:45:04
avatar
Reakcia na: Dano, 27.04.2014 - 22:38:48
Na SME niekto pise v prispevkoch ze pozna Tatara, a ze Tomas dostal ponuku od velkoklubu ale \"jednou z podmienok pre zacatie rokovani je jeho necast na MS.\" snad to nieje pravda, o MS mi nejde ale aby ostal v Detroite :s17:
∧ skryť ∧
Od velkoklubu ??? to ako že od Realu ? alebo Barcelony ? čo je to v NHL že velkoklub ???
27.04.2014 - 00:11:56
avatar
Gratulácia Bostonu a gratulácia tak isto aj Detroitu za to kam to chlapci dotiahli aj napriek takej sezone aká bola táto. Všetko zlé je na niečo dobré a tu sa ukázalo, že hlbka obrany je strašne slabá a na tom bude treba popracovať.
20.04.2014 - 22:39:40
avatar
Fuj taký sú ako také osy, ešte aj dresy majú také
28.03.2014 - 21:26:29
avatar
Reakcia na: Canucks 333, 28.03.2014 - 21:16:40
Ja som si zamiloval autora Michaela Reavesa len škoda, že od neho je iba zopár titulov a iba jeden (!) po česky. :-(
∧ skryť ∧
To je síce Star Wars ale vo Warhammri je to podobné vydaných je aj 200 kníh z toho je len 20 v češtine

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies