Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

31.12.2013 - 23:08:53
avatar
Zrovna sa chystám na deviatu stranu, chystajúc nejaký ten článok. Aj keď, celá táto fantastická akcia (jedna za život) je ťažko popísateľná...

Z oboch Alumni Games ma zatiaľ najviac dostal Gordie Howe. Keď ho doviedli na koniec koberca, aby vhodil čestné bully, a on ešte o niečo podišiel, mimo koberec, akoby sa naposledy chcel postaviť na ľad. No a Vladdy a Russian Five Reunion... epic, epic!
23.12.2013 - 20:18:37
avatar
Časť tímu dnes trénovala na polovici klziska, ktorá nebola dostatočne osvetlená. Riadne osvetlenie nabehlo až pred tréningom Islanders.

http://imgick.mlive.com/home/mlive-media/width620/img/redwings_impact/photo/13984524-mmmain.jpg

Reminds me of one thing: Vladimir Konstantinov z tohto čerpal vo svojom detstve. Konstantinov vyrastal v Murmansku, kde v zime svieti slnko len dve hodiny denne. Naučil sa, že aj keď nevidí puk, musí byť silný na korčuliach, aby ustál náhly náraz súpera.
20.12.2013 - 00:14:45
avatar
Dnešný tweet Jordina Tootooa (@tootoo22):

3yrs of sobriety today. Thank you for all the well wishes. ( )
19.12.2013 - 18:27:30
avatar
kelly2502: Ak sa Detroitu vrátia zranení, Jurčo sa vráti do AHL, rovnako ako Riley Sheahan, Petr Mrázek, Luke Glendening a ďalší regulárni Griffini. Jurčova účasť vo Winter Classic záleží od počtu zranených hráčov.
18.12.2013 - 20:32:34
avatar
No ja dúfam že áno. Ja osobne nenasadám na band wagon, už len z princípu. Band wagon je ten najhanobnejší zaužívaný status, aký sa môže fanúšikovi dostať.

Aj keď, vždy je možnosť, že sa to s Weisserom skončí inak. Detroit má na budúcu sezónu ešte jeden compliance buyout a história napovedá, že Red Wings ho už raz využili na tučne podpísaného hráča, ktorý sa trápil so zraneniami a pri návratoch nepodával adekvátne výkony (sezóna 2003/04 Derian Hatcher - aj keď je pravdou, že tam tomu pomohla aj ročná výluka a nemožnosť zmestiť sa pod ostro okresaný platový strop). Ale to sú - ako v mnohých iných prípadoch - len špekulácie. Uvidíme - to je na tomto športe to najkrajšie.
18.12.2013 - 20:14:46
avatar
Coloradská dlhočizná séria zápasov, v ktorých Avalanche vyhrali vždy, keď sa ujali vedenia, skončila dnes v noci - po 32 zápasoch a viac ako 11 týždňoch novej sezóny (unbelievable). Avalanche dovolili súperovi obrat po prvýkrát až dnes, keď dobre rozbehnutý zápas na ľade Dallasu prehrali po obrate Stars z 1:2 na 3:2.

Pre porovnanie najlepšieho a najhoršieho mužstva súťaže v tomto smere: zatiaľ čo Colorado má na konte iba jeden zápas, v ktorom viedlo, no nakoniec prehralo, tak Detroit ich má až 15.
18.12.2013 - 19:53:06
avatar
Myslím, že pol sezóny z päťročnej zmluvy nie je dosť času. Weiss sa zranil už v prípravnom kempe a vlečie sa to s ním dodnes. Sú Red Wings lepším tímom, ak je v mužstve Weiss? I think yes. Jeho čas ešte príde, tých možností bude spousta.
18.12.2013 - 19:26:40
avatar
At a glance: Red Wings dúfali, že z Filppulu sa stane regulárny druhý center, ktorý umožní, aby Dacjuk a Zetterberg mohli hrať spolu. Nestalo sa to nikdy - ani na polovicu sezóny (pri plnom zdraví D+Z). Red Wings nechceli zaplatiť Filppulu tak, ako býva platený druhý center, takže prišiel rad na Weissa. They come and go.
18.12.2013 - 12:11:12
avatar
lululuq: Peniaze boli, ale Filppula žiadal toľko, koľko mu Red Wings nechceli dať (rovnako ako Hudler alebo Brunner), a hneď po otvorení trhu získali Weissa za prakticky rovnakú sumu. U Weissa sa nedalo predpokladať, že spadne do takej krízy, do akej spadol v Detroite. Weiss bol na Floride prvý center a ťahal mužstvo, ktoré nehralo s pukom tak často, ako je tomu u Red Wings. Už trikrát v tejto sezóne utrpel poranenie slabín - 1.x v prípravnom kempe, 2.x na štarte sezóny, 3.x nedávno. Je očividné, že nie je a pravdepodobne ani pri predošlých dvoch návratoch do zostavy nebol zdravý.
16.12.2013 - 21:25:11
avatar
Jeden Čech zrovna nadhodil; spomienka na krásne staré časy:

http://www.youtube.com/watch?v=IwAzb_7Cs1s

Lapointe a Shanahan + "útočiaci" Yzerman. To Shannyho hanblivé podpichnutie... Love it!
16.12.2013 - 19:09:51
avatar
Ejo: Presne tak. Tu vôbec nešlo o Tatara - Tatar bol len príklad, na ktorom sa to zviezlo. Išlo a ide o princíp - ak človek chce, môže hrať na jednu stranu, no vždy sa mu to môže vrátiť. Nadovšetko vyzdvihujem prvú vetu - that says it all.

sheldon: Áno, bol to zbytočný príspevok. Mrzí ma, že som to tu písal, ako som už uviedol. Nič proti Tatarovi samozrejme. U mňa tá vec už skončila, len som na ňu naposledy poukázal (chcel som už dávnejšie; nevyšlo) a tak povediac "prestal ignorovať možnosti ignorácie".

- - - - -

fjungbklofe: To sa spraví časom, keď sa udomácni v NHL (hádam to nebude dlho). Zaujímalo by ma, ako ten proces prebieha - či to tým ľuďom niekto našepká, či to našepká on sám... Aj Hašek bol spočiatku len "Hasek" a Kopecký dlhé roky len "Kopeky".

- - - - -

Steve Yzerman downplays his role at Alumni game:

Steve Yzerman was asked if he’s had any time to lace the skates up and skate. “No,” he said. “Hopefully, I’ll get a chance to be able to skate before hand. If not, I’m confident those guys can carry the load.” (Chuck Pleiness, Macomb Daily)

Docela zaujímavá informácia. Totiž, keď sa objavila správa o Yzermanovej účasti, Pleiness bol jediný, ktorý uviedol, že nikto nepotvrdil jeho priamu účasť v zápasoch. Tak snáď to vyjde.
16.12.2013 - 14:41:52
avatar
V minulosti sa tu viedli rôzne provokačné rozpravy od niekoľkých "ultimate trollov" tejto témy (ich nicky vypisovať nejdem; oni sa nájdu sami medzi riadkami), ktoré boli smerované k tomu, že Tomáš Tatar hrá málo, nehrá, hrá len v tretej lajne, alebo že nie je pochválený fanúšikmi DET, keď zažiari a predvedie niečo pekné.

Myslím, že včerajšie udalosti môžu vzorne ukázať (i keď povrchne a kruto), o čo sa tu niektorí fanúšikovia Red Wings (aspoň mám ten pocit) snažili: dosiahnuť atmosféry, v ktorej sa nebude donekonečna vyhadzovať na oči každá chyba konkrétneho hráča, v ktorej sa nebude čakať na každé zaváhanie konkrétneho hráča, a čo je najdôležitejšie, v ktorej sa nebude mlčať, keď tento konkrétny hráč náhodou nečakane zažiari alebo predvedie niečo pekné.

Mal som pocit, že fanúšikovia Red Wings z toho vždy vyšli s prehrou, a akoby sa táto prehra zaužívala do tejto diskusnej témy a z času na čas sa v nej objavovala dodnes = je dobré si rýpnuť, pretože rýpne mnoho ďalších užívateľov a neobjektívni fans Red Wings budú právom pokorení, pretože akosi nevidia - hlupáci - to, čo vidia všetci ostatní.

Mňa osobne sa tie provokácie netýkali a na mňa adresované neboli, no myslím, že ako fanúšik Red Wings by som si to dovoliť mohol a tým "ultimate trollom" pripomenul, že všetky tie provokácie sa dajú vziať aj z opačnej strany a vrátiť rovnakou mincou; nech sa páči:

Včerajší víťazný gól Tampy padol po turn-overi Tomáša Tatara.

(Ako fanúšika Detroit Red Wings ma veľmi mrzí, že to sem píšem a že to píšem takto. Robím to len a len preto, aby som tým "ultimate trollom" trošku otvoril oči - teda ak sa to vôbec dá...)

Naše bilance, pánové, je v suchu. Dont U think?
16.12.2013 - 13:42:29
avatar
"The rosters for the Red Wings and Tampa Bay Lightning featured 15 players who played in last spring’s AHL Calder Cup championship series between the Red Wings and Lightning farm teams – the Grand Rapids Griffins and Syracuse Crunch." (Bill Roose, DET.com) (za Red Wings Andersson, Glendening, Jurčo, Lashoff, Mrázek, Nyquist, Tatar; nebyť zranený, tak aj Danny DeKeyser)
16.12.2013 - 13:06:22
avatar
Tak to je škoda. Vďaka za odpovede Hymy. Dúfam, že aspoň ten chat sa podarí.
16.12.2013 - 13:04:32
avatar
Takže jediné, čo človeku zostáva = všímať si príspevky až po prihlásení, alebo sa neodhlasovať vôbec. Je to tak?
16.12.2013 - 12:38:52
avatar
Zrejme sa to už niekto pýtal, spýtam sa i ja:

Nedala by sa funkcia ignorácie preniesť rovno na IP adresu? Bez prihlásenia vidieť aj príspevky ignorovaných užívateľov. A nedala by sa preniesť aj na chat? A do tretice: nemôže byť ignorácia aicky vzájomná? (asi takto: ak niekoho ignorujem, on sám moje príspevky nevidí, bez ohľadu na to, či ma aj on ignoruje, alebo neignoruje = niečo ako blok na F-booku). A ešte za štvrté: ignorovaných užívateľov vidím medzi prihlásenými - prečo?!
15.12.2013 - 22:17:33
avatar
"If you know everything, then you can’t change anything. ‘If you want to know the value of a minute, ask someone who missed the train. If you want to know the value of an hour, ask someone in love who is waiting for his girlfriend…’ Just think how much time we spend doing nothing." (Pavel Dacjuk)

34 years back: http://www.freep.com/article/20131215/NEWS06/312150056/1053/sports05

Ejo: To je beh na dlhú trať, a nedá sa vyhrať. Žiaľ.
15.12.2013 - 13:01:51
avatar
Wings ľahko stratia vedenie (už 15.x a šiesty prehratý zápas v rade = 21 bodov v háji). Na konci prvej tretiny ich (už dlhšiu dobu) najlepší hráč Gustavsson predvedie skvelý zákrok a dá im šancu vyrovnať. Počas 5-minútovej presilovky na upravenom ľade nie sú schopní prekonať nováčika - detroitského rodáka - Zatkoffa, a miesto toho dostanú v 40. minúte gól do šatne. Pittsburgh hrá bez štyroch top zadákov a strelca Neala, hrá druhý zápas za dve noci, no oddýchnutým Red Wings dovolí v tretej časti hry len tri strely. Klinec do rakvy príde v závere, keď si drobučký Chris Conner - bývalý hráč Detroitu - obhodí robustného Ericssona a naservíruje puk Crosbymu. Štyri góly Pens = štyri odrazy puku - dvakrát od nohy Drewa Millera. Detroit prehráva trinásty z osemnástich domácich zápasov a stráca ďalšieho hokejistu, Abdelkadera, jedného z mála tvrdých hráčov.

Toto je nightmare. Red Wings stále vedia nájsť spôsob, ako prehrať zápas.

PS: Tootoo alebo Callahan, come on up!
14.12.2013 - 19:57:32
avatar
kelly: Prirodzne, možné je všetko. Aj keď sa Howard bleskovo uzdraví, beztak sa vráti až po Vianociach, pričom nominácia bude oznámená už počas Winter Classic. Myslím, že tie federácie, ktoré si to môžu dovoliť (USA medzi ne patrí), budú brať na tretie miesto mladých gólmanov, ktorí môžu nasať atmosféru OH a využiť to pre svoju prípadnú budúcnosť v národnom tíme. Takže mi z toho vychádza Schneider od Devils.
14.12.2013 - 17:56:12
avatar
Aký to paradox. Na olympiádu možno predsa len pôjde jeden gólman Detroitu, akurát miesto hviezdičiek bude nosiť korunky. Gus si to zaslúži, len nech nepoľaví!

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 71 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies