Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
22.04.2022 - 11:50:17
avatar
Ja som sa zatial teme Jiricek vs Nemec vyhybal, ale uz mi to fakt neda.

Je az neskutocne, ze sa s nasimi chalanmi bavime o uplnych detailoch hry, a u Cecha len o jednej prednosti.

Tak nech Chromiak aj Nemec ci Strbak strielaju bezhlavo od modrej a maju top10 iste nie ?

Fakt smiesne uz.

U Petrovskeho sa bavime o set-upe, komplexnosti, u Sykoru sa bavime o technike a produktivite, u Honzeka vam vadi, ze nehra do tela a korculovanie....

A pritom staci strielat od modrej ako Jiricek. Staci urobit WOW efekt a je.

Teraz si predstavte, ze Nemec bude trenovat strelu a nauci sa to co Jiricek, nauci sa Jiricek to co robi Nemec ?

Vy dokazete na zaklade jednej strely uplne zotret plusove atributy Nemca a davat to ako rovnost.

Neskutocne.

A to este asi niektori budu prekvapeni, ze ked Honzek priberie 10 kil co bude vystrajat na tom lade. Zrazu nova abilita ci pana.

V hokeji su najdolezitejsie HIQ, korculovanie a osobnostne kvality.

Vsetko ostatne sa da naucit. Panik - strela medzi naj a kolkoze golov a zapasov zahral v top 6 ?
hodnost
11.04.2022 - 11:25:49
avatar
Tak nakoniec mudre rozhodnutie 7+13, je tam viac lepsich utocnikov ako obrancov. Spokojnost.

hodnost
09.04.2022 - 15:47:53
avatar
Reakcia na: Zidan, 09.04.2022 - 13:30:28
Pred začiatkom MS a našim prvým zápasom s Japonskom by som sem rád pridal jednu štatistiku: Počet registrovaných hokejistov: Japonsko - 16 000 Slovensko - 11 000 Kto že je tu favorit? :LOL: :LOL:
∧ skryť ∧
16 000 amaterov vs. 11 000 profikov.

Skoro ako bitka u Termopyl.
hodnost
09.04.2022 - 14:07:08
avatar
Reakcia na: pukfan, 09.04.2022 - 12:22:09
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/ms-18-zaverecna-nominacia-aj-s-nemcom-a-sykorom-fenes-ideme-jednoznacne-za-postupom Vysvetlite mi to niekto? Fenes chce nechat na turnajovej supiske volne miesta pre Sykoru, Nemca a Slafkovskeho. Turnajova supiska moze mat 20 + 2 mien. Tzn. ze teraz nominuje 17 korculiarov. Vychadza to na 6 obrancov a 11 utocnikov. To znamena, ze nepostavi na vacsinu turnaja (Sykora a Nemec dojdu len na jeden zapas, Slafkovsky je kompletne otazny) 4 lajny? Dobre to chapem?
∧ skryť ∧
Jurcak, Nahalka, Krizan, Kopecky, Jencko maju cierneho petrika.

Lebo inak prichod Repcika by bol zbytocny. Neverim ani vo vyradenie Gabriela a Misiaka. Ti mali smolu na Hlinkovi.

hodnost
07.04.2022 - 17:41:28
avatar
Minimalne centri celkom v pohode, Kiss, Svrcek, Chovan, Pitka, Pobezal, Maruna to je konkurencieschopne.
V obrane dvaja ostarsenci.
Len skoda, ze Feranec nepokracuje.
hodnost
04.04.2022 - 16:14:51
avatar
Reakcia na: , 04.04.2022 - 16:12:11
Deti,čo tu píšete máte koľko? 18?20?25rokov? V tom prípade to beriem,naivita,ale ak starší tu uznavate satana ako prezidenta či Ramsayho ako trénera,tak si zapamätajte,že čierna práca sa robí dole,od žiakov a zlatí chlapci sa rozhodli byť kravatakmi,funkcionármi,ale žiaden nešiel sa hrať z deťmi,ako trebárs Igor Liba,či Ciger
∧ skryť ∧
Dalsia funkcia ?
hodnost
03.04.2022 - 18:13:21
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 03.04.2022 - 17:50:52
Akoze k*rva ukludni sa. Ozaj mam pocit, ze si len (plateny) troll, pretoze tvoje argumenty su o nicom. Ked si beries do huby Ramseyho so Satanom, spomen si, za akych okolnosti preberali reprezentaciu. Preberali ju z uplneho dna, kedy Vujtek s Cigerom totalne zbabrali generacnu obmenu hracov, a kedy sme boli minutu od vypadnutia z A-cka. Absolutne sme nemali hracsku zakladnu. Najviac sme premrhali tie 2 roky za Cigera, pocas ktorych v reprezentacii nenastal ziaden progres, herny prejav na lade bol priam tragicky, tie vyprasky boli priam na zaplakanie. Hracov do repre vyberal absolutne nekoncepcne, pri vela menach som sa chytal za hlavu. A nech tu nikto nehovori o dajakom bojkote, pretoze v 2016 pracoval prakticky s tym najlepsim co bolo k dispozicii (a to si dovolil nezobrat aj Hrivika s Panikom), a dopadlo to dost zle, aj ked sme nejakym zazrakom do posledneho zapasu boli v hre o stvrtfinale. A ked si porovname s cim pracoval v 2017, tak Ramsey na OH 2018 nemal teda ovela vacsi vyber. Naopak, vytiahol hracov, o ktorych som vela dovtedy nepocul, a par z nich tvori dnes kostru reprezentacie. Dalsia vec, hadam si necakal, ze pride Ramsey so Satanom, a odrazu budeme vyhravat medaily jak na beziacom pase. Hracom tiez trvalo dlhu dobu, kym si osvojili zaklady. Ja som prvykrat videl za Ramseyho hrat repre skutocne dobre na MS 2018 v zapase so Svedskom (hlavne 3.tretinu teda). Hoc sme nakoniec nevyhrali, tak Svedi z nas boli uplne bezmocni. Vtedy som prvykrat videl fungovat ten jeho system na 100 percent, dovtedy to boli len zablesky, aj ked sme odohrali aj dobre zapasy. Potom na MS2019 to bola radost pozerat, vtedy som naplno videl, ze to hraci konecne chapu. A to, aku sme 2019 mali smolu, tak to sa nam zase obratilo na stastie minuly a tento rok. Satan ma tiez svoje muchy, ani zdaleka nie je dokonaly, ale pod jeho vedenim ci uz ako GM alebo prezidena vidno viditelny progres po vsetkych strankach. Tiez za jeho posobenia boli tlacenky aj v repre, ako na ZOH18, ked sa jeho kamarati prisli rozlucit s karierou (pravda, lepsich sme vtedy mozno ani nemali), alebo tiez mal nejake kauzy (predrazene hokejky), ale oproti Kohutovi ci Nemeckovi je to razantny krok vpred. Nemecek, Sirokeho poskok tam doslova nic nerobil, iba sa cez MS kazdy rok prisiel fotit s funkcionarmi IIHF a rozdaval tie jeho priblble usmevy za statne peniaze. Za Nemecka a Sirokeho slovensky hokej stratil kontakt so svetovou spickou, a 15 rokov sa tu nerobilo absolutne nic. A Juriny mi pri vsetkej ucte, pride ako kopanie zdochynajuceho kona starej garnitury, ktora vycitila sancu vratit sa ku korytu a robit si veci po starom. Chapal by som ho, keby mal vytvorenu vlastnu vyziu a program, lenze jeho agenda je kopnut si pri kazdej prilezitosti do Satana.
∧ skryť ∧
Jurynyi je podnikatel ktory mozno nieco vie, nieco urobil, ale nema absolutne prehlad o svete a svetovych trendoch. Nie je to pre mna clovek, ktory by pracoval v zahranici, a prisiel domov priniest know-how.
Je to pre mna niekto kto pride ked sa dari, ked sa to nastavi ako v zahranici, a zje plody druhych.

Aj to pr, vyjadrovanie, mi pride ako ked chces dobre investovat, rozumej odrbat jednoduchsich za nejakym ucelom egoistickym a das si urobit studiu, prieskum a text ti napise firma na marketing.

Od Satana to ide samo, od srdca, uvazene, prezite. Za Slovensko odohral krv a pot. V NHL chcel nieco dokazat. Neprizivoval sa na druhych. Pochopil Zapad, ich mentalitu, aj ked to slovo nemusim. A prisiel nieco zmenit na obraz zapadu. To je pre Slovensko ta spravna cesta.

Jurynyi ani nevie co to je.

Co sa tyka klubov a Extraligy, na to tu su riadiace organy, kde moze pan Jurynyi vzdy prist a doniest svoje napady kolegom, kolektivu, a nie sa pchat na stolicku, a az potom robit idey. Ale to taki ako on nedokazu.

A to je to ludske hladisko o ktorom hovoril Satan.

S Jurynyim by tu bol navrat "Cigerovcov" a "Nemeckovcov"

hodnost
03.04.2022 - 12:27:15
avatar
Reakcia na: , 03.04.2022 - 12:00:38
Bronz nám vybojoval Ramsay,ale zápas proti GER nám zničili podľa vás deti Nagy a Marinčin,zaujímavé,nie neschopný Ramsay,ktorý vôbec nereagoval,ale hráči,Čacho vypadol tak deti napíšu taký je hokej,preboha tréner ms mať zodpovednosť za každý výsledok a nie že úspešný pripišete trénerovi a neúspešný hráčom
∧ skryť ∧
Trener a hraci su kombinacia uspechu. Trener ako dodavatel systemu, taktiky, nastavenia hlav a pripravy muzstva ma minimalnu sancu ak je to fakt kapacita urobit zle rozhodnutie. Kedysi si nasi treneri mysleli, ze svk hokej je najlepsi, ze Chara by mal ist hrat basket, hrali uz posraty pred zapasom, superom sme sa nevedeli vyrovnat vo viacerych aspektoch hry.... ziapali po hracoch ked im nevysli predstavy , vies preco ?
Lebo svk trener nieje kapacita a ludsky to tiez nieje bohvieco.

Prisiel Satan a spol, nastavili system, mentalitu, dali hracom sancu, aj ked si vyberaju podla svojich parametrov..

Inak sa to neda. My sme prekvapivo dokazali vytazit viac ako Cesi napr. Cesi maju najviac 4.miesto na u20 wjc, 4.miesto na ms18, maximum ich je uspech na Hlinkovi.

Ak sa bavime o mladezi, lebo bronz v 2006 neratam, kedze sa chcem pre tento ucel bavit o rocnikoch 1990-doteraz.

My mame 3. Miesto z u20, 3. Miesto zo ZOH , 2.miesto z ms2012.

To je skoro zazrak. Ked si zoberieme, ze tie uspechy nestali na top vybere z nhl, alebo vysokeho poctu draftovanych. Co maju v nhl Cesi a my z rocnika 1995 ?

Teraz mam konecne pocit, ze prichodom Satana a projektu 18, to nebude s betonom ala Bokros a hadam mam v time Rewaya, ten to urobi a Godlu co to vychyta, ze to nebude o zahranicnom trenerovi ale uz aj nasi su erudovani, aj ked este to bude trvat. Ze to nebude o par jednotlivcoch, aj ked este stale mame malu ponuku.

Demek bol draftovany len vdaka projektu, sam to priznava. To je zas o sanci a dovere. Tych miest pre mladez je limitny pocet.

Musime sa menit vsetci, ako spolocnost. A mladez bude nase zrkadlo. Jurynyi si moze dat kludne pohov.
Ak Slovak nevie to co Kanadan, pride Kanadan, ako hrac, ako trener...

hodnost
02.04.2022 - 22:44:09
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 02.04.2022 - 20:44:57
Hypotetická otázka, ale zaujímali by ma vaše pohľady. Ak by Chára mal záujem, mohol by byť podľa vás prínosom pre nás na MS? Viem, že takáto šanca hádam ani neexistuje, no táto otázka sa minimálne vzhľadom na jeho situáciu v NHL pýta aspoň teoreticky. Máme tu nejakých hardcore Chára fans? :s12: :fan:
∧ skryť ∧
Ja mu doprajem cas s rodinou, kvalitnu pripravu na dalsiu sezonu aby ukazal, ze je stale velmi platny hrac pre tim a velmj mu prajem 26 sezon v nhl a atak na 1. Miesto v pocte zapasov nhl ever. !!! 114 zapasov este a je to tam. !!!!

To je moje zhodnotenie zapasu, napis to tam !
hodnost
02.04.2022 - 01:58:05
avatar
Reakcia na: penguin89, 02.04.2022 - 00:13:08
Súhlas s tým Kopeckým. To je hráč, ktorý na HGC brutálne bil do očí ako tam nepatrí a smutné je, že je to hráč, ktorý mi najviac bije do očí zatiaľ aj v týchto 2 zápasoch a to hrá prinajlepšom také naše SVK U18 "B". Mňa najviac zaujal s Maďarmi za tú prvú tretinu čo som videl, tým, ako môže ísť v oslabení so spoluhráčom do prečíslenia 2 na 1 a chlapec to bezhlavo napáli cez všetky čiary von. Dneska jeho riešenie hokejových situácií na podobnom leveli, ale Ivanko ho pošle na kľúčovú presilovku v poslednej minúte, nech sa páči :s15:
∧ skryť ∧
Podla tejto logiky je tlacenka aj Kukumberg.
hodnost
01.04.2022 - 22:52:30
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 01.04.2022 - 22:41:58
Dnes boli slovaci lepsi. Vysledok sice nie je dolezity, ale mohli sme vyhrat. Neodpustim si poznamku ako moze kouc poslat na presilovku 2 minuty pred koncom,ked sme mohli rozhodnut, polena ako Kopecky… tak to aj dopadlo, rozhodli cesi v oslabeni. Stary Kopec musi Fenesovi dobre fajcit, mlady je neskutocna tlacenka.
∧ skryť ∧
Tlacenka

Zbytocne emocie, musime pracovat so sirokym mnozstvom hracov, stale plati, ze nevychovavame len top zostavu 12 hracov ale aj tzv. Druhy sled, mozno aj treti.

Ti chalani raz niektori budu hrat nasu ligu, tak nech pridu "nauceni" a medzinarodne skonfrontovani.

hodnost
01.04.2022 - 22:07:07
avatar
Dej ostane v time, Cedzo na zaciatku bojovne celkom ok, ale na ofenzivneho hraca ta nadstavba este v tejto kategorii nic moc.

Mozu byt uvolneni do u17 poniektori.
hodnost
01.04.2022 - 15:28:17
avatar
Reakcia na: pupo, 01.04.2022 - 14:53:39
Podobne príspevky tu boli ohľadom pripravy na Zoh všetci okolo to robili lepšie než my, prečo odlietame tak neskoro Češi sú už dávno v Číne atd. Nám sa neoplatí tak skoro začínať lebo nemáme takú základnú jak Češi.
∧ skryť ∧
Asi tak, aj ten ich novy trener bude davat sancu plejade hracov. Moze im to celkom dobre vypalit.
hodnost
31.03.2022 - 17:37:16
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 16:58:52
Si napísal,že prezident zväzu je aicky člen VV,čo nie je pravda,lebo musí kandidovať a byť zvolený! Čo sa týka 18-tky vypadnúť sme nemuseli,bohužiaľ tréner Čacho sa "ukázal",mali sme tam totiž káder na zotrvanie a opäť sme pri tom,že Bokroš v niektorých rokoch dokázal "nemožné" a zachránili sme sa,alebo po tvojom nevypadli sme ako tím,môžeš nadávať koľko chces,Bokroš by nevypadol a naša výnimočná generácia mohla hrať o medailu,Petrovickemu prepáčiš a Bokrosovi nie? Bokrosovi nemáš čo prepáčiť,Bokroš nevypadol ako "Šatanov" človek Čacho,nadávaš na Bokroša a pritom ten tréner urobil pre náš hokej veľa,nadávaš na Jurinyiho,ktorý stabilizoval hokej v PP,radšej hamuj a rozmýšľaj,čo píšeš
∧ skryť ∧
No to aicky tam mozem zmenit na bezna prax...

K tomu Bokrosovi, opat, mame projekt u18 a teda, nemusime hrat Bokros beton, ale system.
Postup mohol byt skor, bohuzial bol tu covid. Aj to je Satanove sadlo ?
V Poprade moze kludne pan Jurynyi odstupit, nastupi hoc kto druhy, kto bude clovek na spravnom mieste. Nech sa paci.

Ale toto je vas styl, namiesto uznania a participacie v buducnosti opakovane klamete a zavadzate svojimi pocitmi priemerneho postkomunistickeho Slovaka co potrebuje vypisovat svoj nazor. Vas nazor je myslim si nepodstatny. Aspon vdaka tymto strankam si tu ulavime a trocha sa diskusne obohatime ale v zasade je to zbytocne. Nic takto nezmenite a chvalabohuzato.
hodnost
31.03.2022 - 15:29:11
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 15:02:03
Chlapče,Jurinyi trebárs povedal,že v prípade,že dostane dôveru,tak do VV jednoznačne kandidovať nebude,inými slovami prezident zväzu nie je aicky člen VV ako si napísal,čiže si klamal !!! Áno,keď sú slabšie ročníky,tak bohužiaľ ideme skončiť do 7 miesta,aby sme z 20-tky nevypadli a prípadná silnejšia generácia nehrala B skupinu ako teraz Slafkovsky a spol.lebo naša základňa je taká úzka,že máme trebárs dve slabé ročníky,ktoré by mali tvoriť gro repre 20-tky. Chlapče Čacho vypadol do B skupinu z Čajkovičom,Mrazikom,Kňažkom,Krajčom,Mudrakom,Chromiakom či Golianom,čo bol Čachov trénerský unikát...
∧ skryť ∧
Opat nespravne,...
Vysvetlim.

To, ze to povedal Jurynyi je pekne, ale opat 1. Nic to nehovori o Satanovi ako cloveku, funkcionarovi ci odbornikovi. 2. Jurynyi nemusi kandidovat ale moze byt navrhnuty ako kandidat a sam o sebe nemoze hlasovat, cize zasa cisto prespekulovana loz, ktora sa tvari ako jeho zbran proti Satanovi ci dokaz s ktorym sa ohana, aby potom vykrikoval aky je cestny, moralny, ako drzi slovo atd. A zpoza opony "divadla" si bude kut SVOJE plany....

A co sa tyka u18, tam prehrali ako tim. Nie ako mena.

Fini mali tiez podobny problem kde s hviezdami skoro vypadli a s menej hviezdnym timom brali uspechy. Od roku 2009 co nam draftli Tatara, sa Fini v u20 3krat zachranovali...

Cize ten menoslov je zbytocny, ak sa nehra timovo a nevie sa to pretavit vo vyhru.

Svedi mali tiez problem s rocnikom 1996 s disciplinou. Stalo ich to uspech. Dopredu sa to nevie nikdy na 100percent ako to dopadne, ale ten uzasny rozdiel, je v tom, ze Satanovi to prepacim, Petrovickemu detto, Bokrosovi nie.

Vy obhajujete meno, jednotlivca, rovnako tak kydate na meno a jednotlivca.
Mne ide o tu partiu chalanov, ich buducnost, draft, obohatenie nasej ligy/lig, o system, pristup.

Praci cest, sudruh.
hodnost
31.03.2022 - 14:45:57
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 14:08:26
Chcem sa spýtať,čo som zle napísal? Iba fakty,že Bokroš je pán tréner,že získal Česky titul,majster sveta,bronzový z MS20,či teraz v PO skvelá práca. Že Čacho vypadol z našou 18-tkou a za odmenu ho Šatan povýšil za asistenta 20-tky. Že Petrovicky nezmyselne nenominoval pred dvomi rokmi Chromiaka. Že sa rozdávajú funkcie z kamarátstva,že Bokroš zo slabými ročníkmi záchranou robil doslova zázraky,že vraj Bokroš bral úplatky? Obvinil ho Fafrak a kde hrá teraz Fafrak? Za Martin druhú ligu. Napísal som iba fakty,ale tie sa niekomu nepáčia,divné pravidlá,aby sa príspevky neukazovali. Tu chlapec napíše,že uzJurinyi nikdy,ani ho nepozná,ale dovolil si kandidovat proti božskemu Šatanovi,kritika sa tu nenosí,dokonca ani fakty,ešte raz,čo za klamstvo dom napísal?
∧ skryť ∧
TO si nastastie pamatam, takze tazke fabulacie...

Ste spokojny, ked sa nevypadne, ked hrame beton. Ked chceme hrat moderne a hracom to nastavi spravne zrkadlo, to uz Cacho je kamarat Satana a tazky karierista.

Skauti niesu hlupi, ani kluby NHL a hokejova moderna s pozadovanou hracskou typologiou je jasne dana.

V priprave sa ukazovali hraci dobre ale prisiel turnaj a niektori neprerastli svoj tien. Lepsich ako Jellus, Skvarek, Lasak, Cajkovic sme nemali... bohuzial chlapci to nevedeli pretavit v tej najdolezitejsej chvili.

Cloveka ako Jurynyi, to ma dnesny Slovak precitane, staci co to vediet o PR, psychologii, marketingu.

Ale Vasa generacia si ide furt svoje.

Pisal som o humanizme, nejakej kulture a tu Bokros nema.

Taky clovek nema co robit u mladeze. Urobi viac skody ako uzitku.
To, ze mal slabe rocniky je fakt, to ano, ale ostatne veci okolo si mohol odpustit.

Chara, Kristof by vedeli rozpravat.

hodnost
31.03.2022 - 13:03:57
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 12:23:16
Ako sa tam dostal Handzuš? Ako sa po vypadnutí z 18-tkou dostal do pozície asistenta 20-tky Čacho? Ako sa dostal Robo petrovicky za hlavného trénera 20-tky? Šatan bohužiaľ je capo si tutti capo,veď ma funkcie manažéra,Prezidenta zväzu či člena VV,ako povedal Pálffy,bez súhlasu Šatana sa nekúpi jediná hokejka,bohužiaľ je to riziko dať toľkú moc jedinému mužovi,na strane druhej musí niesť aj zodpovednosť hodnú funkciám
∧ skryť ∧
Aj pan Satan je len clovek, ktory nieje bez chyb a musi si rozsirovat obzory a celit urcitej nepriazni od inych ludi s typologiou stary Slovacisko.

Opat logicka chyba, Prezident zvazu je vzdy aj clenom Vykonneho vyboru. To je uplne logicke.

A ta afera s hokejkami, to som nesledoval, niesom ani odbornik na tuto problematiku ci clovek zo zakulisia, vyjadrenia Palffyho beriem s rezervou.

Ak by som si mal vybrat medzi Satanom a Palffym, vyberiem si 10 z 10 Satana.

Handzus ma na starosti ban. Bystr. Mladez pokial viem a preto sa ucil od majstra Ramzesa. Niekedy clovek musi zazit urcite veci live v kuchyni, a ked sa pozeram na zapasy bb v u16, u18 ci u20 tak ak opomeniem ine aspekty, po taktickej stranke a hokejovej je to vyrazny posun vpred.

Takze, zas ste dokazali, ze mate velmi jednoduche videnie reality. A motiv zlomyselnosti tam spajate uplne zbytocne. Asi preto, ze ste sam lepsie nezaxili. Ste ako pes ktory neveri cloveku po predchadzajucej skusenosti.

Keby som JA bol teraz ako VY, pisal by som, na tomto fore ma poznaju , vedia ake som tu pisal ody, ze hrat na 2 utocne a 2 defenzivne lajny je blbost, lebo som mal skusenost s Bokrosom.

Vedel som aky je to typ cloveka, vedel som ake ma motivy, chytal som sa kazdeho slova , kazdej zostavy, kazdeho zleho vykonu v zapase.

Teraz s tym problem nemam. Viem, ze su tam spravni ludia, je nastaveny system ktory nam dava sancu, a ktory nasich najlepsich pripravi na velky hokej.

Pochopil som, ze ide o ludi a nie slova, peniaze ci funkcie.

Humannost, odbornost, spolocny ciel. Ale ked si tieto myslienky a hodnoty zoberie pre svoj motiv taky ako Bokros, Jurynyi, Nemecek NIKDY to nieje to iste.

hodnost
31.03.2022 - 12:04:31
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 10:34:24
Nikdy som nepísal na oponenta skrz,že má iný názor. Šatan má podporu verejnosti a médií,lebo je vnímaný skrz svojej hokejovej kariéry a protikandidát nemá šancu,povedal pred tromi rokmi Pálffy,bohužiaľ má pravdu,že bývalých hokejistov vnímame ako polobohov,lebo výborný hráč sa rovná výborný manažér resp funkcionár,vo nie je pravda viď Lintner,ktorý bol paródia na riaditeľa PRO hokej. Vnímam protikandidáta Jurinyho pozitívne,nakoľko iba v diktatúre nie je protikandidát,ja som za zmenu,som proti kamarátskemu rozdávaniu flekov,tak,ako sa zKohutom išlo do rizika,tak sa pôjde aj z Jurinym,u mňa je Miro Kováčik pánom na svojom mieste a ak ho doporučuje,tak mu verím
∧ skryť ∧
Zasa len Satan, Satan, Satan. Satan nema nic spolocne s Lintnerom. A do funkcii sa nedosadzuje na zaklade toho ci je niekto byvaly hrac, ale pre nazorovy a vzorovy konsenzus.

Urcita lojalnost, moralnost ci zhoda s "firemnou politikou" tam musi byt.

V hokeji to nieje ako v politike. Tu je jeden ciel pre vsetkych spolocny a nastavene zrkadlo doby.

A snad si nemyslite, ze Satan je tam kapo tuti kapa , ako Fico v strane Smer.

Mam za to, ze bud Ste clovek ovplyvneny komunizmom, alebo Troll.

Horsie uz je len clovek s nedostatocnym mentalnym vykonom.

hodnost
31.03.2022 - 09:46:47
avatar
Reakcia na: , 31.03.2022 - 09:10:48
Chlapče píšem fakty a svoj názor,že sa nestotožňuje z tvojim rešpektujem,ale nikdy neprezentujem svoj názor radikálne a neurazam oponentov ako ty
∧ skryť ∧
Uz som zistil kde je Vas problem. Taka prkotina, ze Vnimanie mohutnosti outputov ktore sa k Vam dostavaju a Vase nasledne vyhodnotenie tychto mohutNosti je chybne.

Inak povedane, mate tendenciu zleho vnimania co implicitne vedie k zlemu nazoru, viď. Konflikt v diskusii.

Alebo este inak, na lavej strane veci ktore sa urobili dobre , na pravej strane prkotiny ktore sa daju riesit alebo obhajit, Vy tam mate nezmyselnu rovnost.

Za dalsie, lepsi alebo aspon rovnocenny kandidat ako Satan momentalne nieje k dispozicii.

Co nam dava suma sumarum bullshit v diskusii.

Smutne je, ze ludia na Slovensku si zvykli mysliet, ze ich vnimanie je spravne.
hodnost
28.03.2022 - 15:10:42
avatar
Reakcia na: Caezar18, 28.03.2022 - 13:03:27
Napr. Servác Petrovský je momentálne tretí najproduktívnejší nováčik OHL! :sr: Paráda, chalan hral brutálne minulý rok v našej druhej lige a toho roku to isté v Kanade. Bude z neho skvelý hráč. Draft ho na 100% neminie, otázne bude iba, v akom kole a mieste si ho niekto vyberie a to mužstvo určite chybu nespraví :-) Z našich nádejí ročníkov 2004-5 druhý najlepší center po Daliborovi Dvorskom (minimálne z môjho pohľadu).
∧ skryť ∧
Neuveritelne , ak pred 2-3 rokmi som mal Mesara, Bartakovicsa , Gabriela ci Honzeka pred nim, uzasne sa vypracoval. Ja som ho vnkmal ako strelca s dobrym korculovanim/pohybom a ze preto hral centra.

Teraz o 2-3 sezony, dokonaly two-way univerzal jak hovado.

3. Kolo az 4. Kolo je jeho nech je tam s nim v menoslove hockto.

Uzas.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 251 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies