Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
27.03.2022 - 15:39:16
avatar
Reakcia na: , 27.03.2022 - 11:52:25
Ondro Molnár prvokolovy nikdy nebol,Honzek vyčnieva iba zakončením a výberom miesta? Iba? Chlapec má 17 rokov a 4 mesiace a medzi mužmi iba? Hmm,Molnár má väčší ofenzívny potenciál ako Sýkora? No ako myslíš
∧ skryť ∧
Pisem to tu furt, ze Honzek je podcenovany, Demek bol draftovany, ale take sezony nemal ako on a z tria Demek, Pitka, Honzek mi pride najlepsi.

Co sa tyka Molnara, je skoda, ze napriek ofenzivnemu umeniu, casto krat u neho aj akcie koncia, alebo ma rozne vypadky v inych smeroch.
Za muzov som to bral, ale v nasej slabej juniorke uz zacinaju prevladat negativa nad pozitivami. Asi uz je myslou za mlakou.
hodnost
26.03.2022 - 23:55:10
avatar
Reakcia na: Marek3566, 26.03.2022 - 20:15:41
No ja to vidím reálne na Chromiaka, Knažka, Slafka, Nemca, Mešára, Štrbáka, Čiernika a Dvorského. To je tých 8. Šancu pod 30% dávam Sykorovi, Molnárovi, Demekovi, Petrovskému a Jedličkovi. Mykluha, Latkoczy, Kašlík, Stacha, Honzek, Repčík a Žlnka bez šance za mňa. Snáď prekvapia, ale tak treba to brať reálne... Polovica týchto chlapcov ani nie je/nebude draftovaná a konkurenčné krajiny majú takýchto hráčov násobne viac. Aj keď samozrejme máme výnimočnú generáciu na naše pomery.
∧ skryť ∧
Realne si vymenoval len tych o ktorych sa to dlho vie.

Za mna je velmi podcenovany Petrovsky a aj Kmec.
Dalej co Jakub Chromiak ? Co Urban ? Co Jencko ? Co Eperjesi ?
hodnost
26.03.2022 - 18:19:38
avatar
Reakcia na: , 26.03.2022 - 16:47:27
Ja som optimista a preto 15+,verím,že je tu zranenia Žlnka mena úrovni Petrovského a Repčik sa neadaptoval,na HG cupe výborný,u Maroša Jedličku dom optimista a porovnanie chromiak-studenic je dosť nešťastne,nakoľko Chromiak je rodený strelec,keď si spomeniem,ako ho petrovicky nepochopiteľne nezobral pred dvomi rokmi na MS20 tak si uvedomím,že nie sú praví ľudia na správnych miestach
∧ skryť ∧
Nemyslim si, ze je strelec, skor technicke kridlo, zameral sa na two-way hru lebo vie, ze z 5.kola a pri "priemernej" produktivite nema moc sancu na top6 nhl klubu. Na 1pp a top6 ma slabu efektivitu.

Preto pisem lepsi Studenic. U mna strelec je hrac ako Pulkkinen z tych menej znamych hracov.

Dnes je obrovsky tlak na dynamiku, komplexnost.

hodnost
26.03.2022 - 14:35:04
avatar
Reakcia na: , 26.03.2022 - 12:18:59
Slafko,Šimon,Filip,Dalibor,Chromiak,Čiernik,Demek,Petrovský,Sýkora predpokladám ako určite,Jedlička,Kňažko,Štrbak,Honzek,Žlnka,Kašlik predpokladám tam niečo odohrá a skupina Stacha,Myklukha či Latkoczy a neodpisujem Repčika mozno dostane šancu
∧ skryť ∧
Z toho menoslovu si par mien treba skrtnut.

Stacha, bohuzial, ako tu napisal raz jeden uzivatel, CHL a zamorie vyzlecie nasich hracov do naha, a v tomto pripade ten kto sleduje zapasY Stachu, nemoze sa cudovat, ze nepresiel draftom.
Druha vec je, a to je smutne konstatovanie, ze lepsich nemame.

Myklukha, dalsi priklad. Nepopieratelny talent, ktory bohuzial takisto ukazuje v tejto sezone negativa kvoli ktorym ho minul draft.

Kaslik, Jedlicka snad aspon jeden z nich by to dat mohol.

Demek ma vacsie sance, velmi timovy hrac podobne ako Pospisil M. Bol draftovany co mu len moze zdvyhnut sance.

Chromiak mi pride, ze je lepsi ako Studenic, takze minimalne ppg v AHL by davat mohol a tak nieco aj v Nhl by mal uhrat.

Ale ako dlho sa tam udrzia, to uz je tazko povedat.

2004ky, to je velmi silny rocnik, kde aj vdaka projektu u18 maju hraci taku vykonnost, ze strcia do vrecka aj starsich spoluhracov v time do 20 rokov. Standard bol 1 max. 3. ( Tatar+Panik,,, Marincin+Jurco,,, Dano+Reway,,,Jaros+Cernak.... 99ky Fehervary+Roman+Ruzicka,,, 04ky+dokonca 05ky spolu AZ 8 hracov !!!! )

Tam je pravdepodobbost velmi vysoka.

2002 2-3, 2003 1, 2004 7+, 2005 3+ SUMA 13+
hodnost
25.03.2022 - 23:35:50
avatar
Na Kameni Kamen, ...
hodnost
24.03.2022 - 21:59:47
avatar
Reakcia na: , 24.03.2022 - 21:45:12
Rok 2017 a tzv bojkot,ktorého organizátorom bol Handzuš,naša repre bola bez repre trénera,nik nechcel ísť do jamy Levoče,keďže pod bojkot sa podpísalo okolo 50 hráčov a reálne hrozila blamáž,že budeme na MS bez trénera,našťastie to zobral Ciger,našťastie preto,lebo to vážne nik zobrať nechcel,prvýkrát v histórii sme na MS boli bez hráča z NHL,nebyť Hudacka a tesnej výhre proti ITA,tak vypadneme,myslel na to Handzuš? Mysleli na to bojkotujuci? Asi nie,ja si na to dobre pamätám,dokonca som zachytil aj antichartu,druholigove tímy písali petíciu pre Handzusa,aby bojkot ukončili,našťastie sa Nemeček a Handzuš dohodli,vtedy viacerí pochopili,že zväz a lukratívne miesta či mocenský boj nás takmer dostal do B skupiny
∧ skryť ∧
No a ? Ak by to pomohlo tak som za tvrdy reset.

Slovaci si tomu idu oproti.

hodnost
24.03.2022 - 19:08:00
avatar
Reakcia na: , 24.03.2022 - 17:27:56
Ďaloga šiel už zranený má ZOH,preto tá kritika,píšeš,že keď chce mať tréner a GM hráča,tak bude mať a hotovo a bronz to potvrdil,ok máš pravdu,ale prečo pred 4 rokmi si nekritizoval nominácie Starostu,Kudrnu,Surového,Luntera,bez angažmánu Laca či Bubelu? Preto,lebo sme skončili predposledný 11? Keď vyjde turnaj,tak je to dôkaz,že nominácie boli oprávnené a ak nevyjde,tak je ticho.Pišeš,že kde nás dostali filc či bokros,hmm,čo zle urobil filc a bokros? Okradol náš hokej,alebo čo? To,že získali mládežnícke repre medaily a aj z A tímom? Tých dvoch nechápem,Bokros niečo pre náš hokej urobil aj reálne,teraz aj v klubovom a posledná otázka ako pomenoval Šatan čo je problém nášho hokeja a čo reálne zatiaľ urobil? Poprosím reálne,dúfam,že y nebude angažmán terajšieho tréners
∧ skryť ∧
To je jednoduche, Craig Ramsey je top trener a odbornik a v zastupe mal zlatu generaciu, ktora vie co robi, lebo boli aktivni hraci co nieco dokazali a dokazali spojit ostatnych a nebojuju proti s tymi co to nema zmysel.

Zmysel pre realitu Vam chyba.
hodnost
24.03.2022 - 17:03:45
avatar
Reakcia na: , 24.03.2022 - 16:30:09
Gro repre z EU hráčov tvorí asi 30 hráčov,Líška,Skalicky či Lantoši k nim patria určite,z tým gro hráčov komunikácia musí byť,ako sa majú,či nemajú zranenia,rodinné dôvody a pod.preto satana kritizujem,lebo Líška sa vyjadril na otázku,či bude ako náhradník na ZOH,citujem "neviem,ja odlietam do Ruska,od leta ( kvaldy na ZOH) zo mnou nikto nekomunikoval",nedostal žiadnu pozvánku a trebárs Minárik z TN bol na dvoch repre akciách,Skalicky ako líška detto,už od leta vedel Šatan,že líška na ZOH nepôjde? A Skalicky tiež? Hráč druhého útoku z Čerepovca nám nechýba? Akú sezónu mal Kelemen do ZOH? V MB 4+6,teraz sa trochu rozbehol,rozbiť náš najudernejsi útok Cehlarik-lantoši-Hrivik? Zobrať zraneného obrancu Ďalogu,aby zabral miesto inému? Viem,že je tu zakázané kritizovať Šatana,ale nebuďme slepý a povedzme aj B,nielen A
∧ skryť ∧
Daloga sa zranil na mieste v Cine myslim, ze v "pripravaku" alebo tak nejak, aj keby , je tu Covid protokol a boli sme vobec radi, ze sa to odohralo.

Ked chce trener, gm a tak dalej v time Kelemena tak tam bude a hotovo. Urcite sa u neho nebavili o produktivite. Ma ine prednosti ktore tim vyuziva v zapasoch.

Takze ano, Satan asi vedel, ze kto ano a kto nie uz od leta, navyse sa este aj ratalo s hracmi nhl ci ahl a tam je tiez dost tesno.

Bronz dal trenerom a gm zapravdu.

Na tieto MS kludne mozu ist tito hraci alebo aj novici, napr. Pospisil M. Aj ked jeho klub je silny v ahl.

Ti hraci ako Kelemen, Regenda, Zuzin, Takac si svoje uhrali aj bez bodov. ZA to Skalicky co ma super sezonu vo Finsku pride na MS a nula.

O Lantosim sa vyjadrili, ze chcu po nom aby zmenil svoju hru. SAm to vie, tskze ziadne vyhovorky.

Uz nieje rok 1993 a hype aky je svk hokej super. My defacto musime vychovavat nasu mladez ako Kanada. Inak sme strateni.

Gernat, Marincin, Jurco ci aj Dano ten styl poznali a presli si zamorskym obdobim.

Teraz nas potiahli, ale uz musime hladat dalsich.
No mne sa zda, ze ludia na svk , furt akoby nechapali tomu, akym sposobom sa tvori mancaft. Vitazny mancaft.

MS su podla Vas 2.trieda, ok, mozu sa ukazat dalsi. Dufam, ze sa vie, ze statisticky tie muzstva co zahrali zle na OH nasledne na MS zahrali lepsie, a naopak. Vynimka asi len Rusko a Svedsko.

Keby nebola vojna na Ukrajine, netipoval by som nas ani na postup. A bolo by jedno kto by nam isiel. Teraz po vyradeni Rusov to je lepsie ale stale sme este tam, kde nas dostali ludia ako Bokros, Filc, Nemecek, Siroky a x politikov ci uz aktivne alebo pasivne.

Az clovek ako Satan a spol ktori pomenovali problem a ukazali jasny smer tu museli prist a vycistit tuto haldu.

Bez nich by to nebolo o nic lepsie skor naopak.

Venujte cas na kritiku NDS a stavaniu dialnic, tam sa realne mozete vyblaznit s Vasimi pocitmi zleho fungovania. A povedzte to vase B.
hodnost
24.03.2022 - 13:18:40
avatar
Reakcia na: , 24.03.2022 - 12:51:25
Máme skupinu cca 30-40 európskych hráčov,kde musí fungovať kontakt,ako sa cítiš,kedy môžeš prísť na prípravný zápas,nemáš zranenia a pod,Šatan prerušil kontakty z vybranou skupinou reprezentantov úplne a nahradil ich skupinou Minárik,Bučko,Zuzin,Takač,Ďaloga,Dano,Bondra a iný ktorý už nemajú alebo ešte nemajú čo robiť v repre,ďakujem za neblokovanie kritiky
∧ skryť ∧
Ano, s tymi hracmi sa komunikovvalo ked boli v minulosti v priprave, na MS, atd.

Teraz komunikuju s inymi.

Pre Slovaka to moze vyzerat ako vyuzivanie, ale takto to chodi vo svete kde je odbornost, profesionalizmus a chut nieco dokaxat.

Maju volat hracovi ktoreho nechcu/nepotrebuju do pripravy alebo na turnaj ?

O 2 roky mozno nebudu volat Pospisilovi ci Gernatovi, myslim si, ze to pochopia a nebudu hrat urazenych.

To , ze svk hokej ma este co robit vieme vsetci.

Ale ta kritika nieje podla mna spravne nasmerovana a treba dat Satanovi a spol este jeden cyklus.

To co sa mohlo rychlo nastavit sa nastavilo, system, trener, marketing, financie, draft a bronz z OH je toho dokazom.

To co sa tak rychlo neda, ako iq funkcionarov, papalasizmus, protekcnost, zlomyselnost, zavist, korupcia, kvalita hracov z rocn8kov 1988-1997 co je priamy dokaz neschopnosti minuleho vedenia , to budeme asi vidat v tv a na nete este asi dlho.

Treba cas.

Musi prist uplna obmena ludi a hracov v systeme. Zacali sme dobre.

Namiesto kritiky a ukazovania prstom, by som skor navrhoval rozsirenie si obzorov spoznanim systemu, ludi ktori do toho davaju cas a energiu, ti co to buduju pre dalsie generacie a ochotu spoluparticipacie na projektoch.

hodnost
23.03.2022 - 22:37:07
avatar
Reakcia na: Žigoo, 23.03.2022 - 20:29:49
Ešte doplním,otázka na Líšku,budete na ZOH ako náhradník? ja o ničom neviem,od kvalifikacie v lete zo mnou nikto nebol v kontakte,to asi hovorí za všetko
∧ skryť ∧
Bolo by zaujimave sa spytat v zamori ci treneri a gm usa alebo kanady alebo aj ini treneri a gm napr swedska ci finska su v kontakte a volaju si so 100kou, 50kou hracov ak to nieje relevantne. Predpokladam, ze sa komunikuje tak, ze vyjde nominacia pocas sezony a ak sa hrac na nej nobjavi, ma sa sam vyrozumiet.

V inom rozhovore som cital, ze Lantosimu vycitali styl hry, je dobry ale vsetci kompetentni to vidia takto.

Skalicky mi nechyba, nevie sa v repre presadit ako v klube a Liska je mlady.

Si neviem predstavit, ze Lisku nechcu v nominacii a osobne mu budu kvoli tomu volat kazdy turnaj ci nominaciu.

A potom sa spusti kaskada, preco Buckovi nevolal, ked Liskovi ano, pteco Skalickemu ano a Lunterovi so Svitanom nie....

Netahajte sem medialne bubliny iq hupaci konik.

Ti chalani musia vediet za tie roky ako to u nich je.
hodnost
23.03.2022 - 15:15:26
avatar
Reakcia na: Žigoo, 23.03.2022 - 12:58:41
Tréner Oremus,to je prvá podmienka úspechu,aby Ramsay už konečne skončil,takisto musí skončiť Lašák ako tréner brankárov a Handzuš,nový resp staronový prezident ukončiť tzv kto mi pasuje resp nepasuje do zostavy,aby hráči ako Buc,Lunter,d Bondra,Zuzin,Dano,Fominykh,Minárik,Bučko a pod sa nikdy nedostali na šampionát,lebo im pasujú do zostavy,majú hrať najlepší a nie tlačenky
∧ skryť ∧




hodnost
22.03.2022 - 18:50:24
avatar
Reakcia na: slovak, 22.03.2022 - 18:15:30
[B]Brankári:[/B] Eliáš, Urban, Korec, Jurčák, Gajan [B]Obrancovia:[/B] Eperješi, Nahálka, Žabka, Pánik, Tomas, Moško, Krakovský, Nátny, Chromiak, Kupec [B]Útočníci:[/B] Šotek, Dej, Kukumberg, Molnár, Pekarčík, Mišiak, Pitka, Pobežal, Honzek, Kopecký, Križan, Cedzo, Ondris, Gabriel, Jenčko Chýbajú teda: Nemec, Kmec, Štrbák, Slafkovský, Mešár, Sýkora, Petrovský, Repčík, Suchý, Dvorský, Čiernik, Sisík, Ridzoň, Zöld
∧ skryť ∧
Chapem vsetko az na Sisika s Ridzonom.
hodnost
20.03.2022 - 15:39:08
avatar
Reakcia na: pukfan, 20.03.2022 - 11:46:08
Jencko by tam mal byt, ale nie vsetci z tvojej zvysnej zostavy dostali pozvanku na repre kemp pred MS
∧ skryť ∧
Napis ten menoslov.
hodnost
19.03.2022 - 22:48:05
avatar
Reakcia na: detoan, 19.03.2022 - 12:19:31
Elias (Jurcak, Urban) Chromiak - Eperjesi Mosko - Strbak Zabka - Tomas Krakovsky Mesar - Dvorsky - Ciernik Molnar - Misiak - Sykora Sisik - Gabriel - Sotek Krizan - Pobezal - Honzek Kopecky - neni to moja idealna zostava a ani zostava aku by som si predstavoval ja, ale myslim si, ze nejak takto by to mohlo vyzerat, bez dua Slaf a nemec a bez chalanov z CHL
∧ skryť ∧
Jencko tam bude urcite.

Moj skromny odhad...
Elias, Jurcak, Urban

Mosko, Strbak, Eperjesi, Chromiak, Zabka, Tomas, Natny, Krakovsky

Molnar, Zold, Ridzon, Jencko, Sisik, Ciernik, Honzek, Gabriel, Sykora, Sotek, Dej, Misiak, Kopecky, Krizan
hodnost
17.03.2022 - 16:21:36
avatar
Tak mame za sebou 4 zapasi kategorie u15 z toho co svk lad v nasich koncinach ponuka, rocnik 2007 sa javi ako kvalitny, s dostatocnou hlbkou.

Mimo top repre vyberu 12 mien v utoku, nam ostava este menoslov hracov co sa ukazali v dobrom svetle napr. Smetana, Olejnik, Bercik, Smida, A.Straka, Slovak, Kimak...

S ohladom aj na vykony pocas sezony by som top12 mien do utoku videl nasledovne...

Tomik-Svrcek-Dubravik
Misak-Chrenko-Misiak
Salon-Chovan-Balko
Nemec-Hukel-Tomka
hodnost
11.03.2022 - 09:41:06
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 11.03.2022 - 08:56:48
O Savoiem tu už reč bola - overrated player. V NHL sa presadí ťažko a ak, tak bude priemerný hráč. Pokiaľ sa potvrdia predikcie a to nie len o Sportsnete - bude to najúspešnejšie prvé kolo pre SVK.
∧ skryť ∧
Dost ma zaujima tvoj nazor, ak si si ho utvoril, na hraca menom Frantisek Dej. Alebo aspon ci nemas nejake zakulisne info, ci sa s nim rata na centra 1.formacie ak nepojde v lete Dvorsky na HGC. Vdaka.
hodnost
09.03.2022 - 17:15:49
avatar
Reakcia na: mathew1, 09.03.2022 - 15:33:31
[url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/regionalne-vybery-hokejistov-do-15-rokov-absolvuju-vt-v-liptovskom-mikulasi [/url]
∧ skryť ∧
To bude zaujimavejsia konfrontacia. Kvalita je na strane zapadu/ zapadostredu v tomto rocniku.
hodnost
08.03.2022 - 14:41:07
avatar
Reakcia na: dexterko, 08.03.2022 - 14:11:32
Nevravím, že zásadne nesúhlasím, ale argument typu ,,kde by sme boli bez gólov Slaf,,to je ako keby si povedal, kde by hrali o zlato fini bez Sakariho. Moc to zjednodušuješ. Slaf mohol dať aj 20g, aj tak by to bolo prt platné, keby nebol branár, obrana a ďalšie tri útoky také aké boli. Myslíš, že tí násťročný chalani by nám vystrielali zlato? Nevravím, že netreba skúšať, ale ani zasa netreba spasiteľa z niekoho ;-)
∧ skryť ∧
Myslim si, ze si si to zle vysvetlil.

On spravne poukazal na to co sa udialo na tej Olympiade.

Hraci z eu klzisk, tazsie strielaju gole. Pri prepracovanej taktike, mensiemu klzisku je to kamen urazu.

To nebolo len o nas, aj ini hraci s tym mali a budu mat problem. Hokejovy Boh a Satan s Egyptanom nam zoslali Slafkovskeho a on ukazal, ze to v sebe ma. Si predstav, ze by sa to nrstalo, ze by isiel na jeho ukor niekto iny.

Je to varovny prst a krasny vzor do buducna.

Rusi, USA, Svedi , Cesi sa spoliehali tiez na svojich hracov.

A o tom to je. Pri uspechu treba produktivitu, treba najst MVP hraca, hraca co bude na cele kanadskeho bodovania. To aicky neznamena vsetko z KHL.

O lige to nieje. Skor o talentovanosti hraca a podpore timu. Tiper poukazal, ze mame problem okrem Slafkovskeho a Cehlarika s top bodovanim.

Treba hladat novych, bude problem ak vypadnu.

Hudacek, Pospisil, Skalicky, Liska, Studenic, Kristof .... to pri ucte k nim niesu lidri v tomto ohlade a pri opakovani uspechov nam treba hladat a pracovat v repre postupne na dalsich, je to dlhodoba zalezitost.

Dal by som sancu konecne Bucekovi, ako extra hraca ak na to maju niekoho z trojice Mesar, Chromiak, Jedlicka. Samozrejme podla formy a pripravy.

hodnost
01.03.2022 - 19:58:06
avatar
Reakcia na: REBBELS, 01.03.2022 - 19:09:05
Český hokej pomalu dosáhl dna a to takového že chtějí angažovat trenéra z Finska (Jalonen) Tam to dopracoval Král, Naganský výbor,šéftrenér Pešán a GM Nedvěd :s16:
∧ skryť ∧
A koho si predstavujes ?
hodnost
01.03.2022 - 11:39:52
avatar
Reakcia na: Zámčan, 01.03.2022 - 01:11:03
No mňa teda Česi prekvapujú už 2 roky - svojimi najhoršími výkonmi a výsledkami v histórii. Mám pocit, že práve prežívajú krízu ako keď naša začala v roku 2008 a skončila v roku 2017. Nuž, netreba si klamať, ani výsledky neklamú, ich hokej ide dole ako to bolo aj s naším. Pešán im absolútne nepomohol, naopak, obrátil ich hokej hore nohami. A hoci uhral 4. miesto na MS juniorov v roku 2018, ani náhodou nedokázal zopakovať podobný úspech s dospelákmi.
∧ skryť ∧
Uvidime, ja si myslim, ze to chce trenersku kapacitu a cas. Ale ked im pridu hraci z nhl s priemerom 05-07 bodu na zapas, najdu kvalitu v brankarovi, tak si to playoff uhraju.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 251 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies