Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.12.2018 - 17:55:58
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 07.12.2018 - 16:58:00
Neviem, či to nie je náhoda, ale mnohí píšete vo svojich zostavách hráčov ako Marcinko, Mikúš, Ružička, ale v českej lige hrá 1.centra Dávid Gríger, má slušný ice-time a aj pravidelne boduje, pozrel som si zhodou náhod predposledný zápas proti Sparte, a hoc prehrali a nebodoval, hral podla mna velmi dobre a rozhodne by si zaslúžil pozvánku do prípravy, nehovoriac o tom, že pred rokom a pol mal hrať na MS namiesto polien ala Hrnka alebo Zigo. Určite by som mu osobne dal prednosť pred takým Marcinkom napríklad, hráč, ktorý sa zúčastnil 3x MS a 2x OG a dokopy strelil v 67 zápasoch 4 góly, z toho 1 na MS, no načo nám je taký center
∧ skryť ∧
Súhlasím s tebou v tom, že by mal dostať šancu na jednom z prípravnych turnajov a potom sa uvidí. Stále však majú u mňa prednosť Hrivik, Krištof, Sukeľ, Marcinko a aj Bubeľa. A neviem prečo tu znevažuješ Marcinka. On tu nie je na produktivitu, to asi veľmi dobre vieš. Určite by som ho bral aj tento rok. Namiesto Grigera, teda keď už chcem omladinu, tak by som bral Romana, kt. je nielen lepší ale aj s NHL potenciálom. Prípadne Pospíšila, ale to sa priznám, že jeho som hrať nevidel, štatistiky a ohlasy naňho idú však ohromujúce. A ešte k tomu Grigerovi dodám, že neviem čo si tu mnohí myslíte, ale to nie je McDavid, že by som sa tu teraz kvôli tomu rozčuloval nad nominačkou. Podobné ohlasy resp. veľa ľudí v diskusiach písalo a ťahalo do repre a na MS nedávno aj J. Mikuša a ked tam minuly rok bol tak nula bodov. A to mal omnoho lepšie čísla než Griger!! Koniec koncov aj teraz ich má lepšie.
06.12.2018 - 21:48:08
avatar
Tatar-Hrivik-Panik
Nagy-Krištof-Jurčo
Lamper-Sukeľ-Lantoši
Bondra-Roman-Studenič
Lunter, Marcinko(Kudrna)

Sekera-Jaroš
Čerešňák-Ďaloga
Feherváry-Grman
Gernát, Malec(Mikuš)

Rybár/Konrád
Godla/Janus
Košarišťan
14.01.2018 - 19:09:23
avatar
Priatelia, Marek Hrivík dnes dostane konečne príležitosť aj v ostrom zápase fantázia
10.01.2018 - 20:46:04
avatar
Reakcia na: elbarto, 10.01.2018 - 20:34:45
No čo chlapi ako vidíte našu zostavu? V najbližších dňoch by mala byť nominácia na verejnosti. Hodím sem moju som zvedavý nakoľko sa trafím :D. Laco,Rybár,Konrád - v skutočnosti na 99% som presvedčený o tom, že pôjde Hudáček namiesto Rybára Čajkovský-Čerešňák Ďaloga-Baranka Graňák-Meszároš Jánošik-Sersen Hudáček-Viedenský-Kudrna Paulovič-Krištof-Radivojevič Bezúch-Surový-Haščák Lamper-Marcinko-Skalický Bakoš,Olvecký Predpokladám však že Bezúch tam nebude a zrejme pôjde Nagy.
∧ skryť ∧
No skôr by som povedal, že nechaju doma Rybara a zoberu trio Laco, Hudacek a Konrad, pričom viac ako Laco si to za tuto sezonu zasluži aj Čiliak. Rybar je bez debaty. Ten by mal byť naša jednotka.

A podla mňa pôjde aj Miklik, zvlášť po tom, ako bol na poslednych MS jediny z našich, kt. vedel hrať hokej na vysokej urovni.
07.01.2018 - 16:09:14
avatar
Reakcia na: peto10, 07.01.2018 - 14:19:28
Snáď dostane ešte v tejto sezóne šancu u seniorov.
∧ skryť ∧
1. kolový hráč?
24.12.2017 - 12:11:45
avatar
Reakcia na: , 24.12.2017 - 11:23:21
Do Spojených štátov odlietame 16. decembra, pričom v zámorí nás čakajú ešte dva prípravné zápasy – 21. decembra proti Bielorusku a 23. decembra proti Rusku. Po zápase s Ruskom oznámime finálnu nomináciu, s ktorou pôjdeme na majstrovstvá sveta,“ dodal na záver Bokroš.
∧ skryť ∧
"Po zápase s Ruskom" - tzn., že to môže byť aj dnes či zajtra, keďže aj vtedy je po zápase s Ruskom...
23.12.2017 - 00:26:33
avatar
Reakcia na: 29kubes10, 23.12.2017 - 00:19:38
A prečo to spochybňuješ ? Keď si myslíš, že je kvalitnejší ? A čo ak je kvalitnejší Hrenák alebo Durný ako Škarek ? To je také buď, alebo. Durný sa mohol tiež vydať cestou US/CA, ale čo ak na to nemal ? A možno by tam teraz ani nebol. Neviem, ako prečo riešime Škareka heh aj keď myslím si, že to je dobrý brankár do budúcna.
∧ skryť ∧
V prvom rade, ja som úplne v pohode s tým, keď bude jednotka Hrenák. Básnik tým chcel len povedať toľko, že Durný nie je vôbec deravý ako ementál, čo nechytí ani medicinbal, tak ako z neho ľudia na svk robia. Je to taktiež kvalitný brankár, kt. ak bude jednotka, neznamená to hneď, že si to u Bokroša zaplatil alebo tréner presadzuje svoje kone...


23.12.2017 - 00:13:45
avatar
Myslíte si, že ak motyka vystrelí a niektorí z našich mladíkov predvedie na MS20 nadštandarné výkony (teraz myslím skôr útočníkov), tak má šancu sa dostať na olympiádu? Taký Ružička má skvelé parametre(1,94m 92kg), je zvyknutý na zámorský štýl hokeja, skvelé krytie puku, vhodný do presilovky, dokáže zahrať ako na krídle tak i na centri(troška taký slovenský Hertl), to by mohlo Ramsaymu imponovať nemyslíte? Ešte aj Studenič sa mi javí schopne.
23.12.2017 - 00:05:16
avatar
Reakcia na: Dante, 22.12.2017 - 18:01:15
Trocha mimo témy ale Slovincom sa KHL túto sezónu vôbec nedarí chceli by ste ich ešte vidieť v Slovane alebo radšej nie ? Taký útok Jeglič-Tičar-Sabolič by po tejto sezóne nemusel byť vôbec drahý ;-) alebo taký Mursak ?
∧ skryť ∧
To už môžme rovno premenovať Slovan na Sloven - základňa pre slovinskú repre.
23.12.2017 - 00:03:40
avatar
Reakcia na: 29kubes10, 22.12.2017 - 23:32:51
Môžem otázku ? Videl si chytať túto sezónu Hrenáka aj v jeho klube ? Ako v pohode zastávaš Durného jasné jednotka v projekte, ale ako vravíš je zvyknutý na projekt, ale možno na medzinárodnú úroveň nie, ale nehaním ho. A ešte zato, že je jednotka v projekte to dúfam, že nechceš povedať, aby aicky bol na MS ? Či ? Apropó ešte takto polka tímu nebude projektová, tak neviem, ako by bol s tou druhou zohratý. Nechcem hovoriť nič na Durného to nie, ale to, že je jednotka v projekte nemôže byť niekto kvalitnejší ? A beriem tvoj názor. :sr:
∧ skryť ∧
Veď píšem vyššie, že Hrenákovi neberiem to, že je kvalitnejší. To čo spochybňujem je, že bude nejaký markantný rozdiel v tom, keď bude chytať Hrenák. A čo píšeš, Durný je zvyknutý na medzinárodnú úroveň do istého merítka. Chytal proti čechom či švajčiarom rôzne turnaje a prípravaky. Síce nechytal proti top Kanade, ale to ani Hrenák. To je úplne iný level s ktorým mali problém iné esá - napr. teraz veľký cz talent Škarek, kt. vyfasoval riadne. Navyše viem, že v minulosti Hrenák nebol vôbec takou istotou v repre, ako sa čakalo.

A áno videl som ho. Na uložto som si našiel link jeho zápasu. Taktiež jeho stats a poznám ho už z predošlých rokov.
22.12.2017 - 23:17:27
avatar
Už dlhšiu dobu tu sledujem permanentne hanenie brankára Durného a naopak, na druhej strane z Hrenáka sa tu robí(ale aj na hokejportáli napríklad), ako keby mal pre nás znamenať nejaké \\"vykúpenie z väznice Shawshank\\", čo mi príde voči Durnému dosť nefér. Vôbec to nie je taký zlý brankár, ako to tu niektorí prezentujú. Ja nevravím, že Hrenák nie je lepší, ale je to o zanedbateľný rozdiel, ktorý sa detuje už len tým, že mužstvo je celú sezónu zvyknuté na Durného. A v nej, tak ako to u mladej krvi v bráne býva, striedal horšie momenty s lepšími. Nič nezvyčajné... navyše mi Hrenák príde presne ten typ ako Hudáček, čo je v repre polovičný. Aj v minulosti sa v diskusiách špekulovalo o (ne)kvalite napríklad Godlu či Čiliaka. A presne s nimi by som tam videl istú paralelu. Kľudne sa Durný môže vyšvihnúť, nie je to tzv. beznádejný prípad, resp. svoju kvalitu určite má.

Ďalej ešte k nenominácii Ovečku. Nominovaná je teda trojka - Hrenák, Durný, Kostolný. V čom je prosím vás problém? Hrenák - najlepší brankár mimo orangeu - nominácia zaslúžená. Durný - po celý čas v orangei jednotka, nie je o čom. A uprednostniť Ovečku pred Kostolným? Ten kryl chrbát Durnému, účastnil sa pravidelne repre akcií a minulý rok zahviezdil na U18. Tuto ja osobne nevidím dôvod zhadzovať Bokroša.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies