Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

20.02.2018 - 08:51:23
avatar
Reakcia na: pupo, 20.02.2018 - 08:36:12
Podľa mna bolo vidieť jasne zlepšenie v našej hre,či už prechod do pásma ,napádanie atd. Že na svetovej úrovni zaostávame je jasne, ale porovnávam naše posledné vystúpenia na MS a ZOH.
∧ skryť ∧
Neviem, či je tam zlepšenie, podľa mňa sme boli suverénne najhorší v prechode do pásma na OH. Možno len Kórea bola horšia. Ale to je každého názor a je to slabá útecha ak tam naozaj aj to zlepšenie bolo. Pod tlakom sa každý náš hráč rozsypal, stratil puk alebo v najhoršom prípade vytvoril šancu pre súpera. Ja viem, ja som hrával futbal ale tréner odnás vždy chcel aby sme si, čo najviac dali záležať na spracovaní, potom ti ostane viac času na pracú s loptou, v hokeji s pukom. Ale čo ztoho keď ani jeden hráč si pod tlakom spracovať puk nevie a ostane mu minimum času na prihrávku strelu kľučku. Nerozumiem tomu lebo už slabšie tímy pracujú s pukom oveľa lepšie ako my. Je to smutné ale je to tak.
20.02.2018 - 05:30:39
avatar
20.02.2018 - 05:04:09
avatar
Úvod s Rusmi ako z rozprávky no potom kruté prebudenie a najmä so Slovincami. Uznajme, že boli lepší. Ako ak postúpime cez Američanov, tak to bude veľký úspech. Chalanom držím palce ale povedzme si otvorene, že jedine veľké šťastie a enormné úsilie nám môžu pomocť. Pozitíva tohto tímu sú podľa mňa solídna obrana. Veľmi sa mi páči hra Mareka Ďalogu tie jeho výpady sú neskutočné, Ďalej Čajkovský, super hra, tvrdá strela.Celkovo obrana hrá podľa mňa veľmi dobre. V útoku je to už horšie. Nemáme hráča ktorý by dokázal urobiť niečo viac. Laco Nagy má záblesky ale Na neho repre sa dlhodobo stavať nedá. Chýba mi tam Marek Viedenský ako center lebo aj tie vhadzovania nám vôbec nejdu. Ja som iba lajk ale v našej hre vidím neskutočné medzery. Od chybných striedaní, cez slabé korčulovanie hráčov s pukom aj bez puku, prechod do útoku katastrofa, nahodené(stratené) puky, strely z nepripavených pozícií, Hra 1 na 1, individuálne zručnosti, nedisciplinovanosť, ktorá ale logicky vyplýva ztoho, že hráči nestíhajú. Prihrávky ani nekomentujem prvá ľahká prihrávka fajn ale tie ďalšie sú všetko stratené puky. Strašne nám to odskakuje, nevieme si tie puky spracovať a rýchlo rozmýšľať a tvoriť s pukom. Tréner môže hučať do hráčov čo chce, keď slovenskí hráči boli zvyknutí na hurá systém, česť výnimkám. Na tejto olympiáde nás mohol trénovať aj Babcock ale s týmto tímom sa úspech veľmi nečakal. Tréner vyberal ztoho, čo videl. Ale neviem prečo mu asistenti nedohovorili, že proste, či sa nám to páči alebo nie hráči ako Libor Hudáček, Marek Viedenský tu rozhodne mali byť, pretože sú aj v súčasnej forme lepší ako minimálne polovica tímu. My sa snažíme porovnávať z Čechmi ale to je úplne mimo. Česi dokážu produkovať mladích hráčov priamo pre draft ba dokonca niektorí sa tam dostanú aj bez draftu. Porovnávame neporovnateľné. Veľa vody pretečie, kým budeme znovu produkovať konkurencieschopných hráčov. Neviem, či ste pred asi dvomi dňami sledovali All Stars turnaj našej, českej, nemeckej a rakúskej Ligy. Ja som videl iba jedne zápas. Bol to zápas medzi českou a našou ligou ale tam bolo krásne vidieť rozdiely medzu našimi ligami. Češi kombinačne dve triedy pred nami, naši sa presadzovali skôr rýchlostne ale akonáhle sa ocitli v úzkych, tak puk stratili, kdežto hráči českej ligy vykorčulovali jednoducho dvomi prihrávkami z ťažkých situácii. Z nášho hokeja sa už úplne vytratila technickosť. A to isté je v našrj repre. Hráči veľmi chcú ale výkonostne nato nemajú. Snažia sa to nahradiť rýchlosťou ale to nestačí. To je môj pohlad na tento výber ale každopádne držím palce aj keď to ružovo nevidím ale som Slovák a vždy budem fandiť našim.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies